Alle vergaderzalen in Zwolle op een rij

De beste vergaderzalen in Zwolle vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 8+ unieke vergaderzalen in Zwolle. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

Schrijf review Zwolle (1.2 km)

“Nieuwe Buitensociëteit Zwolle geeft uw bijeenkomst een podium”. Dat zegt eigenlijk alles. We doen echt alles om elke bijeenkomst tot een succes te maken en de verwachtingen van onze gasten en klanten te overtreffen.

Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch

Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch

Schrijf review Zwolle (1.2 km)

Alles wat u nodig heeft, vindt u in onze prachtige meeting en event ruimtes. Alles is tot in detail ingevuld. Meetings krijgen alle ruimte voor besluitvorming en events worden een inspirerende ervaring.

No Photo Available

Lumen Hotel & Events

Schrijf review Zwolle (2.5 km)

U vindt ons in het Zwolse voetbalstadion. Een verrassende locatie voor inspanning én ontspanning. Breek er eens uit tussen grasmat en kroonluchters. Op een unieke plek waar passie en prestatie samen komen.

YourMeeting

YourMeeting

Schrijf review Zwolle (3 km)

Een vergaderruimte waar u effectief en zorgeloos kunt vergaderen? Dan is YourMeeting uw vergaderlocatie!

Havezate Den Alerdinck bv

Havezate Den Alerdinck bv

Schrijf review Laag Zuthem – Zwolle (10.4 km)

Vlakbij Zwolle, omringd door natuur, in een bosrijke omgeving, ligt onze prachtige Havezate Den Alerdinck.

No Photo Available

Hotel Zwartewater

Schrijf review Zwartsluis (13.5 km)

Met 10 congres- en vergaderzalen is Hotel Zwartewater een complete en unieke accommodatie en locatie voor vergaderingen, congressen, bedrijfsevenementen en familiefeesten in Overijssel.

No Photo Available

Mooirivier Congreshotel

Schrijf review Dalfsen (16.8 km)

Zoek je een inspirerende locatie voor een evenement of heb je iets te vieren? Mooirivier is een stijlvol boutique hotel met verschillende zalen, net buiten Zwolle. Bij uitstek geschikt voor het organiseren van een bijzonder event of een onvergetelijk fees

Zandverhalen

Zandverhalen

Schrijf review Elburg (18.5 km)

Vergaderen was niet eerder zo leuk en inspirerend. Met drie sfeervolle ruimtes heeft Zandverhalen een passende locatie voor elke gelegenheid.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in Zwolle

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Zwolle? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Zwolle dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Zwolle

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Zwolle. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Zwolle was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Zwolle, Evenementenlocaties in Zwolle, Feestzalen in Zwolle, Trouwlocaties in Zwolle

Jouw vergaderzaal in Zwolle toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Zwolle. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: