Kasteel Ooidonk

  • Ooidonkdreef 9, 9800 Deinze, België

Op amper 10 km van Gent en 35 km van Kortrijk, ligt het sierlijke en statige Kasteel Ooidonk, een van de mooiste kastelen in België.  De poorten van het prachtige Kasteel Ooidonk staan ook open voor uw evenement!


In een indrukwekkend historisch decor wanen uw genodigden zich graaf en gravin voor een dag! Het binnenplein baadt in een feeëriek licht ‘s avonds en ‘s nachts… Zelden was een locatie zo onvergetelijk! 

 

U kan er terecht voor business en privé evenementen, gaande van diners, recepties, walking diners en teambuildings. Dit kan georganiseerd worden in het kasteel of in een tent op de imposante binnenkoer. U kan uw evenement combineren met een begeleid bezoek aan het kasteel en de tuinen.

 

Bent u op zoek naar een toplocatie voor uw volgende bedrijfsevent. Dan is Kasteel Ooidonk In Bachte-Maria Leerne gewoonweg incontournable. Gelegen in een Meander van de Leie, op een boogscheut van Gent lost dit historische kasteel uw stoutste verwachtingen in.

Waar eens de Graaf Van Hoorne hof hield, kunt u nu uw gasten ontvangen in een kader dat in Vlaanderen wellicht zijn gelijke niet kent. Deze middeleeuwse versterkte burcht is een uniek voorbeeld van de Spaans-Vlaamse architectuur uit de Renaissance. Het kasteel werd in 1595 herbouwd en geldt als een van de mooiste kastelen in België. Met zijn kenmerkende trapgevels en uivormige torens hoeft deze Oost-Vlaamse parel niet onder te doen voor de imposante kastelen van de Loire. 

 

Vergaderen

U kunt in Kasteel Ooidonk terecht voor vergaderingen en seminaries tot 50 personen. De Hal, de Fumoir en de Kleine eetzaal staan tot uw beschikking.

 

Aansluitend kan er gelunched worden in de Kleine Eetzaal (max. 28 personen) of op de verdieping (Rotonde  en Wandtapijtengalerij) - tot maximimaal 100 personen.

 

Congres

In de Rotonde  en Wandtapijtengalerij op de verdieping kunnen tot 100 personen zitten. Walking dinners en recepties kunnen eveneens op de verdieping plaatsvinden (tot 200 staande personen).

 

Events

Het unieke kader van Kasteel Ooidonk in Bachte-Maria Leerne leent zich voor een keur van zowel B2B als privé-events. Huwelijksfeesten en andere familiale feesten, bedrijfsrecepties, productpresentaties, nieuwjaarsrecepties, personeelsfeesten, walking dinners, corporate events met ontvangst van klanten en relaties, personeelsfeesten... het vindt allemaal een riant onderkomen in of om het kasteel.

Uw evenement kan gecombineerd worden met een begeleid bezoek in het kasteel of aan de tuinen. Ook het park voor het kasteel kan gebruikt worden voor activiteiten. 

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf 20 euro per maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over Kasteel Ooidonk

Er zijn (nog) geen reviews over Kasteel Ooidonk. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Kenmerken Kasteel Ooidonk

Wifi

gratis 

Aantal personen

20 - 500 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - gratis 

Omgeving

groen (bos, ...) 

vlakbij snelweg 

stad (centrum) 

Catering locatie

vrij van catering 

Faciliteiten