Gastheer

Op zoek naar 'gastheer'? In onze database vind je alle leveranciers die gastheer aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'gastheer'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Gastheer

Op zoek naar 'gastheer' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op deze pagina vind je maar liefst 10 bedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de perfecte organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Gastheer: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor gastheer in een handig overzicht geplaatst zodat je moeiteloos kunt selecteren. Bekijk onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op regio. Handig, tock?

Voor zaken als gastheer, gastheren, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf gratis een eventbedrijf toe aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar gastheer. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: gastheren, ...

Artikels

Thuisfeestje: tof voor gasten, stressy voor gastheer

Thuisfeestje: tof voor gasten, stressy voor gastheer

Hoewel Belgen bekend staan om onze Bourgondische levenssstijl, organiseert 30 procent zelden of nooit een homeparty.

FLEX Meeting Center décor voor Théâtre de la Mode

FLEX Meeting Center décor voor Théâtre de la Mode

FLEX Meeting Center, uitgebaat door Artexis, was op 27 september trotse gastheer én tevens een van de hoofdsponsors van het spectaculaire 'Théâtre de la Mode'.

Veel content tijdens EvenementContact

Veel content tijdens EvenementContact

Over ruim een maand vindt de 9de editie plaats van EvenementContact, het eendaagse platform voor de totale Live Communicatiebranche. Dit jaar is Rotterdam Ahoy de gastheer voor alle eventprofessionals.

7 essentiële tips voor hybride events

7 essentiële tips voor hybride events

Op hybride evenementen is zowel een live als een online publiek aanwezig. Die online kijkers zitten ver weg, met afleidingen binnen handbereik. Je moet dus heel wat uit de kast halen om de aandacht van deze virtuele deelnemers vast te houden.

19 regels voor zakelijke etiquette

19 regels voor zakelijke etiquette

Het zakenleven mag dan een harde wereld zijn, dat wil niet zeggen dat er geen plaats is voor elementaire beleefdheid en sociale afspraken.

12 tips om te schitteren op het kantoorfeestje

12 tips om te schitteren op het kantoorfeestje

De feestdagen komen eraan en dat betekent dat ook het jaarlijks kantoorfeest in aantocht is. Managementexpert F. John Reh geeft tips om ervoor te zorgen dat je de ster van de avond wordt.

Bedrijfsuitje wapent tegen diefstal

Bedrijfsuitje wapent tegen diefstal

De Kamer van Koophandel Den Haag organiseert voor de tweede keer de Betty Jatgraag Show. Het bedrijfsuitje, gericht op de detailhandel, is een succesvolle training om winkeldieven te herkennen.

Column: 10 tips om je publiek beter te bereiken

Column: 10 tips om je publiek beter te bereiken

Bij een goed zakelijk evenement draait het om communicatie en het overbrengen van een verhaal. Dat gaat echter niet zomaar. Er bestaan geen standaard checklists voor de invulling van dat verhaal.

10 netwerk-tips voor events

10 netwerk-tips voor events

Vorige week bracht Aaaaha! the Actor Factory 442 organisatoren samen voor de masterclass 'Hoe organiseer je het evenement dat niemand wil missen?'. Presentator Erik Peekel zet voor ons verrassende tips op een rij over netwerken…

Amsterdam RAI verwelkomt 95 miljoenste bezoeker

Amsterdam RAI verwelkomt 95 miljoenste bezoeker

Vorige week ontving Amsterdam RAI haar 95 miljoenste bezoeker. De gelukkige bezoeker was Marisja Hoefman uit Almere die een bezoek bracht aan de Huishoudbeurs.

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties