header

Evenementenlocaties in Herne

De beste evenementenlocaties in Herne vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete evenementenlocatie in Herne!

Evenementenlocaties in Herne

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

De Architect

De Architect

Schrijf review 8.8 km
Martin's Red

Martin's Red

Schrijf review 9.2 km
Kasteel Gravenhof

Kasteel Gravenhof

Schrijf review 14 km

Ons sfeervolle kasteeldomein op een boogscheut van Brussel en de nationale luchthaven is de uitgelezen plek om te vergaderen, te eten, te ontmoeten, te overnachten of te genieten.

Papiermolen Herisem

Papiermolen Herisem

Schrijf review 15.7 km

No Photo Available

AA Dock's

Schrijf review 16.6 km
De Montil

De Montil

16 reviews 17.1 km

De Montil is reeds meer dan 35 jaar de ideale locatie voor grote en kleine evenementen. Mensen delen hier hun vreugde en enthousiasme binnen de context van hun bedrijf of van privé-aangelegenheden.

Vorst Nationaal

Vorst Nationaal

Schrijf review 17.6 km

No Photo Available

Kasteel van Groot-Bijgaarden

Schrijf review 17.8 km
Wild Gallery

Wild Gallery

Schrijf review 17.9 km

Wild Gallery is een evenementenzaal in een postindustrieel gebouw in Brussel. De plaats biedt 2200 m2 modulaire ruimte die plaats biedt aan maximaal 1100 gasten. 

No Photo Available

Royal Etrier Belge

Schrijf review 17.9 km

No Photo Available

Abbaye de Nizelles

Schrijf review 18 km

No Photo Available

L’Unité Pastorale Boetendael

Schrijf review 18.2 km
De Keirk bvba

De Keirk bvba

Schrijf review 18.6 km
The EGG Brussels

The EGG Brussels

Schrijf review 18.8 km

The Egg Brussels is een unieke en volledig modulair infrastructuur die ongetwijfeld uw project zal transformeren in een originele en succesvolle ervaring, vanaf 2 tot 999 personen.

Brussels Kart

Brussels Kart

Schrijf review 18.9 km

Brussels Kart Expo is de ideale Event&Expo locatie, strategisch perfect gelegen naast E40 èn Brusselse ring met een grote aanpalende parking (2500pl). De combinatie van enerzijds meeting en expohallen voor uw company events en personeelsfeesten (klein en

No Photo Available

La Tricoterie

Schrijf review 19.2 km

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.7/10. Gebaseerd op 16 reviews over bedrijven in de categorie 'Evenementenlocaties in Herne'.
 • De Montil

  De Montil

  revieuw De Montil

  Alles verloopt steeds vlot, bij extra vragen van ons komt hier altijd een positief antwoord op. Goede bediening door het personeel!

  Bjorn Samson - Flanders' FOOD - 28/01/2020

 • De Montil

  De Montil

  Een jaarlijks feest

  Elk jaar in september - en dit nu al voor de 6de keer - organiseren we een nationaal congres voor onze beroepsgroep.
  Omwille van het aantal deelnemers zijn we na de eerste editie van een kleinere locatie naar "De Montil" moeten overschakelen.
  Dit hebben we ons nog geen moment beklaagd.
  Elk jaar opnieuw kunnen we met een gerust gemoed vooruitkijken naar en achteraf heel tevreden terugblikken op een geslaagd event, waarbij zowel de infrastructuur, catering als technische ondersteuning perfect is.
  Voor ons is "De Montil" bijgevolg een synoniem voor "top" in ondersteuning van een congres.

  Dirk Van Gysel - ABC of Pediatric Dermatology - 28/09/2019

 • De Montil

  De Montil

  Excelente Partner

  'De Montil' is niet zomaar een event leverancier, maar een echte partner om je events te organiseren.
  De persoonlijke aanpak is zeker een troef. Bij ieder event is het opnieuw thuiskomen, professioneel, maar toch met een persoonlijke aanpak.
  Naast een aangename accommodatie, kan je er ook terecht voor een verzorgde maaltijd.
  Top team, van onderhoudsmedewerkers tot directie !!!

  Franky De Cock - Horta - 23/09/2019

 • De Montil

  De Montil

  Uitstekende service

  Onze aankoopgroepering organiseert in De Montil al jaren een beurs met onze leveranciers voor onze aangesloten drankenhandelaars, en geregeld ook vergaderingen met onze aandeelhouders. Dit verloopt steeds in de opperbeste omstandigheden, niet alleen omwille van het aangename kader en inrichting van de zalen en de omgeving van het complex, maar vooral ook het gevolg van de professionaliteit waarmee De Montil en haar medewerkers onze organisatie technische en praktisch ondersteunt. Ook op vlak van catering wordt een uitstekende kwaliteit aangeboden. We hopen dan ook de samenwerking met De Montil nog jaren te kunnen voortzetten.

  Danny Van Hove - Belgian Beverages cvba - 10/09/2019

Evenementenlocaties in Herne

Op zoek naar een evenementenlocatie in Herne? eventplanner.be is de place to be. Hier vind je meteen alle evenementenlocaties in Herne (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie!

Huur een evenementenlocatie in Herne

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een evenementenlocatie in Herne. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet onmiddellijk een lijst van alle evenementenlocaties in de buurt van Herne. Voor 'evenementenlocatie Herne' hebben we momenteel 16 mogelijkheden.

Jouw evenementenlocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw evenementenlocatie in de kijker.

Relevante links: Evenementenlocaties in de provincie Vlaams-Brabant [+Brussel], Congreslocatie in Herne, Feestzalen in Herne, Trouwlocaties in Herne, Vergaderzalen in Herne

Filters

Sorteer op afstand

Rond Herne

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties