Alle congreslocaties in Galder op een rij

De beste congreslocaties in Galder vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 7+ unieke congreslocaties in Galder. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

De Avenue

De Avenue

Schrijf review Breda (7.8 km)

De Avenue is een unieke evenementenlocatie aan de rand van het centrum van Breda.

No Photo Available

Kinepolis Breda

Schrijf review Breda (7.9 km)

Kinepolis Breda is bij uitstek de locatie voor het organiseren van uw evenement. Of u nu een presentatie in onze comfortabele zalen wilt houden, een bedrijvenbeurs wilt organiseren of uw congres van extra glans wil voorzien, bij Kinepolis Breda is het all

Breepark

Breepark

Schrijf review Breda (8 km)

Ontmoeten in Breepark. Doen wat je leuk vindt. Ontmoeten, vergaderen, presenteren, feesten, actief bezig zijn, elkaar inspireren en samen plezier maken!

Cultureel Centrum De Schakel

Cultureel Centrum De Schakel

Schrijf review Gilze (11.2 km)

CC de Schakel is een cultureel centrum en theater in Gilze, gelegen tussen Breda en Tilburg met gratis parkeergelegenheid. We verhuren 16 ruimtes met een maximale capaciteit van 350 zitplaatsen.

Cultureel Centrum De Boodschap

Cultureel Centrum De Boodschap

Schrijf review Rijen (11.8 km)

CC de Boodschap is een cultureel centrum en theater in Rijen, gelegen tussen Breda en Tilburg met gratis parkeergelegenheid. We verhuren 23 ruimtes met een maximale capaciteit van 350 zitplaatsen.

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk

Schrijf review Hoeven (15.9 km)

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk ligt in een groene omgeving en is dé locatie voor uw zakelijke of particuliere bijeenkomst en biedt daarnaast 52 hotelkamers.

De Kapel Van Merksplas Kolonie

De Kapel Van Merksplas Kolonie

Schrijf review Merksplas (18.2 km)

Tussen Hoogstraten en Turnhout pronkt een prachtig gerenoveerde eventlocatie: de Kapel van Merksplas.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top congreslocaties in Galder

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de congreslocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste congreslocaties in het centrum van Galder? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle congreslocaties in Galder dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte congreslocatie in het centrum van Galder

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Galder. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een congreslocatie boeken in het centrum van Galder was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze congreslocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Evenementenlocaties in Galder, Feestzalen in Galder, Trouwlocaties in Galder, Vergaderzaal in Galder

Jouw congreslocatie in Galder toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw congreslocatie toe aan dit overzicht met congreslocaties in Galder. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: