Alle congreslocaties in Westerlo op een rij

De beste congreslocaties in Westerlo vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 8+ unieke congreslocaties in Westerlo. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

APB Kamp C  Congrescentrum De Basis

APB Kamp C Congrescentrum De Basis

Schrijf review Westerlo (3.1 km)

Het energielaag conferentiecentrum De Basis is gelegen midden in het groene Westerlo op slechts twee kilometer van de E313. Het is de ideale locatie voor studiedagen, vergaderingen, teambuildings en opleidingen.

KVC Westerlo

KVC Westerlo

Schrijf review Westerlo (5.2 km)

Unieke locatie, voetbalstadion, ideaal voor al uw grote en kleinere feesten en seminaries of exposities.

Ark van Noë

Ark van Noë

Schrijf review Lichtaart (8.3 km)

De Ark van Noë is een schitterend domein, gelegen in de rustige en landelijke omgeving van Lichtaart in de Kempen. Er is een evenementenweide, een permanente tent voor diners en events, een glamping site, een vijver met strand, enz.

Domein De Vesten

Domein De Vesten

Schrijf review Laakdal (8.8 km)

De Vesten is een monument in Laakdal. Ontdek ons domein waar we de meest memorabele feesten en bedrijfsevents organiseren.

Capellebeemden feestzalen en events

Capellebeemden feestzalen en events

Schrijf review Laakdal (13 km)

Capellebeemden Feestzalen & Events. De ideale locatie voor bedrijfsevenementen of andere events.

's Hertogenmolens

's Hertogenmolens

Schrijf review Aarschot (17.7 km)

Vandaag huisvesten de Hertogenmolens naast een authentiek hotel ook een hedendaagse feest- en vergaderzaal voor zowel zakelijke als privé aangelegenheden.

WIMEC

WIMEC

Schrijf review Turnhout (18 km)

WIMEC staat voor Würth International Meeting- and Eventcentre. Je kan ons vinden in de vroegere galerij van het Würth-gebouw te Turnhout.

Kempus

Kempus

Schrijf review Turnhout (20 km)

Technologie is op haar best wanneer het mensen samenbrengt. Kempus is doordrongen van Modern Workplace innovatie om samenwerken te stimuleren.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top congreslocaties in Westerlo

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de congreslocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste congreslocaties in het centrum van Westerlo? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle congreslocaties in Westerlo dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte congreslocatie in het centrum van Westerlo

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Westerlo. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een congreslocatie boeken in het centrum van Westerlo was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze congreslocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Evenementenlocaties in Westerlo, Feestzalen in Westerlo, Trouwlocaties in Westerlo, Vergaderzalen in Westerlo

Jouw congreslocatie in Westerlo toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw congreslocatie toe aan dit overzicht met congreslocaties in Westerlo. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: