Alle vergaderzalen in Deinze op een rij

De beste vergaderzalen in Deinze vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 81+ unieke vergaderzalen in Deinze. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

De Ceder

Schrijf review Deinze (0.4 km)

De Ceder beschikt over alle faciliteiten voor een geslaagd seminarie. De grote congreszaal en de vier seminariezalen beschikken over alle moderne apparatuur.

Meatpack International

Meatpack International

Schrijf review Deinze (1.5 km)

Meatpack is het nirvana van exclusieve ontmoetingen. Werk staat voorop, maar er wordt ruimte gemaakt voor vrije tijd.

Souplex

Souplex

Schrijf review Deinze (2.3 km)

De vroegere industriële site is nu een multifunctioneel complex met twee grote zalen. Een babyborrel, seminarie, familiefeest of bedrijfsevent... Souplex is dé locatie!

Annex 34

Annex 34

Schrijf review Deinze (2.4 km)

Annex 34 is een unieke locatie voor je businessevent op een boogscheut van de Autosnelweg E17 Afrit Deinze.

Oficina

Oficina

Schrijf review Deinze (2.5 km)

We verwelkomen je graag in het Huis Van Thuyne in het hartje van Deinze voor zakelijke meetings, conference calls, productvoorstellingen, teamvergaderingen, ...

Kasteel Ooidonk

Kasteel Ooidonk

Schrijf review Deinze (2.6 km)

Op amper 10 km van Gent en 35 km van Kortrijk, ligt het sierlijke en statige Kasteel Ooidonk, een van de mooiste kastelen in België.  De poorten van het prachtige Kasteel Ooidonk staan ook open voor uw evenement!

B&B Meesterhof

B&B Meesterhof

3 reviews Deinze (3.3 km)

Bent u op zoek naar een rustige vergaderlocatie tot maximaal 12 personen?

Auberge du Pêcheur

Auberge du Pêcheur

Schrijf review Sint-Martens-Latem (3.7 km)

Auberge du Pêcheur is sinds jaar en dag een gevestigde waarde in Sint-Martens-Latem. De locatie biedt u een combinatie van hotel, brasserie, event- en vergadermogelijkheden vlak aan de oevers van de Leie.

Veroffice

Veroffice

Schrijf review Sint-Martens-Latem (4.2 km)

Onze locaties staan volledig tot uw beschikking voor business meetings, workshops, opleidingen en brainstormsessies.

No Photo Available

Bistro De Koornbloem

Schrijf review Machelen (4.9 km)

Feestzaal koornbloem biedt een unieke setting die perfect is voor het vieren van bijzondere momenten in het leven, of het nu gaat om een romantisch huwelijksdiner, een gezellige babyshower of een sprankelende verjaardagsviering.

Feestzaal della Faille Goed

Feestzaal della Faille Goed

Schrijf review Vinkt (7.1 km)

De hoeve 'della Faille Goed' is eeuwenlang in het bezit geweest van de heren van Nevele. Deze unieke locatie wordt u aangeboden voor zaalverhuur voor uw familiefeesten, recepties, vergaderingen of bedrijfsevenementen.

Qubiz - Business center en events

Qubiz - Business center en events

Schrijf review Nazareth (7.4 km)

Het unieke auditorium biedt plaats aan 200 personen en biedt door de oplopende structuur, perfect zicht aan iedere deelnemer. Een indrukwekkende Bose klankinstallatie staat garant voor een perfecte geluidsoverdracht.

Van der Valk Drongen-Gent

Van der Valk Drongen-Gent

Schrijf review Drongen-Gent (7.7 km)

Heb jij een meeting, event, brain-storm sessie of andere bijeenkomst op de agenda staan, wij beschikken over de juiste accommodatie.

Hof Bel’ami

Hof Bel’ami

Schrijf review Nevele (8 km)

Deze unieke locatie in het landelijke Nevele, biedt jou en je gasten alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk zakelijk evenement!

No Photo Available

Hostel De Steenakker

Schrijf review Nevele (8.6 km)

De Steenhove is dé plaats met een kleinschalig verblijf en vergaderaccomodatie. Overnachten voor max 20 personen en vergaderen met 40 in uitgebouwde verzaderzalen. Ontbijt en brunch behoren tot onze kernactiviteiten. Gelegen aan exit 12 van E40.

No Photo Available

Nieuwgoed Seminariecentrum

Schrijf review Zwijnaarde-Gent (9.9 km)

Seminariecentrum Nieuwgoed is gelegen in een groen en rustig domein in Zwijnaarde.

No Photo Available

Blanc Fixe

Schrijf review Drongen (10 km)

Blanc Fixe is gevestigd in de Oude Kleurfabriek te Drongen en is de ideale locatie voor tal van evenementen.

3Square Zwijnaarde

3Square Zwijnaarde

Schrijf review Gent (10.1 km)

Vergaderzalen en unieke eventlocatie dichtbij Gent.

Holiday Inn Gent Expo

Holiday Inn Gent Expo

Schrijf review Gent (10.2 km)

Voor al uw meetings groot of klein moet u in Holiday Inn Gent Expo zijn! Wij beschikken over 7 vergaderzalen, 1 business lounge & 3 boardrooms.

Flanders Expo

Flanders Expo

Schrijf review Gent (10.3 km)

Organiseert u een seminarie of bedrijfsfeest? Of beide? Welkom in FLEX Meeting Center. Een hypermodern, superflexibel ontmoetingscentrum in Gent. Uw trendy platform voor business, training & entertainment.

Upoffiz|Upliving Ghent - Loop 5

Upoffiz|Upliving Ghent - Loop 5

Schrijf review Sint-Denijs-Westrem (10.4 km)

Upoffiz|Upliving - Ghent Loop 5 biedt de ideale setting voor zowel zakelijke events, culturele festiviteiten en educatieve workshops.

No Photo Available

SBM | Escala | Portilog

Schrijf review Gent (10.5 km)

De nieuwe Gentse futureproof meeting hub!

No Photo Available

Restaurant Den Ouwe Prins

Schrijf review Lotenhulle (10.7 km)

Villa Vonk (Marijke Cornelis bv)

Villa Vonk (Marijke Cornelis bv)

Schrijf review Gent (11.2 km)

Villa Vonk is een kleinschalige eventlocatie en huiselijke hub voor (startende) bezielde ondernemers die samen verbinden, verbeelden en verbazen.

No Photo Available

Kasteel van Zwijnaarde (bvba JTM)

Schrijf review Zwijnaarde (11.4 km)

Midden in een groen park, met bijbehorend golfterrein en een heli-haven, met zijn eeuwenoude bomen en zijn historische slotgracht, biedt het kasteel een waaier aan mogelijkheden voor prestigieuze feesten.

The Lab Gent

The Lab Gent

Schrijf review Zwijnaarde (11.7 km)

Experimentele eventruimte voor creatieve geesten en feesten. THE LAB is – hoe kan het ook anders – een oud laboratorium. De proefbuizen en bunsenbranders van de vroegere Domo-site in Gent maken vandaag plaats voor exclusieve events.

Espai Gent

Espai Gent

Schrijf review Gent (12 km)

ESPAIGENT is een uiterst goedkoop te huren ruimte vlakbij Sint-Pieterstation Gent die bestaat uit twee te huren lokalen (60 m² + 25 m²) voor vergaderingen, opleidingen, presentaties, coworking, een samenkomst met gezelschapsspelen, ...

Astoria Hotel Ghent

Astoria Hotel Ghent

Schrijf review Gent (12.3 km)

Welkom in Hotel Astoria Gent! Met zijn 27 kamers, die variëren van budget tot luxe kamers, biedt Hotel Astoria u de perfecte keuze voor een zeer aangenaam verblijf in Gent. Voor residentiële seminaries of workshops.

Office & Foodies Arena

Office & Foodies Arena

Schrijf review Gent (12.4 km)

Foodies Arena is de perfecte locatie voor een bedrijfsevenement of een privé-evenement tot 100 personen. We hebben 6 vergaderruimtes en twee ruimtes voor evenementen.

Het Achterhuis Events

Het Achterhuis Events

Schrijf review Gent (12.5 km)

Met zijn unieke rustige sfeer en discrete ruimtes vormt Het Achterhuis een gedroomd kader voor de meest uiteenlopende projecten uit breed creatief spectrum: vergaderingen, brainstorming, teambuilding, recepties en feesten, lezingen, concerten, enz

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.75/10. Gebaseerd op 24 reviews over bedrijven in de categorie 'vergaderzalen in Deinze'.

B&B Meesterhof

B&B Meesterhof

Seminarie

|Vanja Colson|16/05/2024

We worden hier werkelijk in de watten gelegd op alle vlakken, zodat wij ons ten volle kunnen toeleggen op onze inhouden! Dankjulliewel!!!

Le Bateau

Le Bateau

Le bateau’s unieke ervaring!

|Pieter Plaetinck (Events a la carte)|20/12/2023

De ervaring die ik had bij Le Bateau op 16 december 2023 was werkelijk fenomenaal! Eigenaar Gilbert en zijn team overtroffen alle verwachtingen. De locatie was betoverend, met een unieke sfeer die perfect paste bij ons evenement. Gilbert's toewijding aan detail en gastvrijheid was duidelijk in elk aspect, van het warme welkom tot de buitengewone service gedurende de avond. Het evenement verliep vlekkeloos dankzij het professionele personeel en de onberispelijke organisatie. Le Bateau, onder leiding van Gilbert, is zonder twijfel dé plek voor memorabele evenementen. Dank jullie wel voor een onvergetelijke avond!"

Kinepolis Gent

Kinepolis Gent

Nieuwjaars event Cubewise klanten

|Dave Heleu (Cubewise Belgium BV)|13/10/2023

Uitstekend organisatie, professioneel begeleid van start tot finish. Geen verrassingen de avond zelf. Flexibel ingespeeld op onze vragen en een aantal goeie suggesties gekregen hoe we ons event beter konden maken en vlot laten lopen.

Kinepolis Gent

Kinepolis Gent

De Week van Airis - openings- en slotshow

|Jens Pas (Arteveldehogeschool)|13/10/2023

De samenwerking met uw organisatie en met uw vertegenwoordigers in het bijzonder (zowel Ella als Luc, de projectionist) verliep uitstekend, Heel vlot en flexibel werden kleine issues die altijd voorkomen bij het voorbereiden van dergelijk event opgepakt en in een goed onderling overleg opgepakt, het was heel fijn samenwerken.
Nogmaals dank voor de fijne samenwerking:

Top vergaderzalen in Deinze

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Deinze? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Deinze dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Deinze

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Deinze. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Deinze was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Deinze, Evenementenlocaties in Deinze, Feestzalen in Deinze, Trouwlocaties in Deinze

Jouw vergaderzaal in Deinze toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Deinze. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: