Kookworkshop

Op zoek naar 'kookworkshop'? Hier vind je bedrijven die kookworkshop aanbieden in België. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.4/10. Gebaseerd op 7 reviews over bedrijven in de categorie 'kookworkshop'.
 • reBoot

  reBoot

  Originele locatie met topservice

  We hebben hier met het team een aangename workshop gehouden. Originele locatie met top-service. Zeer aangename ontvangst en zeer verzorgde catering. Ideaal gelegen wat betreft parking en niet te ver van het centrum van Leuven. Was de eerste keer maar niet de laatste. Een aanrader voor bedrijfsvergaderingen en -workshops, in kleine of middelgrote groep.

  Frédéric Gabriel - Nestlé - 13/11/2018

 • reBoot

  reBoot

  Leuke locatie voor teamevents

  Ik was op zoek naar een originele locatie met een professioneel aanbod rond Insights Discovery voor de organisatie van een teamdag. Bij reBoot heeft ons team een heel leerrijke dag met de nodige fun-factor én niet onbelangrijk lekker eten gehad. De locatie nodigt uit tot inspiratie, het team dat er werkt doet je bruisen. Kortom een echte aanrader.

  Ann Ponnet - Lokaal Bestuur Heist op den Berg - 12/11/2018

 • reBoot

  reBoot

  In de achteruitkijkspiegel kijken en dan volle gas vooruit doe je met 'reBoot'

  Samen met onze medewerkers vonden we het tijd om even stil te staan bij wat we al gerealiseerd hadden en hoe we hiermee het best verder aan de slag zouden kunnen. In de unieke omgeving, op een boot, is dit met de professionele begeleiding van Birte en de kookkunsten van haar man Kris bijzonder goed gelukt! Elke deelnemer was achteraf bijzonder lovend over de samenwerking met reBoot! Een bijzondere aanrader voor degene die zichzelf en hun werkomgeving "op tijd" in vraag durven stellen!

  Erwin Gelaes - N.V Engema - 12/11/2018

 • reBoot

  reBoot

  Unieke locatie

  Een op-en-top uitgeruste en vooral originele locatie voor vergaderingen, netwerkevents, workshops, maar ook gastronomische ervaringen en ontspannende teambuildings. Toegewijde en professionele uitbaters met passie voor gastvrijheid en topservice. Uitstekende bereikbaarheid vanuit alle windstreken en ruim parkeergelegenheid in de onmiddellijke omgeving.

  Karel Megens - Decanto - 03/11/2018

Kookworkshop

Zoek je 'kookworkshop'? Dan ben je aan het juiste adres. Op eventplanner.be vind je maar liefst eventleveranciers om je hierbij te helpen. Deze eventbedrijven helpen je graag bij het organiseren van jouw bedrijfsevenement of feest in België.

Kookworkshop: alles op één pagina

Wij hebben alle leveranciers van kookworkshop op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als kookworkshop, kookworkshops, workshop koken, kook workshop, sushi kookworkshop, kook workshops, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op eventplanner.be terecht.

Eventbedrijf aanmelden

Je kan zelf gratis een bedrijf toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar kookworkshop.

Tags: kookworkshops, workshop koken, kook workshop, sushi kookworkshop, kook workshops, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!