Alle feestzalen in Almere op een rij

De beste feestzalen in Almere vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 12+ unieke feestzalen in Almere. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Restaurant De Kalkovens

Schrijf review Huizen (6.7 km)

Naast het restaurant beschikt de Kalkovens over nog 3 stijlvolle, historische en multifunctionele ruimtes: Het 'Blushuis', de 'Werkplaats' en de 'Tussenzolder'. De Kalkovens biedt vele mogelijkheden zowel voor feestelijke gelegenheden als wel voor zakelij

Naarderbos

Naarderbos

Schrijf review Naarden (7.3 km)

Een plek die alles heeft en waar inspiratie en innovatie net zo belangrijk zijn als een bijzondere en goede sfeer en een onvergetelijke beleving voor elk gezelschap.

The Spot

The Spot

Schrijf review Bussum (10.7 km)

The Spot is te huur voor € 350,- incl. alle faciliteiten, personeel, DJ en apparatuur.

Studio 21

Studio 21

Schrijf review Hilversum (14.7 km)

In Hilversum, het hart van de Nederlandse showbusiness- en televisie-industrie, bestaat welgeteld één plek waar je als gast even onderdeel wordt van die wereld: Studio 21.

No Photo Available

Hotel NH Zoetermeer

Schrijf review Zoetermeer (15.5 km)

NH Zoetermeer is gelegen langs de snelweg A12 en een prima locatie om mensen te ontmoeten. NH Zoetermeer heeft 12 conferentiezalen, waarvan 8 op de eerste verdieping met foyer. De maximale capaciteit bedraagt 250 gasten in theateropstelling en 600 persone

No Photo Available

De Eemlandhoeve

Schrijf review Bunschoten-Spakenburg (18.2 km)

De Eemlandhoeve is een congreslocatie midden nederland, in de natuur en op maar 5 minuten afstand van de a1!

Van der Valk Hotel Volendam

Van der Valk Hotel Volendam

Schrijf review Katwoude (18.4 km)

Door de centrale ligging in het folkloristische Waterland, is Van der Valk Hotel Volendam een originele locatie voor uw feest, vergadering of congres. Wij hebben 7 multifunctionele zalen voor evenementen van 2 tot 250 personen.

Guilty Food Pleasures

Guilty Food Pleasures

Schrijf review Duivendrecht (19.4 km)

Good Hangout, De ontmoetingsplek voor particulieren en ondernemers. Unieke ontspannen locatie aan de Ringweg A10, waar alles mogelijk is!

No Photo Available

Panama Alive

Schrijf review Amsterdam (19.4 km)

Panama Amsterdam is een van de meest gewilde locaties van Amsterdam voor modeshows, conferenties, presentaties, vergaderingen, bruiloften en receptie-evenementen. Uw specifieke wensen worden verzorgd in een programma op maat met als resultaat een memorabel zakelijk evenement.

Q-Factory

Q-Factory

Schrijf review Amsterdam (19.5 km)

Centraal gelegen in Amsterdam Oost ligt Q-Factory, Europa’s grootste muziekmakerscentrum. Met een bruisende, muzikale omgeving voor muzikanten, acteurs en dansers biedt Q-Factory diverse mogelijkheden om te repeteren en op te treden.

Restaurant De Kas

Restaurant De Kas

Schrijf review Amsterdam (19.5 km)

Bij De Kas zijn uiteenlopende mogelijk­heden voor het organiseren van vergaderingen, seminars, familiediners of feestelijke lunches van 20 tot 200 personen.

Johan Cruijff Arena

Johan Cruijff Arena

Schrijf review Amsterdam (19.6 km)

Naast grootschalige publieksevenementen huisvest de Amsterdam ArenA honderden zakelijke evenementen per jaar. Bedrijven en organisatiebureaus zoeken naar bijzondere locaties voor hun kick-offs, workshops, seminars, congressen en bedrijfsfeesten.

Top feestzalen in Almere

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Almere? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Almere dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Almere

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Almere. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Almere was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Almere, Evenementenlocaties in Almere, Trouwlocaties in Almere, Vergaderzalen in Almere

Jouw feestzaal in Almere toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Almere. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: