Jazz Band

Op zoek naar 'jazz band'? In onze database vind je alle leveranciers die jazz band aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'jazz band'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

CaraMuse Impresariaat

CaraMuse Impresariaat

Schrijf review Enines

Professionele muzikanten en een gedegen management (klassiek-jazz-opera-film-Cubaans-Braziliaans).
 Van A tot Z uitmuntend. Sinds jaren.

Musicbands

Musicbands

Schrijf review Deftinge

We hebben verschillende bands. Deze spelen veschillende genres, zoals klassiek, jazz, rock, wereldmuziek, ...

The Human

The Human

Schrijf review Melsele

Nieuw boekingsagentschap met de focus voornamelijk op nationale artiesten en een breed gamma aan stijlen: World, Folk, Country, Americana, Soul, Jazz, Roots, Blues, Pop, Indie, Metal & Rock.

Almost Swinging Jazz Band

Almost Swinging Jazz Band

Schrijf review Gent

The Almost Swinging Jazz Band is een swingende jazz-band voor allerlei evenementen (receptie, walking dinner, huwelijk, straatanimatie, etc.).

Richard Rohi

Richard Rohi

Schrijf review Heerlen

Solo Saxofonist - Heeft u iets bijzonders te vieren? Trouwfeest? Personeelsfeest? Valentijn? Afscheid of Jubileum? Jazz and More geeft uw viering extra cachet.

Jazz Connection

Jazz Connection

Schrijf review Gouda

Jazz Connection is een band die swingt, stampt en spettert vanuit alle standen: jazz, jive, joy, soul and a little bit of rock & roll.<

Kalinka Ensemble

Kalinka Ensemble

4 reviews Deinze

Zigeunerensemble Kalinka musiceert ter gelegenheid van huwelijksmissen, bruiloften, verjaardagsfeesten, recepties, walking dinners, seminaries, en andere privéfeesten. Slavische muziek, Hongaarse csardas, Balkanmuziek, licht klassiek, Frans chanson.

Trio Demi-Sec - muziekband

Trio Demi-Sec - muziekband

Schrijf review Merksem

Demi-Sec is een swingend en akoestische trio. Zij zijn gespecialiseerd in het opluisteren van feestelijke gelegendheden.

Musical Evasion srl

Musical Evasion srl

Schrijf review Chastre

Musical Evasion (by Hacienda Projects Bvba) is een dynamisch en meertalig bedrijf, gespecialiseerd in de creatie, de organisatie en de realisatie van muzikale evenementen op maat.

Werkplaats Walter

Werkplaats Walter

Schrijf review Anderlecht

Zoek je een inspirerende plek om ongestoord met je team aan de slag te gaan? In Werkplaats Walter vind je een ruimte waar alles rond focus en creativiteit draait.

Codesco

Codesco

Schrijf review Mazy

Marylene Corro is een professionele zangeres met een warme gevoelige stem. Haar muziek mixt jazz, soul, bossanova, Franse en latijnse chansons.

No Photo Available

JazzDelivery

Schrijf review Gent

JazzDelivery is een eventbedrijf gespecialiseerd in het leveren van professionele jazzmuzikanten voor een breed gamma aan events.

Gumbo Jazzband

Gumbo Jazzband

Schrijf review Maastricht

Onder de naam Gumbo Jazzband hebben zich in 2008 zes ervaren muzikanten gevonden, die de traditionele Jazz omarmt hebben.

Niveau Chapeau

Niveau Chapeau

Schrijf review Reet

Instrumentale muziek .. ideaal voor huwelijken, recepties, jubileums, verjaardagen, wijkfeesten, tuinfeesten, openingen, bedrijfsfeesten, ...

Valerio De Gama

Valerio De Gama

Schrijf review Amsterdam

Welkom bij ons jazz eventbureau, waar wij u voorzien van de perfecte jazzband voor uw evenement!

Ann Helena Kenis

Ann Helena Kenis

Schrijf review Bilzen

U zoekt een bijzondere muzikale omlijsting voor uw evenement? Ann Helena Kenis is gespecialiseerd in 1. cabaret 2. musical, crooners, Franse chansons, Nederlandstalig repertoire, ... 3. Recepties, personeelsfeesten, huwelijken, jubilea, senioren-feesten.

Ara Akopian

Ara Akopian

Schrijf review Mortsel

Mijn naam is Ara Akopian en ik woon in Antwerpen, Mortsel. Ik ben een 50 jarige violist met erg veel ervaring, ambitie en passie. Ik heb al vaker op bruiloften, recepties, feesten, restaurants etc. gespeeld.

No Photo Available

Cees Cools

Schrijf review Hilversum

Live-muziek voor feestelijke en zakelijke gelegenheden.

No Photo Available

Brassband Bovekerke vzw

Schrijf review Koekelare

BrassBand Bovekerke (verder BBB) vormt een muzikale groep bestaande uit zeer gemotiveerde koperblazers en slagwerkers. Het repertorium dat zij in hun mars hebben varieert van klassiek tot modern. Muziek brengen op maat is hun dan ook credo en sterkte!

No Photo Available

RK PRO jazzy events

Schrijf review Eindhoven

Evenementenorganisatie & Artiestenmanagement. Al meer dan 25 jaar levert Roland Kompier Produkties een belangrijke bijdrage aan de programmering en organisatie van veel bekende (jazz en blues)festivals, jazzclubs, theaters en bedrijfsevenementen.

No Photo Available

K.O.Brass!

Schrijf review Utrecht

K.O.Brass! is een internationaal koperkwintet samengesteld uit de blazerssectie van The Kyteman Orchestra. K.O.Brass! staat voor een overrompelende ervaring van muziek op maat voor elk thema op elke locatie.

