header

Trouwlocaties in de provincie Waals-Brabant [+Bruxelles]

De beste trouwlocaties in Waals-Brabant [+Bruxelles] vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete trouwlocatie in Waals-Brabant [+Bruxelles]!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'Trouwlocaties in de provincie Waals-Brabant [+Bruxelles]'.
 • OCEANDIVA

  OCEANDIVA

  Een unieke varende locatie

  All Star Entertainment werkte al diverse malen met de Ocean Diva. Steeds is er goed overleg samen en zodoende is er een vlekkeloze productie mogelijk. Een genot om zo te mogen samenwerken. Ocean Diva is in het bijzonder geschikt voor unieke productpresentaties, bedrijfsfeesten en private parties.

  Erwin Roosenstein - All Star Entertainment - 26/02/2018

 • OCEANDIVA

  OCEANDIVA

  Het meest professionele eventbedrijf dat ik ken

  Als bureau zijn wij steeds afhankelijk van de snelheid waarmee de offertes van onze toeleveranciers ons bereiken om ook onze eindklant snel en adequaat te kunnen antwoorden. Naast natuurlijk een ongelooflijk product is de samenwerking achter de schermen, de snelheid, kwaliteit en opvolging van de dossiers bij Ocean Diva ongezien. Altijd denken ze ontzettend mee in het project en doen ze zelf ook creatieve voorstellen om het nog beter te maken. Moeilijke vragen over takelen van goederen aan boord (bv wagens, bussen) worden super behandeld. Iedereen die je aan de telefoon krijgt weet altijd wel iets van het dossier, dus interne communicatie zit ook altijd goed. Je wordt als klant ook echt altijd (h)erkent en dat geeft een fijn gevoel.
  Doe zo voort!

  Sophie Naze - KonseptS Events - 01/07/2017

 • OCEANDIVA

  OCEANDIVA

  Legendarisch

  Begin juni heeft de Nederlandsche Tafelronde samen met Ladies Circle Nederland en 41 Club een geweldig mooi evenement mogen neerzetten op de Ocean Diva Futura.
  Een sensationeel evenement dat inc de Hermes House Band, geweldige catering en personeel, 400 gasten een lifetime experience blijft.
  Bijzonder fijn samenwerken in de voorbereidingen, afspraak is afspraak, do what you say & say what you do, heel fijn!!!!
  Gelukkig was de avond voor de bemanning ook een feestje!
  In dit geval was het Sneekermeer de locatie, samen met een epische zonsondergang en volle maan samen onwerkelijk mooi.
  Duizend maal dank en graag tot een vervolg!

  Alex Blaauboer - De Nederlandsche Tafelronde - 13/06/2017

 • OCEANDIVA

  OCEANDIVA

  Get Inspired Event 2014

  In 2014 organiseerden we het 'eventplanner.be /.nl Get Inspired Event' op de OCEANDIVA. We konden rekenen op een super behulpzame en gemotiveerde crew die alles tot in de kleinste puntjes geregeld heeft. Het feit dat we ook een rondvaart in de haven gemaakt hebben vonden de gasten echt top! Een klassevolle evenementenlocatie die verrast!

  Kevin Van der Straeten - eventplanner.net - 19/04/2017

Trouwlocaties in de provincie Waals-Brabant [+Bruxelles]

Op zoek naar een trouwlocatie in Waals-Brabant [+Bruxelles]? eventplanner.be heeft de oplossing. Op deze pagina vind je direct alle trouwlocaties in Waals-Brabant [+Bruxelles] (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte trouwlocatie!

Huur een trouwlocatie in Waals-Brabant [+Bruxelles]

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een trouwlocatie in Waals-Brabant [+Bruxelles]. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een overzicht van alle trouwlocaties in de buurt van Waals-Brabant [+Bruxelles]. Voor 'trouwlocatie Waals-Brabant [+Bruxelles]' hebben we momenteel 11 alternatieven.

Jouw trouwlocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan dit overzicht. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw trouwlocatie in de spotlight.

Relevante links: Trouwlocaties in Baulers, Trouwlocaties in Beauvechain, Trouwlocaties in Bierges, Trouwlocaties in Bornival, Trouwlocaties in Braine-l'Alleud, Trouwlocaties in Braine-le-Château, Trouwlocaties in Céroux-Mousty, Trouwlocaties in Chastre, Trouwlocaties in Chaumont-Gistoux, Trouwlocaties in Court-Saint-Etienne, Trouwlocaties in Genappe, Trouwlocaties in Genval, Trouwlocaties in Glabais, Trouwlocaties in Grez-Doiceau, Trouwlocaties in Haut-Ittre, Trouwlocaties in Hélécine, Trouwlocaties in Houtain-le-Val, Trouwlocaties in Incourt, Trouwlocaties in Ittre, Trouwlocaties in Jodoigne, Trouwlocaties in La Hulpe, Trouwlocaties in Lasne, Trouwlocaties in Lillois-Witterzée, Trouwlocaties in Limelette, Trouwlocaties in Loupoigne, Trouwlocaties in Louvain-la-Neuve, Trouwlocaties in Mont-Saint-Guibert, Trouwlocaties in Nivelles, Trouwlocaties in Ophain-Bois-Seigneur-Isaac, Trouwlocaties in Orp-Jauche, Trouwlocaties in Ottignies-Louvain-la-Neuve, Trouwlocaties in Perwez, Trouwlocaties in Promo-Control, Trouwlocaties in Ramillies, Trouwlocaties in Rebecq, Trouwlocaties in Rixensart, Trouwlocaties in Rosières, Trouwlocaties in Thines, Trouwlocaties in Tubize, Trouwlocaties in Vieux-Genappe, Trouwlocaties in Villers-la-Ville, Trouwlocaties in Walhain, Trouwlocaties in Waterloo, Trouwlocaties in Waver, Trouwlocaties in Ways, Congreslocatie in de provincie Waals-Brabant [+Bruxelles], Evenementenlocaties in de provincie Waals-Brabant [+Bruxelles], Feestzalen in de provincie Waals-Brabant [+Bruxelles], Vergaderzalen in de provincie Waals-Brabant [+Bruxelles]

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!