Aluvision nv
Aluvision viert 20ste verjaardag tijdens EuroShop en inspireert met een spectaculaire reeks van 16 circulaire ontwerpen. We ontdekken enkele hoogstaande innovaties op hun statige beursstand.
Aluvision nv|
08 March 2023

De Aluvision beursstand tijdens EuroShop valt met maar liefst 351m² aan elegante en modulaire ontwerpen opnieuw in de smaak bij het internationale publiek. Niet verwonderlijk, want de hedendaagse kleuren zetten Aluvision’s innovatieve oplossingen bijzonder mooi in de verf tijdens ‘s werelds grootste vakbeurs voor de detailhandel.


Als eerste wordt Aluvision’s next-level frame in de kijker gezet. Dit award winning en gepatenteerd Omni-55 Pro muursysteem kan dankzij de geïntegreerde Velcro© oplossing, aan beide kanten zowel doek- als paneelvulling voorzien.


Vervolgens ontdekken we de Flexdeck. Dit double-deck systeem voorziet elke beursstand van een extra dimensie en creëert een nooit eerder geziene vrije overspanning tot 6 meter zonder kruisverbanden. Deze oplossing zorgt voor een sterk en architectonisch ontwerp, een ware streling voor het oog. De Flexdeck is structureel zeer sterk, is compatibel met alle Aluvision ontwerpen en brengt een elegante en luxueuze uitstraling.


De Flexbox is een modulaire event box die extra ruimte en privacy brengt voor indoor en outdoor evenementen. De combinatie van een vloer- en plafondelement met 4 palen zorgt voor een eenvoudig te assembleren en transporteren product. De Flexbox bevat een vrije overspanning van 6 meter en is stapelbaar.


Verder introduceert Aluvision ook de Hi-LED 55 seamless modular LED video wall met een kleine pixel pitch van 1.9. De 4-in-one technologie staat garant voor een betere kleurconsistentie en een hogere duurzaamheid. Bijkomend werd ook de 3.9 outdoor versie voorgesteld.

 

For more information or high res images, kindly contact our Marketing Manager agnes@aluvision.com.

www.aluvision.com / Clemence Dosschestraat 44 / 9800 Deinze (BE) / T. +32 (0) 9 381 54 70

Like Reageer
Bart Basselier
Leader |Very Food Catering | 13 March 2023

Fantastische beurs en dank voor jullie vertrouwen in Very Food Catering voor het ontzorgen en het verzorgen van de catering tijdens deze beurs in Düsseldorf - 🙏

Like | Reply
Bart Basselier
Leader |Very Food Catering | 15 March 2023

Aluvision nv 🙏🙏🙏