Meer resultaten wereldwijd

No Photo Available

Music Enterprise

Schrijf review Leersum

Music Enterprise is een bedrijf dat voor elk soort feest een passende acitiviteit verzorgt. Van bruiloft tot braderie, openingen van kantoren, winkels, themafeesten, pretparken en vele andere activiteiten.

Swing4All

Swing4All

Schrijf review Nijverdal

Live jazzkwartet uit Nederland voor unieke jazzmuziek op maat voor iedere feestelijke aangelegenheid van het verzorgen van achtergrondmuziek tijdens uw bruiloftreceptie of tuinparty en bedrijfsevenementen.

Rob Franken Music Productions

Rob Franken Music Productions

Schrijf review Vlaardingen

Ik ben allround pianist / zanger, conservatorium geschoold en reeds sinds 1985 professioneel met mijn vak bezig. Ik verzorg al jaren de muziek voor diners, recepties en meer evenementen.

No Photo Available

DCB Dance Promotions

Schrijf review Berlicum

DCB Dance Promotions verzorgt voor de Nederlandse en Belgische markt workshops voor dansprofessionals. Voor dansfilms en theaterproducties verzorgen we de marketing richting de dansscholen.

No Photo Available

Akoestisch Jazz Trio 'No Problem'

Schrijf review Doorn

Akoestisch Jazztrio No Problem kan zorg dragen voor welluidende achtergrondmuziek op een prettig geluidsniveau. Geschikt voor receptie, borrel en diner(dansant). Gevarieerd programma.

No Photo Available

Multi(f)vocaal

Schrijf review Geldrop

'Multi(f)vocaal’ beschikt over een bijzonder repertoire van door Loekie Ruissen bewerkte muziekstukken. Een lied uit een opera, een swingend nummer uit de jaren ‘30 en ’40, iets van Paul Simon of Sinead O’Connor. 

No Photo Available

Groove Station

Schrijf review Utrecht

Groove Station. Als het om muziek en feesten gaat! Groove Station is een partyband van acht muzikanten waaronder een zanger en een zangeres en een spetterende blazerssectie. Coverband. De bezetting is tevens uit te breiden met een zangeres en/of trombone.

No Photo Available

Erik Potters Muziek

Schrijf review Oisterwijk

Erik Potters Muziek Akoestisch Trio: Dit mobiel trio heeft een plezierige omgang met het publiek. Spelen herkenbare verrassende muziek van swing-jazz, retro-pop, licht-klassiek, latin, chansons, evergreens tot de vrolijke noten van marsjes en slapstick.

No Photo Available

Laughing Buddha Artist’s Management

Schrijf review Amsterdam

Laughing Buddha Artist's & Event Management is een boutique boekings- en artiestenmanagementbureau gevestigd in Amsterdam.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'jazz band'.

Kalinka Ensemble

Kalinka Ensemble

Mooie verjaardag

|Willy Verdonck|15/12/2022

Wij zagen Kalinka aan het werk in 't Schipke, daar was heel veel ambiance, daarom vroeg ik hen om op de verjaardag van mijn man te komen spelen, en dat was enorm geslaagd, alle gasten waren vol lof, en wijzelf ook natuurlijk, heerlijke en eerlijke muziek vol gevoel en passie.

Kalinka Ensemble

Kalinka Ensemble

Zeer geslaagd feestje

|Isabelle Verbeke (Isabelle Verbeke)|27/11/2022

Heel knap gedaan, sympathieke topmuzikanten, nogmaals bedankt

Kalinka Ensemble

Kalinka Ensemble

Fantastische violist

|Sandra De Keere|26/08/2022

Prachtig hoe Kalinka ons feestje heeft begeleid, vooral de violist is fantastisch, hij weet perfect wat hij moet spelen in elke situatie, op de achtergrond of op de voorgrond om ambiance te maken, voor elke tafel speelde hij een gepast liedje - binnen 5 jaar mogen jullie zeker terugkomen! 😀

Kalinka Ensemble

Kalinka Ensemble

Fantastische muzikanten

|Jens Vanderveken|11/08/2022

Ik boekte hen last minute voor sfeermuziek op een bbq en het was fantastisch. Zij spelen werkelijk alles wat je vraagt, en de sfeer was onvergetelijk. Het viel mij vooral op hoe de violist perfect aanvoelt wat hij moet doen, op de achtergrond blijven, of naar de mensen toe gaan op het juiste moment om de sfeer er in te brengen. We hadden ook een Poolse gast, en speciaal voor haar speelde hij een paar Poolse liedjes, die zij begon mee te zingen. Het was mooi, dank je wel Kalinka 😀

Jazz Band

Op zoek naar 'jazz band' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan heb je geluk. Op eventplanner.be vind je maar liefst 30 eventbedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de perfecte organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Jazz band: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor jazz band in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Bekijk onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op regio. Handig, tock?

Voor diensten als jazz band, jazzband, live jazzmuziek, jazz, jazzmuziek, jazz muziek, jazzy music, jazz band bedrijfsevenement, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf gratis een firma toe aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar jazz band. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: jazzband, live jazzmuziek, jazz, jazzmuziek, jazz muziek, jazzy music, jazz band bedrijfsevenement, ...

Artikels

WAAK en Dazzle Events: omdat een jubileum moet schitteren

WAAK en Dazzle Events: omdat een jubileum moet schitteren

Wat Dazzle Events en de beschutte werkplaats WAAK met elkaar delen? Een focus op mensgericht ondernemen. Die gezamenlijke passie levert een opmerkelijke synergie op.

Phormium doet nieuwe machine uit de doeken

Phormium doet nieuwe machine uit de doeken

Phormium, dochteronderneming van textielfabrikant IFG Cresco, is gespecialiseerd in agrotextiel en nam recent een nieuwe weefmachine in gebruik.