Geel

Zoek je naar 'geel' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op deze pagina vind je niet minder dan 4 bedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de zorgeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Geel: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor geel op een pagina geplaatst zodat je moeiteloos kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor diensten als geel, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde services ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Leverancier aanmelden

Voeg zelf gratis een firma toe aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar geel. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: ...

Artikels

De Boer is klaar voor de zomer

De Boer is klaar voor de zomer

Na een geslaagd voorjaar met tal van succesvolle events en beurzen als de Agridagen in Geel of de Outdoor events beurs in Dessel, is De Boer Tenten meer dan klaar voor een drukke zomer.

Kleur je festival met de blauwe tent van Van Ham

Kleur je festival met de blauwe tent van Van Ham

Op zoek naar een originele en nieuwe festivaltent in een frisse kleur? Wat dacht je van een hemelsblauw zeil, gedecoreerd met gele stijlvolle motieven? Als echte eyecatcher in je groene festivalweide of als opvallend element op je zakelijke event.

'Controle vanuit de organisatie. Veiligheid voor op!'

'Controle vanuit de organisatie. Veiligheid voor op!'

Nu Tomorrowland de deuren terug gesloten heeft kan JNRconTent opnieuw aan de slag om haar tenten af te bouwen en terug naar Esbeek te brengen. "Aan het festival gaat vooral veel vooraf, zoals strenge veiligheidscontroles", vertelt Jan van Geel.

Oorbescherming

Oorbescherming

Als concert- of festival organisator ben je verplicht om gratis oorbescherming uit te delen. De bekende gele oordopjes duiken dan ook steeds vaker op op evenementen. 8 op 10 festivalgangers gebruikt die oordopjes verkeerd...

Veldrijders onder zeil bij JNRconTent

Veldrijders onder zeil bij JNRconTent

Zaterdag 12 en zondag 13 januari wordt het Nederlandse Kampioenschap Veldrijden georganiseerd voor alle categorieën, van jeugd tot de elite. Tentenleverancier van dienst: niemand minder dan JNRconTent.

Partyverhuursite Zoef.com failliet

Partyverhuursite Zoef.com failliet

Zoef.com, het online platform voor de verhuur van materiaal voor feesten en evenementen, is failliet verklaard. 

JNRconTent sluit festivalseizoen betoverend af

JNRconTent sluit festivalseizoen betoverend af

Tentenverhuurder JNRconTent blikt tevreden terug op een geslaagde zomer. Maar helemaal afgelopen is die nog niet, want eind september sieren de befaamde Green Mamba tenten nog één keer het mooie park Toverland in Sevenum (NL).

Gezocht (m/v): fulltime Flügel-eend om te dansen op evenementen

Gezocht (m/v): fulltime Flügel-eend om te dansen op evenementen

Het bedrijf FLS Nederland, dat het alcoholische roze drankje Flügel maakt, heeft een opmerkelijke vacature.

Exclusieve sfeer op je event met Flamicolors

Exclusieve sfeer op je event met Flamicolors

Flamicolors zijn een creatief alternatief voor de gekende terracotta kaarsen. Ze zijn eenvoudig te gebruiken en 100% veilig inzetbaar op elk evenement. Wauw-effect gegarandeerd!

Ja Da brengt wereldprimeur op netwerkevent

Ja Da brengt wereldprimeur op netwerkevent

JADA events staat bekend voor creatieve events met hoge succesfactor. Dat is ondertussen bekend. Minder geweten is dat JADA zich ook inzet voor de principes van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), duurzaamheid en slim samenwerken.