Digital Signage

Op zoek naar 'digital signage'? In onze database vind je alle leveranciers die digital signage aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'digital signage'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

iBite Events

iBite Events

9 reviews Lokeren

Een betrouwbare netwerkverbinding op evenementen en beurzen speelt altijd een cruciale rol.

PFL-Group

PFL-Group

Schrijf review Beerse

De PFL-Group is een totaalaanbieder van audiovisuele materialen, diensten en content voor feesten, evenementen, meetings & congressen.

The Safe Group

The Safe Group

Schrijf review Hasselt

Uw gids voor eventtechnologie en meer.

Fluxology bv

Fluxology bv

Schrijf review Sint-Pieters-Leeuw

Het opstellen van een mobiliteitsplan,volledig parkingbeheer, het transport van uw genodigden en het verhogen van de visibiliteit om een evenement vlot te kunnen bereiken. Dat zijn onze kerntaken. Onze flux-managers, shuttle-drivers en parkingboys garande

ION standbouw

ION standbouw

Schrijf review Mijdrecht

I.O.N. B.V. is een innovatief standbouwbedrijf, wat zich richt op het zo goed mogelijk vertalen van de wensen en eisen van de klant naar op maat gemaakte oplossingen en nieuwe concepten in de standbouw.

No Photo Available

BlinkBlink / Fisheye

Schrijf review Wetteren

BlinkBlink staat voor 'Everything Video & Screen'. Bij ons kan je terecht voor alle audiovisuele diensten en oplossingen. Wij kiezen in de jungle van technologische applicaties naar de juiste toepassing van technologie.

No Photo Available

COVR

Schrijf review Geel

COVR ontwikkelt software voor de organisatie van conferenties en congressen, en is beschikbaar als onsite IT partner tijdens evenementen. Onze software cmOffice leidt de hele voorbereiding zoals Abstract Management, logistieke aspecten als online registra

Meer resultaten wereldwijd

Lenn

Lenn

Schrijf review Delft

LENN is gespecialiseerd in alles omtrent de signing en uitingen op een event. Zoals verhuur van signing doeken en borden, aluminium frames in alle maten en soorten en de coördinatie en uitvoer van signingprojecten. Signtuning by LENN!

Production Brothers

Production Brothers

Schrijf review Hengelo

Production Brothers is specialist in het maken, verhuren en plaatsen van bewegwijzeringsborden (signage) op en rond evenementen.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 9 reviews over bedrijven in de categorie 'digital signage'.

iBite Events

iBite Events

Samenwerking Ibite

|Celien Eecloo|17/01/2023

Zeer vlotte, rechtstreekse communicatie met het bedrijf Ibite.
De wifi box die ter plaatse werd voorzien werkte perfect! Snelle installatie, zeer goede verbinding en geen enkel probleem ondervonden.

iBite Events

iBite Events

Wifibox @ events

|Anouska Van de Perre (First In Line)|17/01/2023

De WIFI die voorzien was, was top! Geen onderbrekingen, snel!
Ondersteuning was ook top!

iBite Events

iBite Events

Top Service

|Ellen Rigaux (First In Line)|17/01/2023

Weinig It bedrijven waar je zo een snelle en goede service hebt!
Een echte aanrader voor wie op zoek is naar klantvriendelijkheid en kwaliteit!

iBite Events

iBite Events

WiFi voor studenten

|Sofie Muller (Sofie Muller BV)|16/01/2023

iBite voorziet onze student van zeer krachtige WiFi en met 4G backup zodat ze bij een mogelijke onderbreking steeds kunnen verder werken.
Op dit moment helpt iBite 1500 studenten van WiFi te voorzien, zijn steeds bereikbaar voor ons maar ook rechtstreeks voor onze studenten.
Tof en persoonlijk team, zeker een aanrader voor WiFi in moeilijke of belangrijke situaties.

Digital Signage

Zoek je naar 'digital signage' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan heb je geluk. Op deze pagina vind je maar liefst 9 bedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de perfecte organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Digital signage: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor digital signage in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Ontdek onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor diensten als digital signage, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Leverancier aanmelden

Voeg zelf kosteloos een leverancier toe aan dit platform. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar digital signage. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: ...

Artikels

Ook Novid draagt steentje bij tijdens coronacrisis

Ook Novid draagt steentje bij tijdens coronacrisis

In het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen staat nieuwe signalisatie die de bezoekers, patiënten en het medisch personeel snel en efficiënt wegwijs maakt. Screen Rental specialist Novid zet haar kennis van digital signage graag in.

Betrouwbare lichtkranten voor je event, waar moet je op letten?

Betrouwbare lichtkranten voor je event, waar moet je op letten?

Digital Signage, ook bekend als lichtkranten of digitale infoborden, zijn de perfecte manier om snel en efficiënt te communiceren met een groot publiek. Met communicatie kan je hele leuke dingen doen, maar het is ook een kritisch punt wanneer problemen de kop opsteken.

Bezoekersregistratie ISE 2022 nu open!

Bezoekersregistratie ISE 2022 nu open!

ISE 2022 is een evenement voor de AV- en live-eventsector dat je gewoonweg niet mag missen. Bestel nu je gratis tickets!

Managing Director van ISE vertelt over de vernieuwingen op de beurs

Managing Director van ISE vertelt over de vernieuwingen op de beurs

Mike Blackman, Managing Director van ISE, vertelt waarom ISE 2020 en 'must attend' is voor AV-gebruikers en professionals uit de sector.

Stijlvollle events met de 86" ultra-stretch schermen van Novid

Stijlvollle events met de 86" ultra-stretch schermen van Novid

De uitermate stijlvolle LCD displays met 58:9 breedbeeldformaat van Novid zijn ideaal om dynamische content weer te geven. Het zijn een échte eye-catchers voor jouw volgende evenement.

Meer dan 700 exposanten bevestigd voor ISE 2022

Meer dan 700 exposanten bevestigd voor ISE 2022

Exposanten melden zich in grote aantallen aan om deel te nemen aan ISE 2022, dé beurs om de nieuwste technologieën ...

Het wifi-netwerk voor de eventprofessional

Het wifi-netwerk voor de eventprofessional

Een flexibel en snel inzetbaar netwerk dat groeit volgens de noden van je event? Dat volledig modulair en bovendien betrouwbaar is? Het kan!

Flanders Expo, hier kom je graag!

Flanders Expo, hier kom je graag!

Hoe verander je de perceptie van een eventlocatie? Van expohallen naar multiformat eventlocatie waar zowel kleine als grote events in kunnen georganiseerd worden? Een lang parcours maar ééntje met succes!

Wat de eventsector kan leren van evoluties in retail - deel 2

Wat de eventsector kan leren van evoluties in retail - deel 2

In dit deel gaan we op zoek naar de toekomst van offline, voor de 'brick-and-mortar' winkel en trekken dat door naar event-venues en (vak)beurzen.

Nog meer connecteren op ISE 2020

Nog meer connecteren op ISE 2020

ISE, Integrated Systems Europe, 's werelds grootste beurs voor de AV-sector en systeem integratoren, keert nog één keertje terug naar Amsterdam.