Boardroom

Op zoek naar 'boardroom'? In onze database vind je alle leveranciers die boardroom aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'boardroom'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Boardroom

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Hotel Mercure Roeselare

Hotel Mercure Roeselare

Schrijf review Roeselare

Een gloednieuw business hotel in het centrum van West-Vlaanderen. 4 zalen, auditorium, business lounge, boardroom, restaurant, bar. Alle faciliteiten voor een geslaagd business event onder één dak.

Cobra Museum voor Moderne Kunst

Cobra Museum voor Moderne Kunst

Schrijf review Amstelveen

Het Cobra Museum, eigentijds en helder, is geschikt voor al uw evenementen. De ruimtes zijn royaal en het daglicht krijgt z'n kans. De steeds weer wisselende exposities zorgen voor kleur, inspiratie en een aangename sfeer.

Rederij Friendship

Rederij Friendship

Schrijf review Amsterdam

Amsterdams meest luxe, unieke en trendy boten. Ervaar Amsterdam zoals 'locals' doen.

Kapellerput Hotel | Meetings | Events

Kapellerput Hotel | Meetings | Events

Schrijf review Heeze

Kapellerput is een zelfstandig en bijzonder hotel met 97 hotelkamers, unieke meetingconcepten, 20 conferentieruimtes, restaurant, hotelbar en diverse terrassen.

Bloom Room

Bloom Room

Schrijf review Amsterdam

Deze unieke en sfeervolle locatie in Amsterdam biedt ruimte voor vergaderingen, meetings en workshops. Bloom Room is centraal gelegen en bevindt zich in een typisch Amsterdam’s hoekpand in de Helmersbuurt.

No Photo Available

Landgoed Avegoor

Schrijf review Ellecom

Landgoed Avegoor geniet grote landelijke bekendheid als topaccommodatie voor het houden van een zakelijke meeting. Zeker regionaal is Landgoed Avegoor absoluut dé beste keus voor een topmeeting in één van de zalen of boardrooms, zakenlunch of exquise d

Boardroom

Zoek je naar 'boardroom' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op deze pagina vind je maar liefst 6 leveranciers om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Boardroom: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor boardroom in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor zaken als boardroom, boardrooms, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf kosteloos een eventbedrijf toe aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar boardroom. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: boardrooms, ...

Filters

Trefwoorden

Reviews

Advertenties