header

Rondvaarten

Op zoek naar 'rondvaarten'? Op onze website vind je eventbedrijven die rondvaarten aanbieden in België. Met hun hulp wordt de organisatie van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'rondvaarten'.
 • Benelux Rederij nv

  Benelux Rederij nv

  Verjaardagsfeest

  Wij mochten onlangs genieten van een verjaardagsfeest aan boord. Topsfeer en veel ambiance. Zeker een aanrader!!!

  Sarah DE RYCK - 09/08/2018

 • Benelux Rederij nv

  Benelux Rederij nv

  Cruisegevoel vanuit het centrum van Gent. Top-ervaring

  We vaarden met de Benelux van het centrum van Gent naar Sint Martens latem. Geweldig om alle mooie huizen vanop het water te kunnen bekijken, en intussen te kunnen genieten van een lekker buffet. We vaarden met de ganse familie en de samenhorigheid en gebondenheid die je voelt wanneer je samen op het water zit is onbeschrijfelijk. Alle voor en-na communicatie was perfect. Voor ons een absolute aanrader.

  Dries Henau - 31/07/2018

 • Benelux Rederij nv

  Benelux Rederij nv

  aangenaam en verzorgd

  Een vaart op de Leie met de Benelux rederij is een waar genot ! accommodatie en bediening perfect in orde !
  een echte aanrader..

  CAROLINE DE BRACKELEER - HENAU-DB - 25/07/2018

 • Benelux Rederij nv

  Benelux Rederij nv

  Bedrijfsevent

  Wij deden een beroep op Benelux Rederij als locatie voor de openingsreceptie voor ons nieuw kantoor. Na het event gingen zowel wij als onze klanten tevreden naar huis. Het personeel van Benelux Rederij was vriendelijk en professioneel. De catering verzorgd en lekker en het kader is ronduit prachtig! Een aanrader...

  Grim Henau - VINCI - 15/02/2013

Rondvaarten

Op zoek naar 'rondvaarten'? Dan kunnen wij jou helpen. Op onze website vind je niet minder dan leveranciers om je hiermee te helpen. Deze eventleveranciers helpen je met plezier bij het organiseren van jouw evenement of bedrijfsfeest in België.

Rondvaarten: een handig overzicht

Wij hebben alle leveranciers van rondvaarten in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als rondvaarten, rondvaart, rondvaartboot, rondvaartbedrijf, rondvaartbedrijven, rondvaartboten, rondvaart amsterdam, havenrondvaart antwerpen, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Link aanmelden

Je kan zelf kosteloos een leverancier toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar rondvaarten.

Tags: rondvaart, rondvaartboot, rondvaartbedrijf, rondvaartbedrijven, rondvaartboten, rondvaart amsterdam, havenrondvaart antwerpen, ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties