Veiligheidsplan

Op zoek naar 'veiligheidsplan'? In onze database vind je alle leveranciers die veiligheidsplan aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'veiligheidsplan'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

No Photo Available

To B-seen bvba

Schrijf review Beerzel (Putte)

Geen enkel event kan zich op vlak van veiligheid risico’s veroorloven. Daarom verleent To B-seen al meer dan 15 jaar professioneel veiligheidsadvies en -ondersteuning voor de media- en eventsector. Wij beveiligen onder meer events door een grondige risico

Event Safety Institute

Event Safety Institute

Schrijf review Utrecht

Het Event Safety Institute helpt alle betrokkenen bij het bouwen aan betere evenementen. ESI opereert volledig onafhankelijk. Onze adviseurs en trainers gaan voor hoge inhoudelijke kwaliteit, op basis van theoretische én praktische kennis.

No Photo Available

Safe Event De Winter bv

Schrijf review Aarschot

360 Solutions Risk & Safety

360 Solutions Risk & Safety

Schrijf review Aarschot

360 Solutions is uw veiligheidspartner bij uitstek. Wij bieden uitgebreid veiligheidsadvies, opleidingen en operationele veiligheidsondersteuning om van uw event of bedrijfssite een veilige omgeving te maken.

No Photo Available

World Wide Security

Schrijf review Zaandam

World Wide Security is als beveiligingsorganisatie verbonden aan het Nederlandse voetbal en aan grootschalige evenementen.

No Photo Available

Eventsure Consultancy

Schrijf review Kalmthout

Eventsure geeft procesmatig en technisch advies bij de ontwikkeling van evenementen, de realisatie van de bijhorende fysieke infrastructuur en de vormgeving van het evenementenbeleid binnen uw organisatie.

No Photo Available

Promeon Security

Schrijf review Oirschot

Expertise, ervaring, professionaliteit en innovatie: dat is waar Promeon Security voor staat. Wij zien veiligheid als onderdeel van een strategie die bijdraagt aan het succes van uw organisatie of festival.

Veiligheidsplan

Zoek je naar 'veiligheidsplan' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan heb je geluk. Op onze website vind je maar liefst 7 bedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de perfecte organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Veiligheidsplan: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor veiligheidsplan op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op land en provincie. Handig, tock?

Voor services als veiligheidsplan, veiligheidsplannen, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Bedrijf aanmelden

Voeg zelf gratis een firma toe aan dit platform. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar veiligheidsplan. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: veiligheidsplannen, ...

Artikels

Noodsituaties op evenementen

Noodsituaties op evenementen

Als organisator moet je op alle noodscenario's voorbereid zijn. Zorg voor een grondig veiligheidsplan.

Nooit meer Love Parade

Nooit meer Love Parade

De Love Parade zal nooit meer georganiseerd worden, zo heeft een van de organisatoren van het evenement verklaard.

Checklist: Hoe veilig is jouw evenement

Checklist: Hoe veilig is jouw evenement

Cato Thommis maakte voor haar bachelorproef aan de Hogeschool PXL in Hasselt een whitepaper over veiligheid op evenementen. Check it out, want je kunt deze checklist hier downloaden!

Guava organiseert doop hefeiland Goliath

Guava organiseert doop hefeiland Goliath

Evenementenbureau Guava kan de doopplechtigheid van het hefeiland Goliath, gebruikt bij de bouw van windturbineparken in diep water, aan haar palmares toevoegen.

Column: 25 keer het wiel uitvinden in evenementenveiligheid of ...?

Column: 25 keer het wiel uitvinden in evenementenveiligheid of ...?

Veiligheid bij evenementen is iets wat alle betrokkenen wel willen. In Nederland is sinds november 2012 de Handreiking Evenementenveiligheid vastgesteld. De handreiking is een hulpmiddel om evenementenveiligheid in gemeenten en veiligheidsregio's vorm te geven.

Column: Hoe moet het nu verder? Een nuchtere analyse van terreur op events

Column: Hoe moet het nu verder? Een nuchtere analyse van terreur op events

We moeten wel degelijk vragen stellen, zonder iemand met de vinger te wijzen. En daar is een simpele reden voor: aanslagen zoals in Nice zullen steeds vaker voorkomen.

WK Yu-Gi-Oh! prestatie van formaat

WK Yu-Gi-Oh! prestatie van formaat

Wouter Maenhaut en Thijs Bekaert hebben hun strepen verdiend als organisatoren van grootschalige, internationale evenementen.

TIP! - Welke vergunningen heb ik nodig om een evenement te organiseren?

TIP! - Welke vergunningen heb ik nodig om een evenement te organiseren?

Wanneer je een evenement organiseert, zul je hiervoor mogelijk een of meerdere vergunningen moeten aanvragen.

Dazzle Events van alle markten thuis

Dazzle Events van alle markten thuis

Dat je soms twijfelt bij de keuze van een eventbureau is normaal. De ene keer heb je genoeg aan een consultant die je de juiste richting uitstuurt, de andere keer wil je een betrouwbare partner die jouw ganse evenement van A tot Z uitwerkt...