Digital Signage

Op zoek naar 'digital signage'? In onze database vind je alle leveranciers die digital signage aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'digital signage'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

The Safe Group

The Safe Group

Schrijf review Hasselt

Uw gids voor eventtechnologie en meer.

Fluxology bv

Fluxology bv

Schrijf review Sint-Pieters-Leeuw

Het opstellen van een mobiliteitsplan,volledig parkingbeheer, het transport van uw genodigden en het verhogen van de visibiliteit om een evenement vlot te kunnen bereiken. Dat zijn onze kerntaken. Onze flux-managers, shuttle-drivers en parkingboys garande

I.O.N. Standbouw

I.O.N. Standbouw

Schrijf review Mijdrecht

I.O.N. B.V. is een innovatief standbouwbedrijf, wat zich richt op het zo goed mogelijk vertalen van de wensen en eisen van de klant naar op maat gemaakte oplossingen en nieuwe concepten in de standbouw.

Lenn

Lenn

Schrijf review Delft

LENN is gespecialiseerd in alles omtrent de signing en uitingen op een event. Zoals verhuur van signing doeken en borden, aluminium frames in alle maten en soorten en de coördinatie en uitvoer van signingprojecten. Signtuning by LENN!

Production Brothers

Production Brothers

Schrijf review Hengelo

Production Brothers is specialist in het maken, verhuren en plaatsen van bewegwijzeringsborden (signage) op en rond evenementen.

No Photo Available

BlinkBlink

Schrijf review Wetteren

BlinkBlink staat voor 'Everything Video & Screen'. Bij ons kan je terecht voor alle audiovisuele diensten en oplossingen. Wij kiezen in de jungle van technologische applicaties naar de juiste toepassing van technologie.

No Photo Available

COVR

Schrijf review Geel

COVR ontwikkelt software voor de organisatie van conferenties en congressen, en is beschikbaar als onsite IT partner tijdens evenementen. Onze software cmOffice leidt de hele voorbereiding zoals Abstract Management, logistieke aspecten als online registra

Digital Signage

Zoek je naar 'digital signage' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan heb je geluk. Op deze pagina vind je maar liefst 7 bedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de perfecte organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Digital signage: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor digital signage in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Ontdek onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor diensten als digital signage, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Leverancier aanmelden

Voeg zelf kosteloos een leverancier toe aan dit platform. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar digital signage. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: ...

Artikels

Ook Novid draagt steentje bij tijdens coronacrisis

Ook Novid draagt steentje bij tijdens coronacrisis

In het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen staat nieuwe signalisatie die de bezoekers, patiënten en het medisch personeel snel en efficiënt wegwijs maakt. Screen Rental specialist Novid zet haar kennis van digital signage graag in.

Betrouwbare lichtkranten voor je event, waar moet je op letten?

Betrouwbare lichtkranten voor je event, waar moet je op letten?

Digital Signage, ook bekend als lichtkranten of digitale infoborden, zijn de perfecte manier om snel en efficiënt te communiceren met een groot publiek. Met communicatie kan je hele leuke dingen doen, maar het is ook een kritisch punt wanneer problemen de kop opsteken.

Managing Director van ISE vertelt over de vernieuwingen op de beurs

Managing Director van ISE vertelt over de vernieuwingen op de beurs

Mike Blackman, Managing Director van ISE, vertelt waarom ISE 2020 en 'must attend' is voor AV-gebruikers en professionals uit de sector.

Stijlvollle events met de 86" ultra-stretch schermen van Novid

Stijlvollle events met de 86" ultra-stretch schermen van Novid

De uitermate stijlvolle LCD displays met 58:9 breedbeeldformaat van Novid zijn ideaal om dynamische content weer te geven. Het zijn een échte eye-catchers voor jouw volgende evenement.

Het wifi-netwerk voor de eventprofessional

Het wifi-netwerk voor de eventprofessional

Een flexibel en snel inzetbaar netwerk dat groeit volgens de noden van je event? Dat volledig modulair en bovendien betrouwbaar is? Het kan!

Wat de eventsector kan leren van evoluties in retail - deel 2

Wat de eventsector kan leren van evoluties in retail - deel 2

In dit deel gaan we op zoek naar de toekomst van offline, voor de 'brick-and-mortar' winkel en trekken dat door naar event-venues en (vak)beurzen.

Nog meer connecteren op ISE 2020

Nog meer connecteren op ISE 2020

ISE, Integrated Systems Europe, 's werelds grootste beurs voor de AV-sector en systeem integratoren, keert nog één keertje terug naar Amsterdam.

ISE 2020 toont strategisch belang van AV-sector

ISE 2020 toont strategisch belang van AV-sector

Optimisme zal heersen als de professionele AV-sector in februari in Amsterdam bijeen komt. Hier is een overzicht van enkele technologieën die de marktgroei gaan boosten.

Waarom ISE 2019 niet te missen is

Waarom ISE 2019 niet te missen is

Integrated Systems Europe (ISE) breidt zijn verticale markten in de AV-industrie verder uit. Een lange lijst van industry leaders en experten spreken op ISE 2019 in Amsterdam.