Public Relations

Op zoek naar 'public relations'? In onze database vind je alle leveranciers die public relations aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'public relations'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Exceptional Events

Exceptional Events

Schrijf review Mechelen

Bij Exceptional Events is het organiseren van uw evenement onze passie. Met meer dan 15 jaar ervaring in events & incentives, zowel in binnen- als buitenland, kennen we de knepen van het vak als geen ander.

SeventyFour Creations bv

SeventyFour Creations bv

3 reviews Kapellen

U wenst uw bedrijf op een originele manier in the picture te zetten naar (potentiële) klanten, relaties of medewerkers maar de tijd ontbreekt u om dit professioneel uit te werken? Wij vertellen uw verhaal! Bedrijfsevents, ... 

Studio Unboxed

Studio Unboxed

4 reviews Kapellen

STUDIO UNBOXED is een full-service evenementenbureau. Ons team levert steeds creatieve en originele concepten af. Organisatie van bepaalde onderdelen of een uitwerking van A tot Z.

Comm2B

Comm2B

Schrijf review Brussel

Content is key. Wil uw bedrijf of organisatie zijn communicatie met klanten, medewerkers en stakeholders verbeteren? Comm2B helpt u graag om je communicatie klantgerichter aan te pakken.

No Photo Available

Advanced Fair

Schrijf review Brussel

Advanced Fair biedt services aan organisatoren en deelnemers van groot-publieksbeurzen, vakbeurzen, congressen en events : organisatie, communicatie, marketing, sponsoring, digitale toepassingen, mobiele oplossingen.

King George

King George

Schrijf review Sint-Niklaas

King George is a content agency that specializes in creating your PR story and strategy, magazines, interior designs, pop-up stores, websites and identity design. You will see that King George is not just another agency. We are a crossover and extremely c

Tempo Per Te

Tempo Per Te

Schrijf review Westmalle

U wilt een uniek feest neerzetten maar uw inspiratie laat u in de steek? U heeft zelf te weinig tijd vrij om deze gelegenheid tot in de puntjes uit te werken? U wilt uw gasten verrassen met een unieke en spectaculaire ervaring?

Frajlick Celebration

Frajlick Celebration

Schrijf review Brussel

Creatie en organisatie van evenementen voor bedrijven en voor openbare instanties: conventies, feesten, promotionele evenementen, congressen, inhuldigingen, verjaardagen, opendeurdagen, presentaties, productlanceringen, expo's, persconferenties.

No Photo Available

Health Events

Schrijf review Ternat

Health Events spitst zich toe op het organiseren van events, seminaries, studiedagen, symposia en congressen rond actuele thema's uit zowel maatschappelijke als bedrijfseconomische sectoren.

No Photo Available

Flash Communication

Schrijf review Langdorp

Mission: event support aangepast aan de behoeften en objectieven van uw bedrijf. Met als doel een toegevoegde waarde te zijn voor uw organisatie en uw commerciële objectieven

No Photo Available

Diamonds & Pearls Communications

Schrijf review Berchem

In de afgelopen 10 jaar, hebben we relaties uitgebouwd met een breed netwerk aan journalisten en creatieve trendsetters.

Meer resultaten wereldwijd

No Photo Available

De Aanleiding eventmanagement

Schrijf review Hengelo

De Aanleiding eventmanagement is met haar Twentse roots gespecialiseerd in het organiseren van evenementen, voor zowel de zakelijk alsmede de particuliere markt. Gevestigd in Hengelo werken wij met 10 ervaren, enthousiaste medewerkers.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.65/10. Gebaseerd op 7 reviews over bedrijven in de categorie 'public relations'.

Studio Unboxed

Studio Unboxed

Tot in de puntjes Geregeld

|William Dodson (Mise en Place BE BV)|04/02/2022

Reeds enkele evenementen bijgewoond, steeds aan alles gedacht.

Studio Unboxed

Studio Unboxed

Professionele crew, weten zeer goed waar ze mee bezig zijn!

|David Andries (Beerens Groep)|27/01/2022

Professionele begeleiding door een zeer enthousiast team voor de organisatie van het Beerens openingsevent. Alles was tot in de puntjes geregeld, we hebben zeer veel goede reacties van onze klanten ontvangen!

SeventyFour Creations bv

SeventyFour Creations bv

Professionele begeleiding door een zeer enthousiast team voor de organisatie van het Beerens openingsevent

|David Andries (Beerens Groep)|27/01/2022

Voor het openingsevent van onze nieuwe werkplaats hadden we niet veel tijd maar de organisatie en het begeleidende team was zeer professioneel en alles werd alsnog tot in de puntjes uitgewerkt. Er werden heel veel frisse ideeën op tafel gelegd en het event zelf was een enorm succes, we hebben achteraf veel goede reacties ontvangen van onze klanten! Zeker een referentie!

Studio Unboxed

Studio Unboxed

Review

|Kim Doms (Goldfish Industries - Party Rental)|26/01/2022

Supergoede duidelijke communicatie, snelle feedback, top firma!

Public Relations

Zoek je naar 'public relations' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op eventplanner.be vind je niet minder dan 12 bedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de perfecte organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Public relations: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor public relations op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Ontdek onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor services als public relations, pr, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde services kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Leverancier aanmelden

Voeg zelf gratis een leverancier toe aan dit platform. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar public relations. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: pr, ...

Artikels

The Oval Office neemt ambitieuze start

The Oval Office neemt ambitieuze start

Eén nieuw kantoor, twee BEA nominaties en 5 nieuwe ‘live communication’ medewerkers gezocht!

GUAVA en Respect for your Audience fuseren tot nieuw 'live communication' bureau

GUAVA en Respect for your Audience fuseren tot nieuw 'live communication' bureau

GUAVA en 'Respect for your Audience' kondigen aan dat ze gaan fuseren tot het eerste 100% onafhankelijke live communication bureau in België.

Column: Peren zijn appels met een teut

Column: Peren zijn appels met een teut

Iedereen weet dat een peer geen appel met een teut is. Het is een volledig andere vrucht uit de fruitfamilie. Waarom wordt de evenementensector dan constant vergeleken met de mediasector voor wat betreft de berekening van return on investment van promotieacties?

Shortlist EuBea Awards onthuld - 15 cases uit BE en NL

Shortlist EuBea Awards onthuld - 15 cases uit BE en NL

De shortlist van genomineerde evenementen die meedingen op de EuBea - de European Best Event Awards - is eindelijk onthuld. Uit een recordaantal van 290 genomineerde evenementen, hebben 104 het geschopt tot de shortlist.

Twitter voor #eventprofs - infograph

Twitter voor #eventprofs - infograph

Twitter is een krachtiche tool voor event professionals. Deze infographic geeft Julius Solaris van eventmanagerblog handige tips om Twitter succesvol in te zetten voor event marketing, PR, customer service, research en sales.

Duurste evenement ticket ooit? 57.000 euro

Duurste evenement ticket ooit? 57.000 euro

Voor 57.000 euro biedt Inspiration360 je persoonlijke ontmoetingen met de grootste inspirators van deze tijd: Al Gore, Richard Branson, Bear Grylls en Anita Elberse. Een pure PR-stunt om aandacht te krijgen voor het event? Of toch relevant?

De 'no show' als  grootste vervuiler van de evenementenbranche

De 'no show' als grootste vervuiler van de evenementenbranche

​​​​​​​Je ziet ze liggen blinken aan het onthaal van elk event: de fraai uitgestalde maar verder nutteloze naambadges zonder drager. De 'No show' als één der grootste hedendaagse frustraties van menig meetingplanner of eventorganisator. 

Nieuw talent voor The Oval Office

Nieuw talent voor The Oval Office

Live Communication bureau The Oval Office investeert in nieuw talent.

Philippe Madry leidt The Oval Office Brussel

Philippe Madry leidt The Oval Office Brussel

Het Brusselse team van The Oval Office groeit. Philippe Madry versterkt sinds kort het Brusselse team als Senior Account Manager Events.

Vermijd deze 6 fouten als je de pers uitnodigt op je event

Vermijd deze 6 fouten als je de pers uitnodigt op je event

Even een snelle vraag: wil je met je event liever verschijnen in de ochtendkrant of verkies je vermeld te worden in de social media posts van twee industry leaders?