header

Alle congreslocaties in Utrecht op een rij

De beste congreslocaties in Utrecht vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 23+ unieke congreslocaties in Utrecht. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Beste congreslocaties in Utrecht

Aristo meeting plaza Utrecht CS

Aristo meeting plaza Utrecht CS

Schrijf review Utrecht (0.6 km)

Aristo meeting plaza Utrecht Centraal is een vergader- en trainingslocatie. Een inspirerende plek om te scrummen of om een congres, heisessie, seminar of event te organiseren.

Tivoli Vredenburg

Tivoli Vredenburg

Schrijf review Utrecht (0.6 km)

TivoliVredenburg; Een multifunctionele evenementenlocatie in het hart van Nederland!

Jaarbeurs Congressen

Jaarbeurs Congressen

Schrijf review Utrecht (1.1 km)

Live ontmoetingen in allerlei soorten en maten organiseer je in de onwijs bijzondere en meest inspirerende zalen van Jaarbeurs.

Aristo meeting center Utrecht Lunetten

Aristo meeting center Utrecht Lunetten

Schrijf review Utrecht (3.1 km)

Aristo meeting center Utrecht Lunetten is een vergader- en trainingslocatie. Een inspirerende plek om te scrummen of om een congres, heisessie, seminar of event te organiseren. Je vindt onze andere vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Utrecht CS.

Boerderij Mereveld

Boerderij Mereveld

Schrijf review Utrecht (3.7 km)

Een 19e eeuwse boerderij met een frisse, eigentijdse uitstraling. Boerderij Mereveld biedt met haar goede bereikbaarheid vanuit diverse richtingen en uitgebreide parkeerfaciliteit de ideale lokatie voor ieder denkbaar evenement.

DUS | De Utrechtse Stadsvrijheid

DUS | De Utrechtse Stadsvrijheid

Schrijf review Utrecht (4 km)

De Woonindustrie

De Woonindustrie

Schrijf review Nieuwegein (5.3 km)

Jouw volgende evenement in 'de grootste woonkamer van Nederland'! Ben je op zoek naar een inspirerende en unieke evenementenlocatie? De Woonindustrie ligt centraal in Nederland en heeft een royaal Atelier (1.400m2) met glazen dak.

De Landgoederij bv

De Landgoederij bv

Schrijf review Bunnik (5.5 km)

De Landgoederij is landelijk gelegen op een rustieke, groene locatie aan het water in Bunnik (Utrecht). De boerderij beschikt over vier zalen, grote terrassen en een groot eigen parkeerterrein.

Expo Houten bv

Expo Houten bv

Schrijf review Houten (6 km)

Expo houten behoort tot de top 5 van beurslocaties in aantal publieks- en vakevenementen. De 4 beurshallen bieden jaarlijks ruimte aan vele vak- en publieksbeurzen en is de perfecte locatie voor het organiseren van beurzen en events.

InnStyle

InnStyle

Schrijf review Maarssen (6.5 km)

Inn Style, tegen Utrecht-Centrum aan, biedt u ‘Uitzicht op inspiratie’ met gratis parkeergelegenheid. Aan de hand van uw wensen organiseren wij met plezier, passie, oprechte aandacht uw evenement.

DeFabrique Evenementenlocatie

DeFabrique Evenementenlocatie

Schrijf review Utrecht (6.5 km)

DeFabrique is een volwassen, professionele en betrouwbare evenementenlocatie gevestigd in een industrieel complex. Na een bezoek aan DeFabrique hebben de gasten iets ervaren, gezien, geproefd en meegemaakt wat ze willen delen.

Studio A12 bv

Studio A12 bv

Schrijf review Bunnik (7.5 km)

StudioA12 is een unieke evenementenlocatie met 4 sfeerruimtes voor evenementen van 150 tot 3.000 personen. Gelegen langs A12 op 5 km. afstand van Utrecht en beschikt over 1.200 gratis parkeerplaatsen.

No Photo Available

Antropia

Schrijf review Driebergen (10 km)

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw congres, training of vergadering in de provincie Utrecht? Een congreslocatie die goed bereikbaar is?

Nationaal Militair Museum

Nationaal Militair Museum

Schrijf review Soest (11.7 km)

Welkom bij het NMM, voor events van een ander kaliber. Een plek met allure, waar u uw presentatie, (bedrijfs)feest of diner laat plaatsvinden te midden van een museumcollectie met voelbare historische betekenis.

MindCenter Evenementenlocatie Utrecht

MindCenter Evenementenlocatie Utrecht

Schrijf review Vianen (13.1 km)

MindCenter is een zakelijke evenementen locatie midden in het land. In het MindCenter is alles net even anders dan je gewend bent. Met 10 ruimtes zoals een inspirerend ontmoetingsplein met 7 subruimtes weten we elk evenement tot een succes te maken.

Landgoed Zonheuvel Hotel Conferentiecentrum

Landgoed Zonheuvel Hotel Conferentiecentrum

Schrijf review Doorn (16.5 km)

Het prachtige 3-sterren Hotel Landgoed Zonheuvel staat in Doorn in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Het Landgoed Zonheuvel bestaat uit een openluchttheater en vier gebouwen: een hotel, een restaurant, een vergaderzalencomplex en de grootste congres

Kaap Doorn Conferentiecentrum

Kaap Doorn Conferentiecentrum

Schrijf review Doorn (17.9 km)

Midden in de Provincie Utrecht, in de bossen van Doorn, vindt u de prachtige vergaderlocatie, congrescentrum en hotel Kaap Doorn. Bij ons vergadert u volledig ontzorgd.

De Veerensmederij

De Veerensmederij

Schrijf review Amersfoort (17.9 km)

De Veerensmederij is een industrieel rijksmonument gelegen in Amersfoort op het terrein De Wagenwerkpaats.

Het Centraal Ketelhuis

Het Centraal Ketelhuis

Schrijf review Amersfoort (18 km)

Het Centraal Ketelhuis in Amersfoort een monumentaal pand in een bruisende omgeving, met een interieur dat industriële looks, authentieke details en een warme sfeer combineert.

Het Oude Magazijn

Het Oude Magazijn

Schrijf review Amersfoort (18.2 km)

Het Oude Magazijn: een inspirerende, industriële en evenementenlocatie in Amersfoort.

De Rijtuigenloods

De Rijtuigenloods

Schrijf review Amersfoort (18.2 km)

Komen uw gasten uit heel Nederland? Dan staat bereikbaarheid echt centraal! Evenementenlocatie De Rijtuigenloods is een grote industriële evenementenlocatie in het hart van Nederland.

Landgoed ISVW

Landgoed ISVW

Schrijf review Leusden (18.4 km)

Conferentiecentrum voor al uw (meerdaagse) vergaderingen en trainingen. Ons conferentiehotel ligt volop in het groen en maakt deel uit van een sfeervolle accommodatie.

Flint - theater, evenementen en congressen

Flint - theater, evenementen en congressen

Schrijf review Amersfoort (20 km)

Voor een vergadering, congres of beurs bent u bij Flint aan het juiste adres. Goed bereikbaar en in het midden van het land.

Top congreslocaties in Utrecht

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de congreslocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste congreslocaties in het centrum van Utrecht? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle congreslocaties in Utrecht dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte congreslocatie in het centrum van Utrecht

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Utrecht. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een congreslocatie boeken in het centrum van Utrecht was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze congreslocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatiein de provincieUtrecht, Evenementenlocaties in Utrecht, Feestzalen in Utrecht, Trouwlocaties in Utrecht, Vergaderzalen in Utrecht

Jouw congreslocatie in Utrecht toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw congreslocatie toe aan dit overzicht met congreslocaties in Utrecht. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie:

Filters

    Utrecht

Aantal personen

Bereikbaarheid

Catering locatie

Faciliteiten

Omgeving

Wifi

Categorieën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties