header

Evenementenlocaties in Herne

De beste evenementenlocaties in Herne vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete evenementenlocatie in Herne!

Evenementenlocaties in Herne

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Feestzaal Ter Heyde

Feestzaal Ter Heyde

Schrijf review 2.7 km

Wij willen de smaken uit de natuur brengen in hun puurheid en eenvoud, dit op een eigentijdse en creatieve manier.

De Architect

De Architect

Schrijf review 8.8 km
Martin's Red

Martin's Red

Schrijf review 9.2 km
Kasteel Gravenhof

Kasteel Gravenhof

Schrijf review 14 km

Ons sfeervolle kasteeldomein op een boogscheut van Brussel en de nationale luchthaven is de uitgelezen plek om te vergaderen, te eten, te ontmoeten, te overnachten of te genieten.

Papiermolen Herisem

Papiermolen Herisem

Schrijf review 15.7 km

No Photo Available

AA Dock's

Schrijf review 16.6 km
De Montil

De Montil

20 reviews 17.1 km

De Montil is reeds meer dan 35 jaar de ideale locatie voor grote en kleine evenementen. Mensen delen hier hun vreugde en enthousiasme binnen de context van hun bedrijf of van privé-aangelegenheden.

Vorst Nationaal

Vorst Nationaal

Schrijf review 17.6 km

No Photo Available

Kasteel van Groot-Bijgaarden

Schrijf review 17.8 km
Wild Gallery

Wild Gallery

Schrijf review 17.9 km

No Photo Available

Royal Etrier Belge

Schrijf review 17.9 km

No Photo Available

Abbaye de Nizelles

Schrijf review 18 km

No Photo Available

L’Unité Pastorale Boetendael

Schrijf review 18.2 km
De Keirk bvba

De Keirk bvba

Schrijf review 18.6 km
Gosset Hotel

Gosset Hotel

Schrijf review 18.6 km
The EGG Brussels

The EGG Brussels

Schrijf review 18.8 km

The Egg Brussels is een unieke en volledig modulair infrastructuur die ongetwijfeld uw project zal transformeren in een originele en succesvolle ervaring, vanaf 2 tot 999 personen.

Brussels Kart

Brussels Kart

Schrijf review 18.9 km

Brussels Kart Expo is de ideale Event&Expo locatie, strategisch perfect gelegen naast E40 èn Brusselse ring met een grote aanpalende parking (2500pl). De combinatie van enerzijds meeting en expohallen voor uw company events en personeelsfeesten (klein en

No Photo Available

La Tricoterie

Schrijf review 19.2 km

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.7/10. Gebaseerd op 20 reviews over bedrijven in de categorie 'Evenementenlocaties in Herne'.
 • De Montil

  De Montil

  Professionele aanpak in moeilijke tijden

  De wijze van organiseren, aanpak is op een zeer professionele wijze uitgevoerd geweest in deze moeilijke tijden.
  Hieraan kunnen veel bedrijven iets van leren en het zou een zeer positieve bijdrage leveren wanneer de overheid eens luistert, vaststellingen komt doen bij deze organisatie voordat men beslissingen neemt om iets gaan toe te passen. Indien je uw verantwoordelijkheid neemt zoals De Montil kan er veel bereikt worden in de COVID periode.
  Daarom willen wij het team van De Montil nog eens bedanken voor de wijze waarop zij dit georganiseerd hebben.

  Christophe Larock - De Decker-Van Riet - 29/09/2020

 • De Montil

  De Montil

  een toffe en professionele locatie

  wij organiseren nu sinds een paar maanden allerlei meetings ( bv. ondernemingsraad ) in de montil.
  dit verloopt steeds uiterst efficient en professioneel. de planning, de inrichting van de zalen ( zeker in coronatijden) de maaltijden alles is tot in de puntjes geregeld.

  rudi schautteet - Brico Belgium s.a. - 27/09/2020

 • De Montil

  De Montil

  Uitstekende service

  Op 16/03 moesten we nog noodgedwongen onze voorjaarsbeurs in De Montil afgelasten, op 14/09 konden we dan toch onze najaarsbeurs in De Montil organiseren. Dankzij de uitstekende samenwerking met De Montil en haar personeel werd dit een 100% Corona-proof gebeuren met een succesvol verloop in een -ondanks/dankzij alle voorzorgsmaatregelen- ongedwongen en rustige sfeer. De inzet van het personeel gekoppeld aan de uitstekende accomodatie heeft hier enorm toe bijgedragen, een pluim voor hen, van harte dank !

  Danny Van Hove - Belgian Beverages cvba - 25/09/2020

 • De Montil

  De Montil

  Vergaderen in De Montil in Corona-tijden

  Pro Flandria is een Vlaams netwerk van ondernemers en academici. Wij organiseren 4 x per jaar een ledenvergadering voor ongeveer 100 deelnemers. Aansluitend is er een receptie met daarna mogelijkheid om te blijven lunchen.
  Door plaatsgebrek (Corona-regels) in onze traditionele vergaderlocatie, weken we op 19 sept 2020 uit naar De Montil in Essene. Het moet gezegd: in De Montil is er meer dan voldoende ruimte om een vergadering voor 100 personen Coronaconform te laten doorgaan. Omdat we zeer tevreden waren over ontvangst, verloop vergadering, receptie en aansluitende lunch, hebben we de Montil ook direct geboekt voor onze 2 volgende vergaderingen.

  raf bombeek - Secretaris Pro Flandria (www.proflandria.be) - 24/09/2020

Evenementenlocaties in Herne

Op zoek naar een evenementenlocatie in Herne? eventplanner.be is de place to be. Hier vind je meteen alle evenementenlocaties in Herne (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie!

Huur een evenementenlocatie in Herne

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een evenementenlocatie in Herne. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet onmiddellijk een lijst van alle evenementenlocaties in de buurt van Herne. Voor 'evenementenlocatie Herne' hebben we momenteel 18 mogelijkheden.

Jouw evenementenlocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw evenementenlocatie in de kijker.

Relevante links: Evenementenlocaties in de provincie Vlaams-Brabant [+Brussel], Congreslocatie in Herne, Feestzalen in Herne, Trouwlocaties in Herne, Vergaderzalen in Herne

Filters

Sorteer op afstand

Rond Herne

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties