Barista

Op zoek naar 'barista'? In onze database vind je alle leveranciers die barista aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'barista'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Barista

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Peaky Hats

Peaky Hats

16 reviews Berlicum

Peaky Hats | Eventstyling & Entertainment in jaren ’20-30 stijl. Of u nu een bedrijfsfeest, themafeest, bruiloft of familiedag organiseert, Peaky Hats heeft complete styling pakketten en een ruim aanbod van hoogwaardig en ambachtelijk entertainment.

Cascara Events

Cascara Events

Schrijf review Amersfoort

By developing en deploying unique concepts Cascara-Events gives colour to any event, fair, wedding and festival. The concepts are developed with a focus on healthy biological juices and gorgeous coffees.

Kentin Coffee

Kentin Coffee

14 reviews Rhoon

Al ruim 3 jaar willen wij de beste kop koffie waarborgen. En dat bij u op locatie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Of het nu gaat om een groot event, beurs, festival of tuinfeest, niets is ons te gek.

Baristabar

Baristabar

Schrijf review Bilzen

Koffie op maat voor je event, opendeur, feestje, beurzen, congressen, .... Baristabar is een samentrekking van 'barista', de vakman die gespecialiseerd is in koffie maken en 'bar' met een verwijzing naar een mobiele inzetbare bar.

Delicaf - mobiele koffiebar

Delicaf - mobiele koffiebar

Schrijf review OLV-Waver

Onze mobiele koffiebar heeft 2 uiterlijken. De ene is een zachtaardige, rode koffietruck en de andere een gezellige opbouwbar in steigerhout.

UwBartender

UwBartender

Schrijf review Rotterdam

Onze expertise is een belevenis voor uw gasten. Dit is de kengedachte van Uwbartender, wij zijn er voor u als drankcateraar om uw event op de juiste manier te ondersteunen waarbij de belevenis op nummer 1 staat.

No Photo Available

Thirst bvba

Schrijf review Aartselaar

Thirst is uw partner voor drankencatering op recepties en evenementen. Cocktails, mocktails, barista, premium liquor en andere dranken worden door ons tot in de puntjes verzorgd, telkens met een speciale toets.

No Photo Available

Ijs & zo

Schrijf review Leidschendam

Wij verzorgen ijs catering op locatie met ons mobiele ijssalon; een Piaggio Ape met maar liefst 9 smaken ijs. Ook doen wij koffie, zelfs icm ijs (2 smaken max).

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.85/10. Gebaseerd op 30 reviews over bedrijven in de categorie 'barista'.
  • Peaky Hats

    Peaky Hats

    Top sfeer.

    Peaky Hats leren kennen tijdens een shoot. Als fotograaf kun je je werk onbezorgd doen als de setting klopt, af is en voor zichzelf spreekt. De materialen, aankleding en setting waren top verzorgd.
    Voor mij is Peaky Hats een F ijne betrouwbare partner om welke setting dan ook om te toveren voor een sfeervolle shoot of feest.

    Koen de Haas - Koen de Haas Fotografie - 04/09/2020

  • Peaky Hats

    Peaky Hats

    Peaky Hats voor Coca-Cola

    Een super samenwerking! ism met Peaky Hats hebben we een zeer geslaagde invulling gegeven aan een bar incl. styling tijdens de Entree awards editie van 2019. In de aanloop naar het event erg prettig geschakeld over de integratie van de merken Royal Bliss en Coca-Cola Signature Mixers. Het resultaat: een authentiek geheel waarbij de stijl van Peaky Hats erg onderscheidend is. De 'geheime' doorgang in de backbar verraste en de professionals van Peaky Hats maken de styling op locatie echt compleet. Perfect voor de creatieve invulling en aankleding van een event die de bezoekers bij blijft.

    Thijs de Vos - Coca-Cola European Partners - 02/09/2020

  • Peaky Hats

    Peaky Hats

    Intieme bruiloft 20 augustus 2020

    We hebben op 20 augustus 2020 een geweldige buitenbruiloft kunnen vieren dankzij Peaky Hats. We waren van plan een grote buitenbruiloft te vieren, helaas gooide Corona roet in het eten. Kenny dacht met ons mee en kwam tot een geweldig kleinschalig alternatief waar we met alleen familie toch een intieme bruiloft hebben kunnen vieren. Het was nog mooier dan we ons voor hadden gesteld. Aanrader dus!

    Sofie Horsman - 02/09/2020

  • Peaky Hats

    Peaky Hats

    Een betrokken en prettige samenwerkingspartner

    Met veel plezier hebben we inmiddels meerdere keren samengewerkt met Peaky Hats. Het bedrijf denkt graag in oplossingen, hebben fantastisch gave decoratie materialen en hebben het feilloos in de vingers om een fantastisch sfeervolle omgeving te creëren. Voor verschillende marketing campagnes heeft Peaky Hats het decor samengesteld. In onze beleving kennen en kunnen we meer door samen te werken en ervaren we ook bij de mannen van Peaky Hats.
    Drie kernwoorden die hen het best zouden omschrijven:
    Integer, punctueel en creatief.
    Wat ons betreft een aanbeveling waard voor styling decors of als creatief sparringpartner om een buitengewoon thematische omgeving te creëren.

    Roy Dieker - Buijtels Buitengewone Tuinen - 02/09/2020

Barista

Zoek je naar 'barista' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op onze website vind je niet minder dan 8 bedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Barista: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor barista in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor diensten als barista, baristabar, barista op locatie, mobiele barista, barista evenement, foodtruck barista, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde services kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Bedrijf aanmelden

Voeg zelf kosteloos een eventbedrijf toe aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar barista. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: baristabar, barista op locatie, mobiele barista, barista evenement, foodtruck barista, ...

Filters

Trefwoorden

Reviews

Advertenties