header

Copywriter

Op zoek naar 'copywriter'? Hier vind je bedrijven die copywriter aanbieden in België. Met hun hulp wordt de organisatie van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 5 reviews over bedrijven in de categorie 'copywriter'.
 • aLBot & aLBot

  aLBot & aLBot

  Een droomfeest

  aLBot & aLBot maakte van onze huwelijksdag de meest onvergetelijke beleving. Attent, met oog voor detail en harmonie, communicerend, professioneel, geruststellend en immer gedreven en vrolijk was niet enkel onze huwelijksdag zelf een ware droom, maar was de voorbereiding naar deze dag getooid in een rustige en daadkrachtige sfeer waarin geen vraag te veel was. Wij zijn en blijven onnoemelijk dankbaar voor het schitterende resultaat en de prachtige herinneringen die wij levenslang zullen koesteren!

  Laura-An Rizza - 20/02/2017

 • aLBot & aLBot

  aLBot & aLBot

  Een professional met frisse ideeën

  Als verantwoordelijke voor de marketing bij Corona Direct (gekend van de autoverzekering per kilometer) heb ik aan Linda van aLBot&aLbot gevraagd naar ideeën om de tevredenheid van onze klanten die een ongeval hebben gehad bekend te maken. Linda stelde voor om korte reportages (verfilmde interviews) te maken. Meteen kwam ze met een heleboel ideeën over hoe en wat om de interviews zo realistisch mogelijk te maken. Zodra ik mijn ok heb gegeven is Linda er meteen ingevlogen en enkele weken later stonden de filmpjes op onze website. Kijk maar zelf op www.coronadirect.be. Volgende keer doe ik zeker weer een beroep op aLBot&aLBot.

  karel fabre - corona direct - 13/02/2017

 • aLBot & aLBot

  aLBot & aLBot

  Fijne samenwerking

  Het is fijn om samen te werken met Linda. Meedenken, snelle reactietijd, je krijg wat is afgesproken... en ook niet onbelangrijk: met de glimlach erbij!

  Martine Vanremoortele - Dots & Tango bvba - 11/02/2017

 • aLBot & aLBot

  aLBot & aLBot

  Team event

  ALBot & ALBot staat elk jaar weer klaar om ons team van het perfecte kadootje te voorzien tijdens ons jaarlijks team event. Linda brengt ideeën aan, zij stuurt ons verschillende voorbeelden, en uiteindelijk maakt zij de keuze voor ons heel gemakkelijk. De levertijden - ook al zijn die soms heel kort - worden steeds gerespecteerd. Het is elke keer heel leuk samenwerken met aLBot & aLBot.

  Karin Vonck - The Rezidor Hotel Group - 10/02/2017

Copywriter

Zoek je 'copywriter'? Dan heb je geluk. Op onze website vind je niet minder dan bedrijven om je hiermee te helpen. Deze eventbedrijven helpen je met plezier bij het organiseren van jouw bedrijfsevenement of feest in België.

Copywriter: alles op één pagina

Wij hebben alle leveranciers van copywriter in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als copywriter, copywriting, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Bedrijf aanmelden

Je kan zelf kosteloos een firma toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar copywriter.

Tags: copywriting, ...

Artikels

Freelancer? Meld je aan op eventplanner.be /.nl en scoor jobs!

Freelancer? Meld je aan op eventplanner.be /.nl en scoor jobs!

Ben jij copywriter, event manager, designer, technieker, stagehand, …? Meld je dan nu gratis aan als freelancer op eventplanner.be /.nl zodat meer dan 125.000 opdrachtgevers en organisatoren je kunnen vinden.

3x nieuws bij midnightcoffee

3x nieuws bij midnightcoffee

midnightcoffee heeft veel nieuws te melden. Het Antwerpse evenementenbeureau haalt nieuw creatief talent in huis, lanceerde een nieuwe website en trok in een nieuw kantoor.

Column: Mythe of realiteit?

Column: Mythe of realiteit?

Sta me toe deze column wat anders aan te pakken. Ik lanceer vijf 'statements' die regelmatig vallen binnen de eventsector. Een stukje persoonlijke mening zorgt voor het klassieke column element... maar dan is het aan jullie, de lezer.

5 top-tips om tijd te winnen als eventplanner

5 top-tips om tijd te winnen als eventplanner

Focus, focus, focus, eventprofessional! Maar toch blijven die kleine taakjes veel tijd uit je agenda wegsnoepen.

Schrijf voor eventplanner.be /.nl

Schrijf voor eventplanner.be /.nl

Heb jij een vlotte pen en een passie voor het organiseren van evenementen? Dan kijken we bij eventplanner.be /.nl uit naar jouw artikels en columns.

Vermijd deze 6 fouten als je de pers uitnodigt op je event

Vermijd deze 6 fouten als je de pers uitnodigt op je event

Even een snelle vraag: wil je met je event liever verschijnen in de ochtendkrant of verkies je vermeld te worden in de social media posts van twee industry leaders?

Hoe AI de toekomst van eventplanning zal bepalen

Hoe AI de toekomst van eventplanning zal bepalen

Kunstmatige intelligentie is de toekomst, ook voor de evenementensector. "Wacht eens, wat?" hoor ik je al zeggen, terwijl je om je heen kijkt, zoekend naar de robots die de wereld overnemen. Nee, dat is niet het soort AI waar we het over hebben.

'Hoe onze eigen in-huis beurs een succes werd'

'Hoe onze eigen in-huis beurs een succes werd'

Een getuigenis. Gert Lathouwers organisator van De Communicatieplaneet vertelt hoe het in-huis beursconcept een succes werd.

Hoe Instagram Stories gebruiken om je event te promoten

Hoe Instagram Stories gebruiken om je event te promoten

Instagram is hot. Het wordt niet alleen gebruikt om foto’s te editen en te delen, maar het heeft tevens een hele industrie aan influencers gecreëerd.

Hoe je merkbeleving versterken met eventmarketing?

Hoe je merkbeleving versterken met eventmarketing?

Welke plek wil jij innemen in het hoofd van je doelgroep? Hoe wil je dat zij denken over jouw merk?

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties