Huifkar Tocht

Op zoek naar 'huifkar tocht'? In onze database vind je alle leveranciers die huifkar tocht aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'huifkar tocht'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 41 reviews over bedrijven in de categorie 'huifkar tocht'.

FarmFun

FarmFun

Superleuke teambuilding

|Ingrid Lenie (Sint-Carolus)|12/09/2023

Voor de start van het nieuwe schooljaar hadden we een superleuke teambuilding dankzij FarmFun. Na het hartelijk onthaal kregen we lekkere broodjes zodat we gesterkt aan onze opdrachten konden beginnen. Met 4 teams gaven we het beste van onszelf tijdens originele uitdagingen en werden hier uitstekend begeleid. Dit alles gebeurde op een mooie, nette boerderij in een groene omgeving. We hebben er 100% van genoten.

FarmFun

FarmFun

Vrijgezellen

|Suzanne Verhoeven|11/09/2023

Wij waren bij FarmFun in Bocholt voor een vrijgezellen. We werden super onthaald en in de watten gelegd. De spellen waren heel leuk en afwisselend! We hebben een topdag gehad mede door de gastvrijheid, een hele vriendelijke dame!

FarmFun

FarmFun

Koe fantastische dag!

|Lisa Verstraete (Vlamschool)|11/09/2023

Wij hebben een geweldige teamdag erop zitten! Opsterste concentratie afwisselend met veel lachen, aanmoedigen en teamwerk. De begeleiding was super enthousiast, suporderde mee. Gaf duidelijke instructies en af en toe ook een tip. Alles is heel mooi verzorgt!

FarmFun

FarmFun

Familie building 2023

|Kristof De Saeger|08/09/2023

Na de 1ste maal als teambuilding met het werk de lijn doorgetrokken met onze familie. Mijn eerste verachting was wat terughoudend niet wetend wat te verwachten maar is SUPER goed meegevallen. Dit voorgesteld aan onze familie en de formule met bbq bij genomen. Alles was TOP, zowel de spelen, de begeleiders als het diner. Super vriendelijke mensen en zeker voor herhaling vatbaar (zelfs na 2 keer;-) ) Zelfs bij minder goed weer wordt er naar een oplossing gezocht, mogelijk tot verfrissing, douchen etc.

Huifkar Tocht

Op zoek naar 'huifkar tocht' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op onze website vind je niet minder dan 4 eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de perfecte organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Huifkar tocht: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor huifkar tocht op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op regio. Handig, tock?

Voor services als huifkar tocht, huifkar, huifkartochten, huifkarren, huifkarrentocht, huifkartocht, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Leverancier aanmelden

Voeg zelf gratis een eventbedrijf toe aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar huifkar tocht. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: huifkar, huifkartochten, huifkarren, huifkarrentocht, huifkartocht, ...

Artikels

Beestige teambuildings en vergaderen in een huifkar

Beestige teambuildings en vergaderen in een huifkar

Farm Fun, een Belgisch-Limburgs landbouwbedrijf, zet zijn deuren open voor het bedrijfsleven. Naast het produceren van kwaliteitsvolle melk, is de missie van het management het promoten van B2B (Boer to Burger).

Winnaars GroeneVent Awards 2016

Winnaars GroeneVent Awards 2016

De OVAM maakt de winaars van de GroeneVent Awards 2016 bekend. Paradise City (Steenokkerzeel), Ubuntu (Boom), Brakrock (Duffel) en Gitannekesfoor (Herselt) gaan met de hoofdprijzen naar huis.

Winnaars GroeneVent Award 2017

Winnaars GroeneVent Award 2017

Op 19 oktober werden de OVAM GroeneVent Award 2017 uitgereikt. In de categorie 'grote evenementen' gaat de award naar Dranouter. Al vele jaren toont Dranouter dat grootschaligheid en duurzaamheid toch kunnen samengaan.