header

Toiletdames

Zoek je 'toiletdames'? Op deze pagina vind je leveranciers die toiletdames aanbieden in België. Zo wordt de organisatie van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.4/10. Gebaseerd op 7 reviews over bedrijven in de categorie 'toiletdames'.
 • BC Hospitality Services

  BC Hospitality Services

  BC Hospitality Services review

  We kunnen BC Hospitality alleen maar aanbevelen bij anderen, en dat doen we trouwens al.
  Het bureau is heel dynamisch en flexibel, want in onze sector (film sector) zeker een pluspunt is. Wouter Synquintin heeft de boel altijd onder controle, zoekt mee naar originele en bij de film passende kledij voor de hostessen en is zéér oplossingsgericht.
  De hostessen zelf zijn altijd presentabel, heel vriendelijk, enthousiast en dynamisch. Van ons krijgen ze een 10/10!

  Katja Hemmeryckx - Sony Pictures - 09/08/2017

 • BC Hospitality Services

  BC Hospitality Services

  Altijd beschikbaar

  Wij werken steeds graag samen met BC Hospitality.
  Ondanks soms een korte briefing halen zij voldoende informatie eruit om iedereen gepast voor te bereiden voor de job. Ze blijven steeds bereikbaar voor wijzigingen in het team, ook al zijn deze zeer last minute.

  Bart Fagard - BDF Projects bvba - 04/07/2017

 • BC Hospitality Services

  BC Hospitality Services

  Tophostessen

  Het is altijd fijn samenwerken met BC Hospitality. Dat komt niet alleen omdat ze flexibel zijn en meedenken maar ook omdat ze gewoon goeie hostessen leveren. Voor corporate events vind ik het belangrijk dat de hospitality meisjes en jongens kunnen nadenken en een zekere maturiteit hebben, niet alleen een mooi gezicht. Het is bovendien ook fijn grasduinen in hun kledijportfolio zodat die tophostessen er ook top uitzien. Ik kan BC dus zeker aanbevelen.

  Birgit Walraet - Freelance - 03/07/2017

 • BC Hospitality Services

  BC Hospitality Services

  Topservice

  Heel blij met de service van Wouter en zijn team, enthousiast personeel, steeds beschikbaar, steeds bereid om mee te denken en oplossingen aan te reiken.

  Alexander Coumnas - Your Time To Smile - 30/06/2017

Toiletdames

Op zoek naar 'toiletdames'? Dan ben je aan het juiste adres. Op eventplanner.be vind je maar liefst eventleveranciers om je hierbij te helpen. Deze eventleveranciers helpen je met plezier bij het organiseren van jouw evenement of bedrijfsfeest in België.

Toiletdames: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor toiletdames op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als toiletdames, toiletheren, toilet dames, toiletdame, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op eventplanner.be terecht.

Eventleverancier toevoegen

Je kan zelf kosteloos een firma toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar toiletdames.

Tags: toiletheren, toilet dames, toiletdame, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!