Virtual Reality Voor Evenementen

Op zoek naar 'virtual reality voor evenementen'? In onze database vind je alle leveranciers die virtual reality voor evenementen aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'virtual reality voor evenementen'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Virtual Reality Voor Evenementen

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

iChallenge bv

iChallenge bv

Schrijf review Herentals

iChallenge startte in 2008 en is sindsdien een sterk groeiend evenementenbureau dat gespecialiseerd is in het organiseren van interactieve Location Based Citygames voor bedrijven en particulieren in België en het buitenland.

InZert 3D bv

InZert 3D bv

Schrijf review Hulshout

Wij kunnen premium 3D scans van personen of producten aanleveren voor verschillende online en offline toepassingen.

J&R Virtual Reality Entertainment

J&R Virtual Reality Entertainment

Schrijf review Arkel

J&R is dé specialist in de verhuur van Virtual Reality Entertainment systemen en kan u een zeer gevarieerd assortiment van Race- Sport- en Flight simulators aanbieden.

Indoor Skydive Roosendaal

Indoor Skydive Roosendaal

Schrijf review Roosendaal

De 'vrije val' ervaring beleven zonder dat je hiervoor uit een vliegtuig hoeft te springen? Ook voor jou is dat mogelijk! Indoor skydiven geeft je het gevoel van vliegen. In Roosendaal vind je het enige Indoor Skydive Centrum van Nederland.

FST Flight Simulator Training & Incentives

FST Flight Simulator Training & Incentives

Schrijf review Schiphol-Oost

Altijd al een hoogvlieger geweest en toch met beiden benen op de grond blijven staan? Vliegen geeft veel mensen het gevoel van vrijheid en avontuur. Nog avontuurlijker is het om zelf de controle te hebben over het vliegtuig zonder brokken te maken.

Xtreme Virtual Reality

Xtreme Virtual Reality

Schrijf review Bathmen

VR Event Rent is hét nieuwe verhuurbedrijf gespecialiseerd in Virtual Reality simulatoren voor evenementen, beurzen en de entertainment branche.

Virtual Secret

Virtual Secret

Schrijf review Geel

Virtual Secret is een gespecialiseerd in Virtual reality escape room en VR arcade. Maar we zijn ook een ideale combinatie voor feestjes en vergaderingen.

Univate bv

Univate bv

Schrijf review Hoofddorp

Wij ontwerpen en realiseren creatieve audiovisuele concepten. Door nieuwe technieken en krachtige creatieve concepten te combineren, bieden wij onze klanten unieke producties die balanceren tussen licht- / projectiekunst en nieuwe technologie.

BTST Drone-Partner

BTST Drone-Partner

Schrijf review Heusden-Zolder

Drones om mee te spelen, maar ook voor het echte werk! Teambuilding, animatie, special effects, ... maar ook prachtige luchtfoto's of video van uw bedrijf of evenement. We brengen uw feestje op ongekende hoogte.

BeVirtual

BeVirtual

Schrijf review Antwerpen

Wij leveren Corporate Events in VR. Volledige pakketten om zowel werknemers als klanten en partners te inspireren. Onze pakketten zijn zorgvuldig & op maat samengesteld: aantal VR sets & lay out VR sets, de experiences & begeleiding.

Immersive Experiences bv

Immersive Experiences bv

Schrijf review Almere

Nederlands eerste Virtual Reality Full Motion Experience. Wij bieden VR experience aan op uw evenement. Wij hebben vier high-end race simulatoren en een VR booth.

TeemVR

TeemVR

Schrijf review Temse

Vlieg, duik en race met onze Albatros, een uniek toestel dat een virtuele belevenis combineert met een echte workout.

No Photo Available

Oisoi VR

Schrijf review Gent

Oisoi bouwt virtual en augmented reality ervaringen op maat. 

Virtual Reality Voor Evenementen

Zoek je naar 'virtual reality voor evenementen' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op onze website vind je niet minder dan 13 eventbedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de perfecte organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Virtual reality voor evenementen: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor virtual reality voor evenementen in een handig overzicht geplaatst zodat je moeiteloos kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op regio. Handig, tock?

Voor diensten als virtual reality voor evenementen, virtual reality, virtual reality animatie, evenement virtual reality, vr, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Link aanmelden

Voeg zelf gratis een leverancier toe aan dit platform. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar virtual reality voor evenementen. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: virtual reality, virtual reality animatie, evenement virtual reality, vr, ...

Artikels

'Virtual Reality' of 'the real deal'?

'Virtual Reality' of 'the real deal'?

'Virtual reality'-brillen en andere toepassingen staan aan de vooravond van een echte doorbraak bij het grote publiek. Lopen we straks allemaal rond met een VR-bril op evenementen?

Creëer een WOW-ervaring met virtual reality

Creëer een WOW-ervaring met virtual reality

Dat een evenement om beleving draait weten we ondertussen allemaal. Maar hoe blijf je je gasten telkens weer verrassen en til je het niveau weer hoger?

Hoe 'virtual reality' inzetten om je gasten meer te betrekken

Hoe 'virtual reality' inzetten om je gasten meer te betrekken

Het is niet meer weg te denken. Atleten gebruiken het om hun prestaties te verbeteren. Studenten geneeskunde om complexe operaties te oefenen, ...

Eerste Virtual Reality Restaurant in Nederland

Eerste Virtual Reality Restaurant in Nederland

Virtual Reality wordt steeds meer werkelijkheid. Restaurant WT Urban Café & Kitchen in Utrecht is het eerste Virtual Reality Restaurant in Nederland. Met een speciaal menu gekoppeld aan verschillende Virtual Reality ervaringen.

Virtual Reality maakt opmars in attractieverhuur

Virtual Reality maakt opmars in attractieverhuur

Virtual Reality neemt een steeds belangrijkere plek op in de entertainment wereld. Daarom neemt Action Events uit Heemstede deze nieuwe technologie op in haar al uitgebreide aanbod aan simulatoren.

Mojuice rolt virtual reality uit in eventwereld

Mojuice rolt virtual reality uit in eventwereld

De meest voorspelde trend voor 2016 was zeker de doorbraak van virtual reality. Ook in de eventwereld zet deze technologie zich stilaan door. Productiebedrijf Mojuice is alvast mee één van de trendsetters.

4D Virtual Reality ervaring in C-mine

4D Virtual Reality ervaring in C-mine

De sfeer van de ondergrondse mijnarbeid ervaren? Beleven hoe donker het écht was in de broeierig hete en schaars verlichte gangen? Het prikkelende stof in je neus. De trillende boren. Het zwarte zweet in je ogen.

Live concerten in Virtual Reality dankzij Live Nation en NextVR

Live concerten in Virtual Reality dankzij Live Nation en NextVR

Live Nation en NextVR slaan de handen in elkaar en schotelen je deze zomer hun eerste virtual reality concerten voor.

Spectaculaire simulator op maat door J&R Virtual Reality Entertainment

Spectaculaire simulator op maat door J&R Virtual Reality Entertainment

J&R Virtual Reality Entertainment heeft haar 14-persoons motion-based simulator onlangs omgetoverd tot een 'Sawadee Experience' simulator.

VR-concepten voor events en activaties

VR-concepten voor events en activaties

Een Virtual Reality (VR) ervaring om van te duizelen (letterlijk) op jouw event of beursstand? Dat kan! CREATE ontwikkelde Cliffwalker, een VR-evenwichtsoefening in VR waarbij je over een smalle balk moet lopen boven een duizelingwekkend diepe klif.

Filters

Trefwoorden

Reviews

Advertenties