Alle evenementenlocaties in Oudenaarde op een rij

De beste evenementenlocaties in Oudenaarde vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 10+ unieke evenementenlocaties in Oudenaarde. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Cultuurcentrum Maskerade - Kantschool Mater

Cultuurcentrum Maskerade - Kantschool Mater

Schrijf review Oudenaarde (4.8 km)

Cultuur voor iedereen. Verhuur van zaal voor allerlei culturele manifestaties en firma-events. Mogelijkheid tot livestreaming.

Qubiz - Business center en events

Qubiz - Business center en events

Schrijf review Nazareth (9.1 km)

Het unieke auditorium biedt plaats aan 200 personen en biedt door de oplopende structuur, perfect zicht aan iedere deelnemer. Een indrukwekkende Bose klankinstallatie staat garant voor een perfecte geluidsoverdracht.

Ballroom

Ballroom

Schrijf review Waregem (12.2 km)

Ballroom, het catchy eventbureau voor al uw events! Zoekt u enkel een locatie of wenst u de totale organisatie van uw event van A tot Z? Een particulier feest of een bedrijfsevent? Wij helpen u graag verder.

Ferme-Troubadour

Ferme-Troubadour

Schrijf review Saint-Sauveur (13.8 km)

De multi-functionele locatie Troubadour beschikt over een zaal van ongeveer 100 vierkante meter met een vernieuwde moderne keuken, ruime parking en ook een ruime tuin die voor zowel formele, culturele als familiale evenementen gebruikt kan worden.

Souplex

Souplex

Schrijf review Deinze (14.9 km)

De vroegere industriële site is nu een multifunctioneel complex met twee grote zalen. Een babyborrel, seminarie, familiefeest of bedrijfsevent... Souplex is dé locatie!

Kloosterstraat40

Kloosterstraat40

Schrijf review Zottegem (15.7 km)

Kloosterstraat40 een gerestaureerd klooster dat omgevormd werd tot een centrum voor opleidingen en trainingen met mogelijkheid tot overnachting.

Kasteel van Leeuwergem Events & Seminar

Kasteel van Leeuwergem Events & Seminar

Schrijf review Zottegem (16.4 km)

Uw event op een exclusieve locatie! Charmant Frans kasteel uit de XVIII de eeuw in een groene omgeving met buitengewoon kader.

No Photo Available

Kasteel Ooidonk

Schrijf review Deinze (16.7 km)

Op amper 10 km van Gent en 35 km van Kortrijk, ligt het sierlijke en statige Kasteel Ooidonk, een van de mooiste kastelen in België.  De poorten van het prachtige Kasteel Ooidonk staan ook open voor uw evenement!

Auberge du pêcheur

Auberge du pêcheur

Schrijf review Sint-Martens-Latem (17 km)

Auberge du Pêcheur is sinds jaar en dag een gevestigde waarde in Sint-Martens-Latem. De locatie biedt u een combinatie van hotel, brasserie, event- en vergadermogelijkheden vlak aan de oevers van de Leie.

The Lab Gent

The Lab Gent

Schrijf review Zwijnaarde (19.3 km)

Experimentele eventruimte voor creatieve geesten en feesten. THE LAB is – hoe kan het ook anders – een oud laboratorium. De proefbuizen en bunsenbranders van de vroegere Domo-site in Gent maken vandaag plaats voor exclusieve events.

Top evenementenlocaties in Oudenaarde

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Oudenaarde? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Oudenaarde dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Oudenaarde

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Oudenaarde. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Oudenaarde was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Oudenaarde, Feestzalen in Oudenaarde, Trouwlocaties in Oudenaarde, Vergaderzalen in Oudenaarde

Jouw evenementenlocatie in Oudenaarde toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Oudenaarde. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: