Alle congreslocaties in Londen op een rij

De beste congreslocaties in Londen vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 24+ unieke congreslocaties in Londen. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

8 Northumberland Avenue

Schrijf review Londen (0.2 km)

Uw evenement staat altijd centraal in onze flexibele ruimtes, of het nu gaat om een grote conferentie of een extravagante prijsuitreiking. Het overtreffen van de verwachtingen is standaard op de meest centrale locatie van Londen.

10-11 Carlton House Terrace

10-11 Carlton House Terrace

Schrijf review London (0.4 km)

10-11 Carlton House Terrace ligt in het hart van Westminster en is de thuisbasis van de British Academy.

No Photo Available

Central Hall Westminster

Schrijf review London (1 km)

Central Hall Westminster, de grootste congreslocatie in het centrum van Londen, is monumentaal en geniet een toplocatie tegenover Westminster Abbey en grenzend aan de Houses of Parliament en de Big Ben.

No Photo Available

The Bloomsbury Hotel

Schrijf review Londen (1 km)

Als u een stijlvolle en uitstekende locatie nodig heeft, is het Bloomsbury Hotel de ideale locatie voor uw evenement!

Congress Centre

Congress Centre

Schrijf review London (1 km)

Congress Centre is een van de belangrijkste conferentie- en vergaderlocaties in Londen. De locatie onderscheidt zich door de unieke combinatie van lichte en luchtige ruimtes verweven met architectonische details uit het midden van de 20e eeuw.

No Photo Available

University of London Venues

Schrijf review Londen (1.6 km)

De University of London biedt evenementenlocaties van wereldklasse in Londen die geschikt zijn voor een groot of klein evenement dat de show stopt.

No Photo Available

No.11 Cavendish square

Schrijf review Londen (1.7 km)

No.11 Cavendish Square is een herenhuis, gelegen in het stadscentrum van Londen, dat een grote verscheidenheid aan zalen, kamers en een tuin biedt. Deze zijn allemaal naar wens aan te passen!

The Royal Horticultural Halls

The Royal Horticultural Halls

Schrijf review London (1.7 km)

Sinds 1904 en 1925 hebben de Royal Horticultural Halls verschillende evenementen georganiseerd op hun prachtige locaties in het centrum van Londen.

No Photo Available

Mary Ward House Conference & Exhibition Centre

Schrijf review Londen (1.9 km)

We organiseren meer dan 400 evenementen per jaar en verwelkomen meer dan 45.000 afgevaardigden via onze deuren. We kunnen voor elk aantal evenementen zorgen.

No Photo Available

41 Portland Place

Schrijf review Londen (1.9 km)

41 Portland Place is een traditioneel Georgiaans herenhuis, gelegen in het centrum van Londen, en biedt evenementenruimtes gevuld met een prachtige omgeving.

BMA House

BMA House

Schrijf review London (1.9 km)

BMA House is een eigentijdse conferentie- en evenementenlocatie in het centrum van Londen. De combinatie van originele art deco-kenmerken en een modern kleurenpalet maakt het een locatie die opvalt in de hoofden van gasten.

No Photo Available

The Postal Museum

Schrijf review Londen (2 km)

The Courtyard en Mail Rail in The Postal Museum zijn bekroonde locaties in Clerkenwell, Central London. Onze inspirerende locaties zijn beschikbaar voor exclusieve verhuur van unieke locaties en zijn geschikt voor alle zakelijke, ervaringsgerichte en privé-evenementen.

Glaziers Hall

Glaziers Hall

Schrijf review Londen (2.6 km)

Glaziers Hall is een buitengewone conferentie- en evenementenlocatie in het hart van Londen.

No Photo Available

Banking Hall

Schrijf review Londen (2.7 km)

De Banking Hall is een ideale keuze als u op zoek bent naar een klassieke en stijlvolle, herenhuisachtige locatie in het stadscentrum van Londen.

No Photo Available

The Brewery

Schrijf review Londen (2.7 km)

In het hart van de stad, een veelzijdige setting voor het perfecte zakelijke evenement. Maak uw bedrijfsevenement opmerkelijk bij The Brewery.

Andaz London Liverpool Street

Andaz London Liverpool Street

Schrijf review London (3.2 km)

Andaz London Liverpool Street is een schitterende locatie in het stadscentrum van Londen, perfect voor elk evenement van uw keuze.

No Photo Available

Shoreditch London

Schrijf review Shoreditch London (3.7 km)

Het locatieportfolio van Shoreditch London bestaat uit drie unieke, onlangs gerenoveerde evenementenlocaties in Oost-Londen, Shoreditch Studios, Kachette en Voxonica.

No Photo Available

Lord's Cricket Ground

Schrijf review Londen (4.1 km)

Lord's, het beroemdste cricketveld ter wereld, is doordrenkt van geschiedenis en charme.

No Photo Available

Evolution London

Schrijf review Londen (4.1 km)

Evolution London is een van de meest veelzijdige en flexibele conferentielocaties in Londen en biedt plaats aan maximaal 4000 gasten tijdens een conferentie.

No Photo Available

Japan House London

Schrijf review Londen (4.6 km)

Japan House, de locatie voor evenementen geïnspireerd door Japan, gelegen aan Kensington High Street.

No Photo Available

Battersea Arts Centre

Schrijf review Londen (5.4 km)

Onze historische, prachtig gerestaureerde Grand Hall kan zowel dienst doen als een groot auditorium als een indrukwekkende feestzaal.

Exhibition London

Exhibition London

Schrijf review London (6.8 km)

Een dynamische en aanpasbare omgeving in het hart van de ontwikkeling van Westfield London, Exhibition London is een ideale keuze voor uw evenement!

W12 Conferences

W12 Conferences

Schrijf review London (7.8 km)

W12 biedt betaalbare, eigentijdse conferentie- en vergaderruimtes in West-Londen. Het heeft een verscheidenheid aan goed uitgeruste flexibele kamers die plaats bieden aan maximaal 150 personen.

No Photo Available

Magazine London

Schrijf review Londen (8.7 km)

Magazine London is een grote evenementenlocatie, gelegen nabij de O2 Arena. Het biedt verschillende grote ruimtes en twee prachtige buitenshows, perfect voor elk evenement van uw keuze!

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top congreslocaties in Londen

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de congreslocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste congreslocaties in het centrum van Londen? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle congreslocaties in Londen dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte congreslocatie in het centrum van Londen

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Londen. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een congreslocatie boeken in het centrum van Londen was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze congreslocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Evenementenlocaties in Londen, Feestzalen in Londen, Trouwlocaties in Londen, Vergaderzalen in Londen

Jouw congreslocatie in Londen toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw congreslocatie toe aan dit overzicht met congreslocaties in Londen. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: