Bedrijfsincentive

Op zoek naar 'bedrijfsincentive'? In onze database vind je alle leveranciers die bedrijfsincentive aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'bedrijfsincentive'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

JADA events

JADA events

3 reviews Antwerpen

Open uw Blik en ontdek het geheim van uw volgende event...

midnightcoffee bv

midnightcoffee bv

Schrijf review Antwerpen

Midnightcoffee is een gezellig event-bureau uit het Antwerpse Zuid waar creatitiveit & eigenheid welig tieren. In de wereld van evenementen en incentives staan we bekend voor onze stijlvolle uitwerking van projecten, maar ook voor onze menselijke, goedlac

The Oval Office

The Oval Office

Schrijf review Antwerpen

Vanuit de overtuiging dat 'merken' en 'mensen' elkaar inspireren, creëert The Oval Office 'live driven' merkbelevingen die organisaties én hun doelgroepen positief verrassen, inspireren en engageren.

Exceptional Events

Exceptional Events

Schrijf review Mechelen

Bij Exceptional Events is het organiseren van uw evenement onze passie. Met meer dan 15 jaar ervaring in events & incentives, zowel in binnen- als buitenland, kennen we de knepen van het vak als geen ander.

Wildtrails

Wildtrails

Schrijf review Jupille

Unieke teambuildings, events, trainingen, familydays… Over gans België, Noord-Frankrijk en Nederland. Creatieve programma’s, volledig op maat. Ook op uw eigen site bieden we talloze mogelijkheden aan.

C-AIR Ballonvaarten

C-AIR Ballonvaarten

Schrijf review Sint-Niklaas

C-Air ballonvaarten heeft zeer ruime ervaring om jouw bedrijfsincentive op een speciale manier in de kijker te plaatsen. Een teambuilding? Een personeelsfeestje? Wil je graag je medewerkers motiveren? Zou je graag een klantenrelatie bedanken?

Fly The Sky Ballonvaarten

Fly The Sky Ballonvaarten

Schrijf review Sint-Niklaas

Fly The Sky ballonvaarten is gevestigd in dé ballonstad van België, nl. Sint-Niklaas. Wij hebben een ruim aanbod aan ballonvaarten en dat in het volledige land.

No Photo Available

Urban Golf Belgium

Schrijf review Antwerpen

Jong evenementenbureau voor de organisatie en productie van incentives, teambuilding, customer events, productpresentaties, marketingacties, openingen, kick-offs, inhuldigingen, vergaderbreaks, trainingen, trainingsessies,...

No Photo Available

Yves Lannoy Ballooning

Schrijf review Meerhout

Wij zijn gespecialiseerd in de commerciële exploitatie van luchtballons, waarbij wij nationale dekking garanderen naar visibiliteit toe alsook de mogelijkheid om in elke hoek van het land uw klanten van deze bedrijfsincentive te laten genieten.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'bedrijfsincentive'.

JADA events

JADA events

Onvergetelijke teambuilding in Ibiza

|Kevin Van der Straeten (Forward Services nv)|28/05/2022

JADA events organiseerde een onvergetelijke teambuilding voor onze tribe in Ibiza. Met meer dan 70 medewerkers uit Antwerpen, Hasselt, Amsterdam en Valencia vlogen we naar Ibiza waar een perfect georganiseerd programma met een catamaran, diners, rally, hiking, clubbing, ... op ons stond te wachten. Jan, Danny & team: een welgemeende merci van het hele team 🙏

JADA events

JADA events

Sterrendiner op het Water (Antwerpen) - Een absolute topper.

|Deweerdt Philippe (Rent-A-Willys)|20/08/2021

Voor onze huwelijksverjaardag had ik mijn echtgenote uitgenodigd op het schip Blue Rhapsody voor een sessie Sterrendiner op het water vanuit Antwerpen. Mijn echtgenote wist van niets en dat moest zo blijven tot op het laatste moment. De verrassing was compleet. Het was buitengewoon goed: het onthaal en de begeleiding van het Jada team was ver boven de verwachting; het eten was uitstekend; de bediening door de obers was professioneel top en het schip was prachtig. Deze avond is er één om niet meer te vergeten.
Jada did it again 😎

JADA events

JADA events

Toppertjes

|Kenneth Kerremans (De Koffie Camper)|11/09/2018

Altijd leuk samenwerken... Steeds correct in het nakomen van afspraken...

Bedrijfsincentive

Zoek je naar 'bedrijfsincentive' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan heb je geluk. Op onze website vind je maar liefst 9 bedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Bedrijfsincentive: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor bedrijfsincentive op een pagina geplaatst zodat je moeiteloos kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op regio. Handig, tock?

Voor zaken als bedrijfsincentive, business incentive, bedrijfsincentives, incentive voor bedrijven, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde services kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Bedrijf aanmelden

Voeg zelf kosteloos een eventbedrijf toe aan dit platform. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar bedrijfsincentive. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: business incentive, bedrijfsincentives, incentive voor bedrijven, ...

Artikels

Huur eens een vliegtuig

Huur eens een vliegtuig

Altijd al eens een vliegtuig willen charteren? Dankzij haar wereldwijde kantorennetwerk biedt Chapman Freeborn tot in de puntjes verzorgde chartervluchten aan eender waar in de wereld.

Een unieke plek voor evenementen

Een unieke plek voor evenementen

Op zoek naar een unieke eventlocatie? Kloster Heidberg is een geklasseerd erfgoed uit de 18de eeuw gelegen in Eupen op een boogscheut van het centrum van de stad, middenin een groene omgeving.