header

Congreslocatie in de provincie Waals-Brabant [+Bruxelles]

De beste congreslocatie in de provincie Waals-Brabant [+Bruxelles] vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete congreslocatie in Waals-Brabant [+Bruxelles]!

Congreslocatie in de provincie Waals-Brabant [+Bruxelles]

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.65/10. Gebaseerd op 37 reviews over bedrijven in de categorie 'Congreslocatie in de provincie Waals-Brabant [+Bruxelles]'.
 • Kinepolis Braine

  Kinepolis Braine

  Gemakkelijke oplossing voor een correcte prijs

  Top team die aan uw aanvraag kunnen antwoorden.
  We werken graag met hun en ook en vooral voor de gemakelijkheid van de zalen met alle audio-vidéo materiaal.

  Patricia De Mey - PSA Groupe Belux - 07/08/2019

 • Kinepolis Braine

  Kinepolis Braine

  Kinepolis imagibraine Coordination SUPER!

  J'ai organisé un événement à Imagibraine pour un nombre important d'invités. La coordination avec la responsable est plus que professionnelle. De confiance, à l'écoute, disponible et très ouverte à répondre à toutes vos questions. Accueil très convivial et chaleureux.
  Nous sommes d'ailleurs en train d'organiser un autre events la bas.

  Anne Viatour - AXA Belgium - 05/08/2019

 • Kinepolis Braine

  Kinepolis Braine

  Nous organisons chaque année un super evènement cinéma du personnel à Kinépolis Braine l'Alleud et nous en sommes ravis.

  Nous organisons chaque année un super evènement cinéma du personnel à Kinépolis Braine l'Alleud et nous en sommes ravis.

  Béatrice d'Aoust - D'Ieteren - 17/07/2019

 • Kinepolis Braine

  Kinepolis Braine

  Très satisfaite

  Accueil chaleureux, très bon service et cadre parfait.

  Nathalie Lebrun - 17/07/2019

Congreslocatie in de provincie Waals-Brabant [+Bruxelles]

Ben je op zoek naar een congreslocatie in Waals-Brabant [+Bruxelles]? eventplanner.be helpt je verder. Op deze pagina vind je onmiddellijk alle congreslocatie in Waals-Brabant [+Bruxelles] (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte congreslocatie!

Huur een congreslocatie in Waals-Brabant [+Bruxelles]

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een congreslocatie in Waals-Brabant [+Bruxelles]. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet onmiddellijk een lijst van alle congreslocatie in de buurt van Waals-Brabant [+Bruxelles]. Voor 'congreslocatie Waals-Brabant [+Bruxelles]' hebben we momenteel 22 opties.

Jouw congreslocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw congreslocatie in de spotlight.

Relevante links: Congreslocatie in Baulers, Congreslocatie in Beauvechain, Congreslocatie in Bierges, Congreslocatie in Bornival, Congreslocatie in Braine-l'Alleud, Congreslocatie in Braine-le-Château, Congreslocatie in Céroux-Mousty, Congreslocatie in Chastre, Congreslocatie in Chaumont-Gistoux, Congreslocatie in Court-Saint-Etienne, Congreslocatie in Genappe, Congreslocatie in Genval, Congreslocatie in Glabais, Congreslocatie in Grez-Doiceau, Congreslocatie in Haut-Ittre, Congreslocatie in Hélécine, Congreslocatie in Houtain-le-Val, Congreslocatie in Incourt, Congreslocatie in Ittre, Congreslocatie in Jodoigne, Congreslocatie in La Hulpe, Congreslocatie in Lasne, Congreslocatie in Lillois-Witterzée, Congreslocatie in Limelette, Congreslocatie in Loupoigne, Congreslocatie in Louvain-la-Neuve, Congreslocatie in Mont-Saint-Guibert, Congreslocatie in Nivelles, Congreslocatie in Ophain-Bois-Seigneur-Isaac, Congreslocatie in Orp-Jauche, Congreslocatie in Ottignies-Louvain-la-Neuve, Congreslocatie in Perwez, Congreslocatie in Promo-Control, Congreslocatie in Ramillies, Congreslocatie in Rebecq, Congreslocatie in Rixensart, Congreslocatie in Rosières, Congreslocatie in Thines, Congreslocatie in Tubize, Congreslocatie in Vieux-Genappe, Congreslocatie in Villers-la-Ville, Congreslocatie in Walhain, Congreslocatie in Waterloo, Congreslocatie in Waver, Congreslocatie in Ways, Evenementenlocaties in de provincie Waals-Brabant [+Bruxelles], Feestzalen in de provincie Waals-Brabant [+Bruxelles], Trouwlocaties in de provincie Waals-Brabant [+Bruxelles], Vergaderzalen in de provincie Waals-Brabant [+Bruxelles]

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!