Evenementenproductie

Op zoek naar 'evenementenproductie'? In onze database vind je alle leveranciers die evenementenproductie aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'evenementenproductie'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

PRG - Production Resource Group

PRG - Production Resource Group

Schrijf review Tildonk

Production Resource Group (PRG) is de toonaangevende leverancier van audiovisuele technologie voor evenementen.

PRG - Production Resource Group - Nederland

PRG - Production Resource Group - Nederland

Schrijf review Utrecht

Production Resource Group ondersteunt uw evenement met de beste technologie op vlak van audio, lighting en video. PRG biedt een complete verzameling van diensten aan, vanaf het concept tot en met de realisatie van uw evenement.

Amplify EventMarketing

Amplify EventMarketing

Schrijf review Utrecht

Live Communicatie is onze passie. Het bedenken, creëren en produceren van uiteenlopende evenementen ons vak. Ons portfolio bestaat o.a. uit awardshow, gala’s, diners, feesten, beurzen en congressen.

Unlimited Productions bv

Unlimited Productions bv

Schrijf review Breda

Livetime Productions is gespecialiseerd in (technische) productie van evenementen, festivals en televisieproducties. Daarmee neemt Livetime de rol van technisch coördinator, ontwerper, inkoper en logistiek begeleider tijdens een productie.

Krista Davelaar Projecten | Evenementen

Krista Davelaar Projecten | Evenementen

Schrijf review Nijmegen

Freelance projectmanager met organisatietalent, oog voor detail en gevoel voor verhoudingen.

Story Event Engineering

Story Event Engineering

Schrijf review Alphen

Al 25 jaar is Story Event Engineering de betrouwbare ‘totaal-ontzorger’ voor audiovisuele faciliteiten en de evenementen-techniek.

Festor

Festor

4 reviews Kortrijk

Wij zijn een event management & productie studio. We produceren evenementen, maar bovenal creëren we evenementen met betekenis.

No Photo Available

KWIK Events & Relatiemarketing

Schrijf review Leiden

KWIK is een fullservice evenementenbureau dat al bijna 20 jaar met passie B2B evenementen organiseert en bedrijven in (b2b-) marketing & communicatie ondersteunt.

Add you event company to this list?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'evenementenproductie'.

Festor

Festor

Personeelsfeest

|Bart Vdp (Vancompernolle-Ryckoort NV)|09/08/2022

Om de vakantie goed in te zetten, vroeg ik Festor om een personeelsfeest te organiseren. De communicatie en organisatie verliep top. Wij hoefden daar niet mee bezig te zijn.
De dag zelf verliep zeer vlot en het personeel heeft er enorm van genoten. Toen ik de dag erna aankwam was alles al opgekuist. Top Service dus!

Festor

Festor

Bedankt, Festor!

|Jotte Mallisse (Zoomers BV)|05/08/2022

Van begin tot einde verliep onze samenwerking zeer vlot. Dankzij Oole konden we tijdens ons feest ten volle genieten. Merci!

Festor

Festor

Events met een verhaal

|Anjo Wychuyse (Remes)|04/08/2022

Hun energie en creativiteit is bijna aanstekelijk, wat het werken met Festor tot een ervaring op zich maakt. U kunt bij hen terecht voor elk soort evenement. Van groot tot klein, van uiterst thematisch tot professioneel en uniek. Wij bevelen Festor met hun enthousiaste Festive Creators enorm aan!

Festor

Festor

Zeer verzorgde service!

|Egon Gevaert (Storything)|04/08/2022

Festor leverde een topservice! Alles zeer goed uitgewerkt en verzorgd.

Evenementenproductie

Op zoek naar 'evenementenproductie' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op eventplanner.be vind je niet minder dan 8 leveranciers om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij het organiseren van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Evenementenproductie: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor evenementenproductie op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op regio. Handig, tock?

Voor diensten als evenementenproductie, event production, eventproductie, event productie, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Link aanmelden

Voeg zelf gratis een leverancier toe aan dit platform. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar evenementenproductie. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: event production, eventproductie, event productie, ...

Artikels

Nieuwe website voor Perfect+ Event Productions

Nieuwe website voor Perfect+ Event Productions

De start van het nieuwe jaar betekent ook een nieuwe start voor de website van Perfect+ Event Productions.

Perfect+ event productions 15 jaar jong

Perfect+ event productions 15 jaar jong

Perfect+ event productions viert dit jaar haar 15de verjaardag. Een schets van oprichter Wim Van Besien en zijn creatieve evenementenbureau

ClimateGame warmt je op

ClimateGame warmt je op

De ClimateGame is een gloednieuw, interactief citygame concept van Perfect+ Event Productions. Ideaal wanneer je een teambuilding, teamcentives of andere teamactiviteiten organiseert.

Unieke EscapeGame op elke locatie

Unieke EscapeGame op elke locatie

Ready to unlock all mysteries? In de onnavolgbare EscapeGame van Perfect+ Event Productions zijn de teams aangewezen op hun teamspirit, een iPad met interactief stadsplan ...

Steek jouw teambuilding in een 'duivels' jasje

Steek jouw teambuilding in een 'duivels' jasje

De voetbalkoorts stijgt, het Wereldkampioenschap komt eraan. Steek ook jouw volgende teambuilding of teamevent in een duivels jasje met 'The CityGame, World Cup Edition' van Perfect+ Event Productions.

CityGame in Train World en Brussel, nieuwe interactieve teambuilding

CityGame in Train World en Brussel, nieuwe interactieve teambuilding

Ben je op zoek naar een spannende teambuilding activiteit? Mag het eens iets anders zijn? ...

30 organisatoren sluiten zich aan bij kortgeding ID&T

30 organisatoren sluiten zich aan bij kortgeding ID&T

Meer dan dertig organisatoren sluiten zich aan bij het kort geding dat festivalorganisator ID&T vrijdag aankondigde tegen de Nederlandse overheid als reactie op de strengere coronamaatregelen. Het gaat onder meer om Paaspop, Apenkooi, Zwarte Cross, F1 Dutch Grand Prix Zandvoort en DGTL.

7 beste eventbedrijven volgens... jullie

7 beste eventbedrijven volgens... jullie

Tijdens de de 'eventplanner.be /.nl Get Inspired Network Night' werden de allereerste 'Certificates of Excellence' uitgereikt. Dat zijn onderscheidingen voor eventlocaties, eventbureaus en toeleveranciers die elke dag tot het uiterste gaan voor hun klanten.

100 Facebook pagina's van eventbedrijven

100 Facebook pagina's van eventbedrijven

Twee weken geleden plaatsten we op onze Facebook pagina en in onze LinkedIn groep een oproep om jullie zakelijke Facebook pagina's met de eventsector te delen. Dat leverde een lijst met meer dan 100 FB pagina's van eventprofessionals op.

TOP 30 evenementenbureaus 2019

TOP 30 evenementenbureaus 2019

Eventex Awards heeft zojuist hun jaarlijkse All-Stars Index uitgebracht met de beste organisatoren en evenementenbureaus van over de hele wereld.