header

Aperitief

Op zoek naar 'aperitief'? Op onze website vind je leveranciers die aperitief aanbieden in België. Zo wordt de organisatie van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.9/10. Gebaseerd op 8 reviews over bedrijven in de categorie 'aperitief'.
 • DORST

  DORST

  Cosmopolitans om u tegen te zeggen

  Heel erg handig om een high end cocktail aan te bieden zonder het lastige aanschuiven aan de bar. Vlotte communicatie en afhandeling!

  Karen Moreaux - oona - 06/12/2019

 • DORST

  DORST

  Uitstekende samenwerking!

  Dit jaar waren we op zoek naar een efficiënte, smakelijke oplossing voor het aanbieden van de normaal tijdsintensieve cocktails op Walhalla Festival.
  Dorst kwam met een zeer professionele aanpak onze noden tegemoet en begeleide ons gedurende het gehele selectie en implementatie process.
  Ik zou iedereen aanraden dit ambitieuze team een kans te geven!!

  Ruben Verplancke - Walhalla Festival - 04/12/2019

 • DORST

  DORST

  Niets op aan te merken

  Sinds het (prille) begin van Dorst werken we al samen. Latino Festival Aalst heeft een deel van het succes te danken aan de vakkundigheid en kwaliteit die Dorst vanaf dag 1 gebracht heeft en tot op heden nog steeds brengt. Voortgestuwd door een stel gedreven liefhebbers van stijlvolle cocktails mét afwerking heeft Dorst alles in huis om het snel van een startUp naar een ScaleUp te groeien. Een waardevolle en zeer gewaardeerde partner voor Latino Festival Aalst!

  David Callebaut - BOJSOP VZW - 28/11/2019

 • DORST

  DORST

  Dankuwel,Dorst!

  Voor ons zijn de cocktails van Dorst zeker een meerwaarde en een mooie aanvulling op ons eigen assortiment in de cocktailbar!
  Het grote voordeel is dat de cocktails altijd even lekker zijn gelijk wie ze maakt!
  Op drukke momenten gaat het snel en de service is excellent!
  Dankuwel voor de leuke samenwerking!
  Parkkaffee, mariakerke Gent

  Nani Rammant - Parkkaffee - 26/11/2019

Aperitief

Zoek je 'aperitief'? Dan ben je aan het juiste adres. Op eventplanner.be vind je maar liefst leveranciers om je hiermee te helpen. Deze eventleveranciers helpen je graag bij het organiseren van jouw evenement, feest of congres in België.

Aperitief: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor aperitief in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan vergelijken. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als aperitief, aperitief totaalconcept, aperitiefwijn, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Leverancier toevoegen

Je kan zelf kosteloos een firma toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar aperitief.

Tags: aperitief totaalconcept, aperitiefwijn, ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!