Piano Verhuur

Op zoek naar 'piano verhuur'? In onze database vind je alle leveranciers die piano verhuur aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'piano verhuur'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Piano Verhuur

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Funfactory050 bv

Funfactory050 bv

Schrijf review Midden Drenthe

The Great Pianoshow is gebaseerd op het Dueling Pianos-concept al jaren een enorme hit in Amerika. Fantastische muzikanten on stage die uw publiek rechtstreeks betrekken bij het entertainment Twee pianisten met zang, en drum. Razendsnelle vingers.

Duo Sans Souci

Duo Sans Souci

Schrijf review Hilversum

Voor een stijlvolle exclusieve muzikale omlijsting van recepties, diners, congressen. Duo Sans Souci speelt salonmuziek uit het begin van de vorige eeuw maar ook klassieke toppers op een aangenaam geluidsniveau.

Pianist Rob Franken

Pianist Rob Franken

Schrijf review Vlaardingen

Ik ben allround pianist / zanger, conservatorium geschoold en reeds sinds 1985 professioneel met mijn vak bezig. Ik verzorg al jaren de muziek voor diners, recepties en meer evenementen.

Peter Heremans

Peter Heremans

Schrijf review Puurs-Sint-Amands

Wil jij een warme toets geven aan jouw speciale dag? Geef je graag een persoonlijke, intieme sfeer aan jouw receptie, bedrijfsfeest of afscheid? Kies dan voor een muzikale opluistering van jouw event.

Salonduo Fratres Corona

Salonduo Fratres Corona

Schrijf review Badhoevedorp

Muzikale omlijsting op evenementen met viool en piano. Al vele jaren verzorgen wij, Silvain en Vincent Kroon, op hoog professioneel niveau en met een perfecte en chique presentatie de muzikale omlijsting bij velerlei gelegenheden.

No Photo Available

Antwerp Piano Bar (A.P.B. BVBA)

Schrijf review Antwerpen

Antwerp Piano Bar is sinds 1986 de plaats bij uitstek voor een unieke, stijlvolle avond live muziek. Eigenaar en gerenommeerd pianist Tomas Bene richt zich tot een volwassen en smaakvolle publiek die de verfijnde ambiance van Piano Bar muziek apprecieert.

No Photo Available

Cees Cools

Schrijf review Hilversum

Live-muziek voor feestelijke en zakelijke gelegenheden.

No Photo Available

Gasoline Concerts / Backline Rental

Schrijf review Roelofarendsveen

Gasoline Concerts organiseert en produceert muzikale evenementen en (pop)festivals. Wij verhuren backline en audiovisueel materiaal voor concerten en muzikale producties.

No Photo Available

Geerling evenementen & artiesten

Schrijf review Valkenburg

Geerling Evenementen is een multifunctioneel evenementen en artiestenburo met 20 jaar dagelijkse ervaring in de evenementenbranche in zowel actieve als interactieve vorm. Wij bieden u de meest uiteenlopende ingrediënten aan om van ieder evenement.

No Photo Available

Piano's Van Innis

Schrijf review Mechelen

Piano's Van Innis - uw piano specialist - vleugel piano's en digitale piano's. Verhuur en verkoop.

Piano Verhuur

Zoek je naar 'piano verhuur' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op onze website vind je maar liefst 10 eventbedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij het organiseren van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Piano verhuur: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor piano verhuur op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Bekijk onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op regio. Handig, tock?

Voor zaken als piano verhuur, piano te huur, piano huren, verhuur piano, buffetpiano, buffetpianos, vleugelpiano, vleugelpianos, pianos, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventleverancier aanmelden

Voeg zelf gratis een eventbedrijf toe aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar piano verhuur. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: piano te huur, piano huren, verhuur piano, buffetpiano, buffetpianos, vleugelpiano, vleugelpianos, pianos, ...

Filters

Trefwoorden

Reviews

Advertenties