Alle evenementenlocaties in Zwolle op een rij

De beste evenementenlocaties in Zwolle vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 6+ unieke evenementenlocaties in Zwolle. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

IJsselhallen Zwolle

IJsselhallen Zwolle

Schrijf review Zwolle (0.6 km)

IJsselhallen Zwolle is één van de grootste beurzen- en evenementenlocaties van Noordoost-Nederland. Begin klein en groei tot ongekende grootte dankzij de veelzijdigheid bij IJsselhallen Zwolle!

Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

Schrijf review Zwolle (1.2 km)

“Nieuwe Buitensociëteit Zwolle geeft uw bijeenkomst een podium”. Dat zegt eigenlijk alles. We doen echt alles om elke bijeenkomst tot een succes te maken en de verwachtingen van onze gasten en klanten te overtreffen.

No Photo Available

Theater Buitensoos

Schrijf review Zwolle (1.2 km)

Theater Buitensoos is de locatie waar alles mogelijk is, een setting waar alles kan. Een inspirerend congres, een prikkelend bedrijfsfeest of een meeslepende voorstelling.

Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch

Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch

Schrijf review Zwolle (1.2 km)

Alles wat u nodig heeft, vindt u in onze prachtige meeting en event ruimtes. Alles is tot in detail ingevuld. Meetings krijgen alle ruimte voor besluitvorming en events worden een inspirerende ervaring.

Landal Landgoed 't Loo

Landal Landgoed 't Loo

Schrijf review 't Loo-Oldebroek (12.2 km)

Landal Landgoed ’t Loo is 1 van de locaties van Landal Business Line. Landal Business Line is de zakelijke afdeling van Landal GreenParks. U kunt bij ons terecht voor een vergadering, kick-off, jubileum of bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag, ...

No Photo Available

Mooirivier Congreshotel

Schrijf review Dalfsen (16.8 km)

Zoek je een inspirerende locatie voor een evenement of heb je iets te vieren? Mooirivier is een stijlvol boutique hotel met verschillende zalen, net buiten Zwolle. Bij uitstek geschikt voor het organiseren van een bijzonder event of een onvergetelijk fees

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top evenementenlocaties in Zwolle

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Zwolle? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Zwolle dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Zwolle

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Zwolle. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Zwolle was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Zwolle, Feestzalen in Zwolle, Trouwlocaties in Zwolle, Vergaderzalen in Zwolle

Jouw evenementenlocatie in Zwolle toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Zwolle. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: