Public Relations

Op zoek naar 'public relations'? In onze database vind je alle leveranciers die public relations aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'public relations'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Public Relations

Zoek je naar 'public relations' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op eventplanner.be vind je niet minder dan 12 bedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de perfecte organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Public relations: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor public relations op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Ontdek onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor services als public relations, pr, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde services kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Leverancier aanmelden

Voeg zelf gratis een leverancier toe aan dit platform. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar public relations. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: pr, ...

Artikels

The Oval Office neemt ambitieuze start

The Oval Office neemt ambitieuze start

Eén nieuw kantoor, twee BEA nominaties en 5 nieuwe ‘live communication’ medewerkers gezocht!

GUAVA en Respect for your Audience fuseren tot nieuw 'live communication' bureau

GUAVA en Respect for your Audience fuseren tot nieuw 'live communication' bureau

GUAVA en 'Respect for your Audience' kondigen aan dat ze gaan fuseren tot het eerste 100% onafhankelijke live communication bureau in België.

Column: Peren zijn appels met een teut

Column: Peren zijn appels met een teut

Iedereen weet dat een peer geen appel met een teut is. Het is een volledig andere vrucht uit de fruitfamilie. Waarom wordt de evenementensector dan constant vergeleken met de mediasector voor wat betreft de berekening van return on investment van promotieacties?

Shortlist EuBea Awards onthuld - 15 cases uit BE en NL

Shortlist EuBea Awards onthuld - 15 cases uit BE en NL

De shortlist van genomineerde evenementen die meedingen op de EuBea - de European Best Event Awards - is eindelijk onthuld. Uit een recordaantal van 290 genomineerde evenementen, hebben 104 het geschopt tot de shortlist.

Twitter voor #eventprofs - infograph

Twitter voor #eventprofs - infograph

Twitter is een krachtiche tool voor event professionals. Deze infographic geeft Julius Solaris van eventmanagerblog handige tips om Twitter succesvol in te zetten voor event marketing, PR, customer service, research en sales.

Duurste evenement ticket ooit? 57.000 euro

Duurste evenement ticket ooit? 57.000 euro

Voor 57.000 euro biedt Inspiration360 je persoonlijke ontmoetingen met de grootste inspirators van deze tijd: Al Gore, Richard Branson, Bear Grylls en Anita Elberse. Een pure PR-stunt om aandacht te krijgen voor het event? Of toch relevant?

De 'no show' als  grootste vervuiler van de evenementenbranche

De 'no show' als grootste vervuiler van de evenementenbranche

​​​​​​​Je ziet ze liggen blinken aan het onthaal van elk event: de fraai uitgestalde maar verder nutteloze naambadges zonder drager. De 'No show' als één der grootste hedendaagse frustraties van menig meetingplanner of eventorganisator. 

Nieuw talent voor The Oval Office

Nieuw talent voor The Oval Office

Live Communication bureau The Oval Office investeert in nieuw talent.

Philippe Madry leidt The Oval Office Brussel

Philippe Madry leidt The Oval Office Brussel

Het Brusselse team van The Oval Office groeit. Philippe Madry versterkt sinds kort het Brusselse team als Senior Account Manager Events.

Vermijd deze 6 fouten als je de pers uitnodigt op je event

Vermijd deze 6 fouten als je de pers uitnodigt op je event

Even een snelle vraag: wil je met je event liever verschijnen in de ochtendkrant of verkies je vermeld te worden in de social media posts van twee industry leaders?

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties