header

Evenementenlocaties in Erembodegem

De mooiste evenementenlocaties in Erembodegem vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete evenementenlocatie in Erembodegem!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.8/10. Gebaseerd op 16 reviews over bedrijven in de categorie 'Evenementenlocaties in Erembodegem'.
 • De Montil

  De Montil

  De Montil

  De Montil bestaat al meer dan 30 jaar, en nog steeds gebeurd alles met heel veel proffessionalisme.Ieder feest die wij organiseren is van aanvraag tot het feest zelf, tot in de puntjes begeleid. Zelden wordt er iets vergeten, maar als er toch een probleem zich voordoet, is deze snel opgelost, zonder dat de gatsen het opgemerkt hebben?
  Zeer mooie omgeving met veel parkeerruimte

  Stéphane Bossut - Tereos - 16/07/2019

 • De Montil

  De Montil

  ervaring na organisatie interne infodagen

  zeer correcte en constructieve samenwerking
  voldoende parkeergelegenheid
  vele mogelijkheden

  Margriet Ceurstemont - Belfius - 10/07/2019

 • De Montil

  De Montil

  De Montil - Organisatie nieuwjaarsdiner

  De organisatie van de nieuwjaarsdiner gaat voor ons bedrijf door in De Montil. De samenwerking en opvolging door De Montil verloopt in optimale omstandigheden.
  Ook de maaltijden zijn steeds tot in de puntjes verzorgd.
  Ze zorgen steeds dat ons event geslaagd is.

  Tanja De Belder - VDAB - 08/07/2019

 • De Montil

  De Montil

  De Montil

  Mooie omkadering voor alle feesten en dit in een prachtige omgeving waar kwaliteit hoog in het vaandel gedragen wordt , als klant geven we daar ieder jaar ons feest voor een 400 a 500 man wat geen enkel probleem is , het eten wordt er geserveerd in een ijl tempo dat iedereen snel bediend wordt en zijn eten warm op het bord geserveerd krijgt
  Ook voor het bedrijf waarvoor ik tewerk gesteld ben hou ik er geregeld seminaries en wat opvalt bij iedereen is de warme uitstraling van het geheel en dit voor ieder en op maat gemaakt voor de eisen van de klant.
  In Aalst waarvan ik afkomstig ben vind je zelfs niet een zaal om een capaciteit van zulke omvang neer te zetten , Montil u blijft mijn vertrouwen hebben.

  Frank Van Rymenant - Innotec/De Prinsengarde - 06/07/2019

Evenementenlocaties in Erembodegem

Op zoek naar een evenementenlocatie in Erembodegem? eventplanner.be is de place to be. Op deze pagina vind je direct alle evenementenlocaties in Erembodegem (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie!

Huur een evenementenlocatie in Erembodegem

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een evenementenlocatie in Erembodegem. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet onmiddellijk een overzicht van alle evenementenlocaties in de buurt van Erembodegem. Voor 'evenementenlocatie Erembodegem' hebben we momenteel 9 opties.

Jouw evenementenlocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een locatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw evenementenlocatie in de kijker.

Relevante links: Evenementenlocaties in de provincie Oost-Vlaanderen, Congreslocatie in Erembodegem, Feestzalen in Erembodegem, Trouwlocaties in Erembodegem, Vergaderzalen in Erembodegem

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!