Alle congreslocaties in Sint Agatha op een rij

De beste congreslocaties in Sint Agatha vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 8+ unieke congreslocaties in Sint Agatha. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

ERA Studio's concertzaal

ERA Studio's concertzaal

Schrijf review Venray (20.1 km)

Wij stellen onze prachtige "ERA Studio's" zaal ter beschikking om een vergadering, concert, receptie, feest, cursus, team-building of andere bijeenkomsten te houden!

Safari Meeting Centre

Safari Meeting Centre

Schrijf review Arnhem (33 km)

Midden in Burgers' Zoo ontdekt u een luxe zakelijk congrescentrum: het Safari Meeting Centre. Aan één zijde ziet u het tropisch regenwoud, terwijl u aan de andere zijde geniet van de Afrikaanse savanne.

Hotel WICC

Hotel WICC

Schrijf review Wageningen (33.1 km)

Gelegen aan de rand van het centrum van Wageningen, midden in Nederland, ligt Wageningen International Congress Centre (WICC).

Hotel Papendal

Hotel Papendal

Schrijf review Arnhem (33.6 km)

Verscholen in de bossen van de Veluwe, aan de rand van Arnhem, ontdek je het geheim van Papendal. Van kleine vergaderingen tot de grootste congressen.

Autotron

Autotron

Schrijf review Rosmalen (34 km)

Autotron Rosmalen is een geliefde evenementenlocatie in een natuurlijke omgeving met een grote keuze aan mogelijkheden voor binnen- én buitenevenementen.

No Photo Available

Cultureel Centrum 't Spectrum

Schrijf review Schijndel (34.2 km)

't Spectrum is een prachtige, multifunctionele accommodatie, gelegen in de driehoek Den Bosch, Eindhoven en Veghel.

No Photo Available

Hotel en Congrescentrum de ReeHorst

Schrijf review Ede (38.4 km)

Al meer dan 30 jaar is ReeHorst de bekende locatie voor landelijke congressen, feesten en vergaderingen. Gerenommeerde bedrijven organiseren hun congres graag persoonlijk met de ervaren specialisten van ReeHorst.

No Photo Available

Zalencentrum Theothorne

Schrijf review Dieren (39.8 km)

Theothorne beschikt over drie zalen, een tussencafé en een zeer eigentijds ingericht Grand café. De zalen van Theothorne zijn uitermate geschikt voor het geven van uw partij, bedrijfsfeest, bijeenkomst, congres, presentatie of vergadering.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top congreslocaties in Sint Agatha

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de congreslocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste congreslocaties in het centrum van Sint Agatha? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle congreslocaties in Sint Agatha dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte congreslocatie in het centrum van Sint Agatha

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Sint Agatha. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een congreslocatie boeken in het centrum van Sint Agatha was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze congreslocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Evenementenlocaties in Sint Agatha, Feestzalen in Sint Agatha, Trouwlocaties in Sint Agatha, Vergaderzaal in Sint Agatha

Jouw congreslocatie in Sint Agatha toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw congreslocatie toe aan dit overzicht met congreslocaties in Sint Agatha. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: