header

Ceremoniemeester

Zoek je 'ceremoniemeester'? Hier vind je bedrijven die ceremoniemeester aanbieden in België. Zo wordt de organisatie van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.85/10. Gebaseerd op 6 reviews over bedrijven in de categorie 'ceremoniemeester'.
 • Van Harte Bruiloften & Feesten

  Van Harte Bruiloften & Feesten

  Super weddingplanner

  Vicky heeft ervoor gezorgd dat wij een onvergetelijke trouwdag hebben gehad! Tijdens de voorbereidingen heeft ze veel stress voorkomen en op de dag zelf hoefde we nergens aan te denken! Alles was super geregeld dus wij konden niets anders dan genieten van onze dag!

  Hilde Schuurmans - 27/08/2019

 • Van Harte Bruiloften & Feesten

  Van Harte Bruiloften & Feesten

  Persoonlijk en professioneel

  Vicky was een enorm groot aandeel in het verzorgen van de perfecte dag. Zowel voorafgaand als op de bruiloft zelf nam ze ons de juiste dingen uit handen zodat wij de dag volledig zonder zorgen konden beleven. Ze sloot aan bij onze wensen, was betrokken en meedenkend. Door haar persoonlijke en tegelijk professionele houding hadden wij geen fijnere ceremoniemeester kunnen wensen. We hebben tevens van onze vrienden en familie veel complimenten over Vicky gehad. Wij zouden haar aan iedereen die gaat trouwen aanraden!

  Nora SchKr - 26/08/2019

 • Van Harte Bruiloften & Feesten

  Van Harte Bruiloften & Feesten

  Perfect.

  We zijn afgelopen augustus getrouwd , en Vicky heeft onze dag perfect gemaakt . Ze luistert goed naar je wensen en niks is teveel gevraagd.
  Echt een aanrader !!

  Roxanne Roxanne Janssen - 19/08/2019

 • Your Weddings & Events

  Your Weddings & Events

  Heel blij met onze weddingplanner

  Jorien bedankt dat je onze droomdag in vervulling hebt laten gaan. Je bent echt een grote hulp voor ons geweest. Zelf hadden we geen tijd om onze bruiloft te organiseren. Fijn dat wij mede dankzij jouw volledig hebben kunnen genieten van onze bijzondere dag.
  Mevrouw de Witte

  Mevrouw de Witte - 06/04/2017

Ceremoniemeester

Zoek je 'ceremoniemeester'? Dan heb je geluk. Op deze pagina vind je maar liefst toeleveranciers om je hiermee te helpen. Deze eventleveranciers helpen je graag bij het organiseren van jouw evenement, feest of congres in België.

Ceremoniemeester: een handig overzicht

Wij hebben alle leveranciers van ceremoniemeester in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als ceremoniemeester, ceremoniemeesters, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Eventbedrijf toevoegen

Je kan zelf kosteloos een bedrijf toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden prospects die op zoek zijn naar ceremoniemeester.

Tags: ceremoniemeesters, ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties