Alle feestzalen in Sint Agatha op een rij

De beste feestzalen in Sint Agatha vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 12+ unieke feestzalen in Sint Agatha. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen

Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen

Schrijf review Cuijk (5.1 km)

Hotel Cuijk- Nijmegen beschikt over 13 multifunctionele zalen voor bijeenkomsten van 1 tot 500 personen en is daarmee de ideale locatie voor vergaderingen, congressen, meerdaagse bijeenkomsten, diners en andere feestelijke momenten!

No Photo Available

Landgoed Bergzicht / De Raaf

Schrijf review Heumen (6.8 km)

Door de diverseiteit aan ruimtes zoals deOrangerie in het groen, Villa Bergzicht met Burgemeesterkamer en keuken, Koetshuis met serre aan de tuinen, Toscaans terras, kuiperij en Laagherkelder zijn er veel mogelijkheden.

No Photo Available

De Weijer

Schrijf review Boxmeer (7.6 km)

No Photo Available

Hotel-Restaurant Erica

Schrijf review Berg en Dal (12.1 km)

Fletcher Parkhotel Val Monte

Fletcher Parkhotel Val Monte

Schrijf review Berg en Dal (12.4 km)

Rustig gelegen aan de rand van Nijmegen in een bosrijke en heuvelige omgeving. Een ideale locatie voor allerlei zakelijke bijeenkomsten, feesten & partijen en een weekendje weg. Gratis parkeren en Wifi.

No Photo Available

Scandic Sanadome Nijmegen ***

Schrijf review Nijmegen (13.1 km)

Concertgebouw De Vereeniging

Concertgebouw De Vereeniging

Schrijf review Nijmegen (14.7 km)

Vlakbij het station van Nijmegen aan het Keizer Karelplein liggen Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereening. Het theater en de concertzaal bieden een uitstekende locatie voor uw vergadering, voorstelling, receptie of congres.

No Photo Available

Triavium Congressen & Feesten

Schrijf review Nijmegen (14.8 km)

Combinatie van de 8 verschillende zalen en de schitterende Plaza met omliggende sfeercafés biedt het Triavium altijd een passende ruimte aan groepen van 15 tot maar liefst 1500 gasten. Ruime parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid met openbaarvervoer.

Stadsschouwburg Nijmegen

Stadsschouwburg Nijmegen

Schrijf review Nijmegen (14.9 km)

De Vereeniging in Nijmegen centrum is een toplocatie voor (bedrijfs)evenementen, feesten, recepties, diners, vergaderingen, symposia en congressen.

16e eeuws partycenter Old Cave

16e eeuws partycenter Old Cave

Schrijf review Nijmegen (15.3 km)

Voor wie echt iets bijzonders zoekt is Old Cave de locatie bij uitstek .Dit unieke eeuwen oude pand bied voor elk feest wat wils.

Fort Lent

Fort Lent

Schrijf review Lent / Nijmegen (17 km)

Fort Lent heeft een grote reputatie in het op-en-top verzorgen van unieke business events en originele bedrijfsfeesten. Dat doen wij voor kleine gezelschappen, maar ook grotere gezelschappen tot 800 personen.

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Schrijf review Nijmegen (17 km)

Hotel Nijmegen-Lent beschikt over 12 multifunctionele zalen voor bijeenkomsten van 2 tot 450 personen en is daarmee de ideale locatie voor vergaderingen, diners, partijen en één- of meerdaagse trainingen en conferenties.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top feestzalen in Sint Agatha

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Sint Agatha? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Sint Agatha dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Sint Agatha

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Sint Agatha. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Sint Agatha was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Sint Agatha, Evenementenlocaties in Sint Agatha, Trouwlocaties in Sint Agatha, Vergaderzaal in Sint Agatha

Jouw feestzaal in Sint Agatha toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Sint Agatha. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: