header

Catering Trouwfeest

Op zoek naar 'catering trouwfeest'? Op onze website vind je toeleveranciers die catering trouwfeest aanbieden in België. Met hun hulp wordt de organisatie van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'catering trouwfeest'.
 • Esperienza di gusto

  Esperienza di gusto

  Heerlijke pasta

  Super lekkere pasta, ruime porties, zeer goeie service, super vriendelijk. Het concept met de Piaggio maakt het plaatje af. En niet te vergeten, de overheerlijke chocomousse! Kortom, een echte aanrader!

  Nancy, Jo en Florence Sierens - 26/09/2020

 • Esperienza di gusto

  Esperienza di gusto

  Een smakelijke ervaring

  Samen met enkele vrienden hebben we van de pasta’s kunnen genieten. Ze zijn zeker aan te raden! De bolognese saus gecombineerd met de mozzarella is voor mij de gouden combinatie.
  Conclusie —> voor herhaling vatbaar!

  Jordi Muller - 26/09/2020

 • Esperienza di gusto

  Esperienza di gusto

  Esperienza di gusto

  Fijn concept waarbij kwaliteit centraal staat. De jonge zaakvoerder slaagt er in om met zijn enthousiasme en vriendelijkheid een bijzondere sfeer te creëren.

  Mieke De Smet-Taillaert - 28/04/2020

 • Esperienza di gusto

  Esperienza di gusto

  Top!

  Reeds 2 keer kunnen genieten van de lekkere pasta tegen zeer goede prijs. De sfeer zat er telkens goed in en er is mogelijkheid om nog een tweede portie te nemen. Ideaal voor elk feestje maar ook thuis.

  Sherly Lezy - Geen - 11/04/2020

Catering Trouwfeest

Op zoek naar 'catering trouwfeest'? Dan ben je aan het juiste adres. Op onze website vind je niet minder dan leveranciers om je hierbij te helpen. Deze eventbedrijven helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, feest of congres in België.

Catering trouwfeest: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor catering trouwfeest in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als catering trouwfeest, trouwfeest catering, trouwen catering, trouw catering, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op eventplanner.be terecht.

Link aanmelden

Je kan zelf gratis een eventbedrijf toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar catering trouwfeest.

Tags: trouwfeest catering, trouwen catering, trouw catering, ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties