header

Barista

Zoek je 'barista'? Op eventplanner.be vind je bedrijven die barista aanbieden in België. Zo wordt de organisatie van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 14 reviews over bedrijven in de categorie 'barista'.
 • Kentin Coffee

  Kentin Coffee

  Vriendelijke en gezellige vent, is zeker in de smaak gevallen en nodig hem graag nog eens uit!!

  Sylvester is bij ons op het bedrijf geweest en heeft daar een paar uur met zijn barista skils koffie gezet voor ons en de klanten. Naast het feit dat de koffie enorm lekker en goed verzorgd was het ook nog eens eg gezellig om hem over de vloer te hebben.

  Mike van de Toorn - 06/12/2019

 • Kentin Coffee

  Kentin Coffee

  Goede koffie én enthousiaste barista

  De koffie is echt top en de bar is onwijs tof aangekleed. Ook waren er allerlei kleine hapjes (zoals chocolade en mini brownies) beschikbaar bij de koffie. Sylvester is een enthousiaste barista die met een glimlach en een praatje iedereen voorziet van een kwaliteitskoffie. Aanrader!

  Mirjan Hendricks - 06/12/2019

 • Kentin Coffee

  Kentin Coffee

  Lekkere koffe met liefde gemaakt

  Zeer sociale man met een snelle en goede vaardigheid.

  Peter Bos - 06/12/2019

 • Kentin Coffee

  Kentin Coffee

  Een geweldige koffiebeleving

  Met dank aan Kentin Coffee hebben wij een succesvolle en geslaagde dag ervaren. Mr Kentin neemt de tijd om een op maat gemaakt pakket samen te stellen waardoor al onze wensen vervuld konden worden.

  Rebecca -- - 06/12/2019

Barista

Zoek je 'barista'? Dan ben je aan het juiste adres. Op onze website vind je maar liefst leveranciers om je hiermee te helpen. Deze eventbedrijven helpen je met plezier bij het organiseren van jouw bedrijfsevenement of feest in België.

Barista: een handig overzicht

Wij hebben alle leveranciers van barista in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als barista, baristabar, mobiele barista, barista evenement, foodtruck barista, barista op locatie, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op eventplanner.be terecht.

Bedrijf toevoegen

Je kan zelf gratis een eventbedrijf toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden prospects die op zoek zijn naar barista.

Tags: baristabar, mobiele barista, barista evenement, foodtruck barista, barista op locatie, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!