header

Congreslocatie in Court-Saint-Etienne

De mooiste congreslocatie in Court-Saint-Etienne vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete congreslocatie in Court-Saint-Etienne!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.7/10. Gebaseerd op 6 reviews over bedrijven in de categorie 'Congreslocatie in Court-Saint-Etienne'.
 • Kinepolis Braine

  Kinepolis Braine

  Top

  Top personeel en locatie!

  Lorenzo Waroux - The Perfect Serve Agency - 11/01/2020

 • Kinepolis Braine

  Kinepolis Braine

  Gemakkelijke oplossing voor een correcte prijs

  Top team die aan uw aanvraag kunnen antwoorden.
  We werken graag met hun en ook en vooral voor de gemakelijkheid van de zalen met alle audio-vidéo materiaal.

  Patricia De Mey - PSA Groupe Belux - 07/08/2019

 • Kinepolis Braine

  Kinepolis Braine

  Kinepolis imagibraine Coördinatie SUPER!

  Voor een groot aantal gasten heb ik een evenement georganiseerd bij Imagibraine. De afstemming met de manager is meer dan professioneel. Betrouwbaar, attent, beschikbaar en zeer open om al uw vragen te beantwoorden. Heel vriendelijk en warm welkom.
  We zijn ook bezig daar een ander evenement te organiseren.

  Anne Viatour - AXA Belgium - 05/08/2019

 • Kinepolis Braine

  Kinepolis Braine

  We organiseren elk jaar een geweldig personeelsbioscoopevenement in Kinepolis Braine l & # 039; Alleud en we zijn verheugd.

  We organiseren elk jaar een geweldig personeelsbioscoopevenement in Kinepolis Braine l'Alleud en we zijn verheugd.

  Béatrice d'Aoust - D'Ieteren - 17/07/2019

Congreslocatie in Court-Saint-Etienne

Op zoek naar een congreslocatie in Court-Saint-Etienne? eventplanner.be helpt je verder. Op deze pagina vind je direct alle congreslocatie in Court-Saint-Etienne (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte congreslocatie!

Huur een congreslocatie in Court-Saint-Etienne

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een congreslocatie in Court-Saint-Etienne. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet onmiddellijk een lijst van alle congreslocatie in de buurt van Court-Saint-Etienne. Voor 'congreslocatie Court-Saint-Etienne' hebben we momenteel 8 opties.

Jouw congreslocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw congreslocatie in de spotlight.

Relevante links: Congreslocatie in de provincie Waals-Brabant [+Bruxelles], Evenementenlocaties in Court-Saint-Etienne, Feestzalen in Court-Saint-Etienne, Trouwlocaties in Court-Saint-Etienne, Vergaderzalen in Court-Saint-Etienne

Filters

Sorteer op afstand

Rond Court-Saint-Etienne

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties