Frituur Huren

Op zoek naar 'frituur huren'? In onze database vind je alle leveranciers die frituur huren aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'frituur huren'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Melis Events bv

Melis Events bv

11 reviews Dessel

Melis Events is een catering- en verhuurbedrijf voor grote en kleine publieksevenementen en feesten met een ruim aanbod van tenten, feestmaterialen, springkastelen, foodtrucks, frituren en tapwagens.

Mobiel Catering Bedrijf De Tempelier

Mobiel Catering Bedrijf De Tempelier

Schrijf review Beerse

Feestverzorging Mobiele Frituurwagens De Tempelier is een dynamisch cateringbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring en aktief over heel België. Onze aktiviteiten concentreren zich op twee hoofdzaken:Het leveren en verzorgen van Buffetten, Receptie's, ...

De snackcar

De snackcar

Schrijf review Maasmechelen

Frituur De Snackcar, een smakelijke en hygienische frituurwagen!

Fritremork

Fritremork

Schrijf review Hove

Fritremork verhuurt mobiele, professioneel ingerichte friet – en hamburgerkramen. Voor bakpersoneel dient u zelf te zorgen! U bakt het in ons kraam!

No Photo Available

Lebleu snacks & frituren

Schrijf review Koekelare

U bent event-organisator en op zoek naar mobiele en professionele eetstanden om zonder zorgen uw organisatie optimaal te laten verlopen?

Meer resultaten wereldwijd

No Photo Available

Catering Onder de Toren - Totaalconcept

Schrijf review Goes

Catering Onder de Toren uit Zeeland is een full service en moderne cateraar die gevestigd is in Goes.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.7/10. Gebaseerd op 11 reviews over bedrijven in de categorie 'frituur huren'.

Melis Events bv

Melis Events bv

Top

|Artur Ivlev (The Alpha Events)|28/12/2017

Een TOP bedrijf

Melis Events bv

Melis Events bv

Proclamatie

|Martine Claes (Scholengemeenschap HAST)|17/09/2017

Voor de eerstemaal samengewerkt met melis events en alles verlopen zoals gepland. In de offerte rekening gehouden met ons budget en toch mooi verzorgd binnen ons eigen thema.

Melis Events bv

Melis Events bv

Antwerp Pride 2017 - Love United Festival

|Bart Abeel (Antwerp Pride)|14/09/2017

Dat jaar vierden we de tiende editie van Antwerp Pride met een totaal vernieuwd concept op zatermiddag als main event na de Parade : Love United Festival.
We ontvingen in totaal meer dan 12.000 bezoekers.
Dirk Melis heeft met zijn team een uiterst belangrijke bijdrage geleverd aan het welslagen van dit evenement. Niet alleen zorgde Melis events voor kwaliteitsvolle foodtrucks, ook werden er zonder enige meerkost extra tapwagens aangebracht zodat we de mensenmassa beter konden bedienen. De food was van excellente kwaliteit en kreeg bovendien door toedoen van Dirk zijn goede relatie met Kommilfoo chef, Olivier De Vinck een een streepje Michelin allure. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Melis Events bv

Melis Events bv

Een uitstekende service op maat!

|Ken Reyniers (Thienpont Artists & Events)|06/09/2017

Wij hebben met Thienpont Artists & Events gebruik gemaakt van de uitstekende diensten en service van "Melis Events bvba".
Een prachtig programma en aanbod aangepast aan jouw event en gasten.
De bediening van het personeel was ook zeer warm en hartelijk!
Een aanrader voor iedereen!
Wij zullen in de toekomst zeker en vast nog samenwerkingen aangaan met deze uitstekende leverancier!

Frituur Huren

Op zoek naar 'frituur huren' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op onze website vind je maar liefst 6 leveranciers om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Frituur huren: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor frituur huren op een pagina geplaatst zodat je moeiteloos kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor diensten als frituur huren, frituur verhuur, frituur, frituur te huur, huur frituur, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Bedrijf aanmelden

Voeg zelf gratis een bedrijf toe aan dit platform. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar frituur huren. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: frituur verhuur, frituur, frituur te huur, huur frituur, ...

Artikels

Cateraars en feestzalen groeperen zich om hun rechten op te eisen

Cateraars en feestzalen groeperen zich om hun rechten op te eisen

"Vlaamse cateraars en feestzaaluitbaters worden hard getroffen door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. En opeens zijn we een aparte categorie in de horeca als het gaat om steunmaatregelen."

Oma's appelbeignets nieuwe cateringhype

Oma's appelbeignets nieuwe cateringhype

Op zoek naar een lekker zoet hapje of origineel dessert? Proef dan zeker de oud-Hollandse appelbeignets van van Kempen.

Horeca apparatuur verhuurbedrijf Servé onder de virtuele hamer

Horeca apparatuur verhuurbedrijf Servé onder de virtuele hamer

Het Hilversumse verhuurbedrijf Servé is al vele jaren een begrip. Als gevolg van het faillissement van de dochteronderneming Servé Rental & Events worden...

Catering & events materiaal Boels Party & Events onder de virtuele hamer

Catering & events materiaal Boels Party & Events onder de virtuele hamer

Boels Party & Events veilt groot assortiment catering & events materiaal via het online platform van Troostwijk Auctions.

Online veiling complete inventaris Servé Rental & Events

Online veiling complete inventaris Servé Rental & Events

Het Hilversumse Het Hilversumse verhuurbedrijf Servé is al vele jaren een begrip. Door het faillissement van de dochteronderneming Servé Rental & Events is het besluit genomen de roerende goederen van het bedrijf te verkopen.

Horeca Awards kroont beste cateraar en feestzaal

Horeca Awards kroont beste cateraar en feestzaal

Naar goede gewoonte werden eerder deze week de jaarlijkse Horeca Awards uitgereikt. De Horeca Awards hadden ook oog voor de eventsector met de categorieën beste cateraar en beste feestzaal.

Technopolis host modeshow ten voordele van Warmste Spelen 2023

Technopolis host modeshow ten voordele van Warmste Spelen 2023

Bewonderende blikken, klinkende champagneglazen en modellen die vol trots de show stalen. De modeshow van Foundation Mechelen die vrijdag 18 november in Technopolis plaatsvond, kon mee met de beste.

8 happiness tips van TTPE

8 happiness tips van TTPE

2019 is het jaar van Happiness op de werkvloer! Reeds 2 jaar zit er in het team van To The Point Events een Chief Happiness Officer. "Zij doet dat fantastisch voor ons team. Maar sharen is caren! Dit zijn haar 8 vrolijke en onmiddellijk toepasbare tips voor jouw bedrijf."

De cijfers en centen achter Tomorrowland: van 8.700 bezoekers in 2005 naar 600.000

De cijfers en centen achter Tomorrowland: van 8.700 bezoekers in 2005 naar 600.000

Eindelijk: na twee lange jaren van gezegende coronastilte breekt met Tomorrowland weer de ultieme hoogmis van de dancemuziek los. 3 weekends, 600.000 bezoekers uit 200 landen (!)