Polyvalente Zaal

Op zoek naar 'polyvalente zaal'? In onze database vind je alle leveranciers die polyvalente zaal aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'polyvalente zaal'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.9/10. Gebaseerd op 10 reviews over bedrijven in de categorie 'polyvalente zaal'.

AED Studios

AED Studios

Galabal Belgische Luchtmacht

|Jo Heylens (Defensie - Luchtmacht)|02/08/2018

Vorig jaar organiseerden we het Galabal van de Belgische Luchtmacht in studio 16 van AED studios. De F-104 op sokkel aan de ingang paste perfect in het thema. Zowel de VIPs als de andere aanwezigen waren vol lof over dit evenement. De prestigieuze locatie paste ideaal bij de gala-uniformen, spencers, feestjurken en bij de grandeur van dit galabal. "Flying high in AED studios". Wij komen dit jaar terug

AED Studios

AED Studios

Trends Gazellen @ AED Studios

|Mieke Knabben (Roularta Media Group)|01/08/2018

In 2017 organiseerden wij de "Trends Gazellen - Provincie Antwerpen" in de AED Studios in Lint. 200 Antwerpse topondernemers waren aanwezig om de snelst groeiende bedrijven in hun provincie te leren kennen. Wij maakten hiervoor gebruik van de technisch goed uitgeruste aula. Achteraf werd er gegeten, gedronken én genetwerkt in Studio Six. Bedankt AED voor de zeer geslaagde avond, de professionele begeleiding en de topsfeer! Wij keren terug!

AED Studios

AED Studios

Een onvergetelijk team & persevent in de AED studio's

|Arne Schelkens (Gemini)|30/07/2018

In juni 2018 hebben we het AED team onder de arm genomen voor de organisatie van ons jaarlijks pers & teamevent. Hiervoor maakten we gebruik van de gezellige Studio Six zaal. De voorbereiding werd in handen genomen door een jonge eventplanner, zij zorgde voor de link met andere collega's zoals de kok, geluidsman, etc. De zaal was tiptop in orde, pijltjes aangebracht vanaf de parking en food/drinks tot in de puntjes afgewerkt. Een echte aanrader voor een company event!

AED Studios

AED Studios

Corporate events

|Peter Huys (Blue Dolphin Logistics bvba)|30/07/2018

Het is een eer en genoegen om te kunnen samenwerken met een bedrijf dat beschikt over een zo uitgebreide accommodatie van eventruimtes. Binnenkort zijn er opnieuw events geboekt, en we kijken er alvast naar uit.
De ondersteuning die voorhanden is, voldoet aan alle eisen om een event succesvol te maken.
Het is een professionele partner waar je ten volle kan op rekenen.

Polyvalente Zaal

Op zoek naar 'polyvalente zaal' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op deze pagina vind je niet minder dan 4 eventbedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Polyvalente zaal: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor polyvalente zaal op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor zaken als polyvalente zaal, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventleverancier aanmelden

Voeg zelf gratis een leverancier toe aan dit platform. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar polyvalente zaal. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: ...

Artikels

Multifunctioneel stadion als locatie voor jouw volgende event

Multifunctioneel stadion als locatie voor jouw volgende event

Stayen is al sinds 1927 de thuisbasis van voetbalclub Sint-Truiden. Tegenwoordig is het stadion helemaal klaargestoomd voor de toekomst. Een combinatie van 12.000m² aan winkels, 4000 m² aan polyvalente zalen, een hotel, ...

Brussels Paleis 12 gaat concurrentie met Antwerpse Sportpaleis aan

Brussels Paleis 12 gaat concurrentie met Antwerpse Sportpaleis aan

Paleis 12 is volgens Brussels Expo in minder dan een jaar tijd herschapen in een polyvalente zaal die '2.500 zittende' toeschouwers en '15.000 zittende & staande' toeschouwers kan ontvangen. Het wordt de grootste concertzaal van Brussel.

Business meets pleasure in Gent

Business meets pleasure in Gent

Gent is opnieuw een 'meeting center' rijker: De Griffioen, het vroegere Hotel de Hemptinne.

Ontdek exclusieve eventlocaties op Brusselse Heizel

Ontdek exclusieve eventlocaties op Brusselse Heizel

Zoek je een unieke locatie voor jouw event? Ga je daarbij voor een iconische plaats of zoek je eerder een artistiek decor? Op de Brusselse Heizel vind je ze allebei: het Atomium en het museum ADAM.

Brussels Kart Expo maakt je bedrijf dynamischer

Brussels Kart Expo maakt je bedrijf dynamischer

Op zoek naar een verrassende en dynamische plek voor je volgende teambuilding of lancering van een nieuw product? Brussels Kart Expo ontvangt je aan de rand van Brussel in een stimulerend en motiverend kader.

5 congreslocaties in Oostende in de kijker

5 congreslocaties in Oostende in de kijker

De zee, het strand, een rijk cultuuraanbod, een levendig stadscentrum met tal van shopping mogelijkheden, restaurants, hotels, ... de troeven om een congres in Oostende te organiseren zijn zeer divers.