Alle evenementenlocaties in Almere op een rij

De beste evenementenlocaties in Almere vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 16+ unieke evenementenlocaties in Almere. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Kinepolis Almere

Kinepolis Almere

Schrijf review Almere (0.3 km)

Wie aan Kinepolis denkt, denkt automatisch aan film. Maar wij hebben meer te bieden dan alleen blockbusters en popcorn. Organiseer jij jouw volgende evenement met of zonder film, congres of beurs in Almere?

Almere City FC

Almere City FC

Schrijf review Almere (3.5 km)

In een topsportorganisatie gaat het dagelijks om maximaal presteren. Op het veld maar net zo goed daarbuiten zoals bij de organisatie van uw zakelijke bijeenkomst. Met veel plezier bieden we jullie een topsportervaring in ons multifunctionele stadion.

Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier

Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier

Schrijf review Huizen (6.6 km)

Aan de kop van de Oude Haven, direct aan het Gooimeer, vindt u Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier. Dit authentieke hotel beschikt over eventzalen welke uitkijken op de unieke, eigen haven.

Meettin - De Tinfabriek

Meettin - De Tinfabriek

Schrijf review Gooise Meren (8.5 km)

Meettin is aanbieder van all-in kantoren, vergaderruimtes en host zakelijke bijeenkomsten in De Tinfabriek Naarden.

No Photo Available

Grote Kerk Naarden

Schrijf review Naarden (8.7 km)

Grote Kerk Naarden wordt gebruikt door de Protestantse Gemeente te Naarden. Tevens worden er concerten, lezingen, diners en recepties gehouden. Ook een burgerlijk en/of kerkelijk huwelijk kan in de Grote Kerk Naarden plaatsvinden.

Four Elements Hotel Amsterdam

Four Elements Hotel Amsterdam

Schrijf review Amsterdam (14.4 km)

Uniek vergaderen in het meest duurzame hotel van Amsterdam en eerste zero energy hotel ter wereld! Het hotel staat op een prachtige locatie aan het IJmeer en aan de haven van Amsterdam-IJburg.

Studio 21

Studio 21

Schrijf review Hilversum (14.7 km)

In Hilversum, het hart van de Nederlandse showbusiness- en televisie-industrie, bestaat welgeteld één plek waar je als gast even onderdeel wordt van die wereld: Studio 21.

Allsafe Skybox

Allsafe Skybox

Schrijf review Weesp (14.7 km)

Op zoek naar een bijzondere locatie voor uw bijeenkomst? Kom dan naar de ALLSAFE Studio in Weesp: een indrukwekkende ruimte, gelegen op 12 meter hoogte met een mooi uitzicht over het Weesper groen en omgeving.

WindnWheels bv

WindnWheels bv

Schrijf review Amsterdam (16.2 km)

Kaap Oost is een Evenementen terrein gelegen naast de ring A10 in Amsterdam. Kaap Oost is een buitenplaats omringd door water.

Gooiland Events

Gooiland Events

Schrijf review Hilversum (16.3 km)

Gooiland Evenementenlocatie in Hilversum: als u op zoek bent naar een locatie met een bijzondere ambiance, waar gastvrijheid en flexibiliteit hoog in het vaandel staan!

No Photo Available

De Eemlandhoeve

Schrijf review Bunschoten-Spakenburg (18.2 km)

De Eemlandhoeve is een congreslocatie midden nederland, in de natuur en op maar 5 minuten afstand van de a1!

Firma Kok

Firma Kok

Schrijf review Amsterdam (19 km)

Stoere barbecue, zomerse paella en Aziatische streetfood. Een overzichtelijke keuze waarbij beleving en samen genieten centraal staan.

Guilty Food Pleasures

Guilty Food Pleasures

Schrijf review Amsterdam (19.4 km)

Good Hangout, De ontmoetingsplek voor particulieren en ondernemers. Unieke ontspannen locatie aan de Ringweg A10, waar alles mogelijk is!

Q-Factory

Q-Factory

Schrijf review Amsterdam (19.5 km)

Centraal gelegen in Amsterdam Oost ligt Q-Factory, Europa’s grootste muziekmakerscentrum. Met een bruisende, muzikale omgeving voor muzikanten, acteurs en dansers biedt Q-Factory diverse mogelijkheden om te repeteren en op te treden.

Johan Cruijff Arena

Johan Cruijff Arena

Schrijf review Amsterdam (19.6 km)

Naast grootschalige publieksevenementen huisvest de Amsterdam ArenA honderden zakelijke evenementen per jaar. Bedrijven en organisatiebureaus zoeken naar bijzondere locaties voor hun kick-offs, workshops, seminars, congressen en bedrijfsfeesten.

I'm Studio

I'm Studio

Schrijf review Amsterdam (19.7 km)

Onze daglichtstudio bevindt zich in Amsterdam Oost en is verdeeld over twee studio’s.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top evenementenlocaties in Almere

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Almere? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Almere dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Almere

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Almere. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Almere was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Almere, Feestzalen in Almere, Trouwlocaties in Almere, Vergaderzalen in Almere

Jouw evenementenlocatie in Almere toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Almere. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: