Alle vergaderzalen in Londen op een rij

De beste vergaderzalen in Londen vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 19+ unieke vergaderzalen in Londen. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

8 Northumberland Avenue

Schrijf review Londen (0.2 km)

Uw evenement staat altijd centraal in onze flexibele ruimtes, of het nu gaat om een grote conferentie of een extravagante prijsuitreiking. Het overtreffen van de verwachtingen is standaard op de meest centrale locatie van Londen.

10-11 Carlton House Terrace

10-11 Carlton House Terrace

Schrijf review London (0.4 km)

10-11 Carlton House Terrace ligt in het hart van Westminster en is de thuisbasis van de British Academy.

No Photo Available

The Century Club

Schrijf review Londen (0.6 km)

Century Club is de perfecte evenementenlocatie in het stadscentrum voor jou, met meerdere grote of kleine ruimtes en zelfs een dakterras!

No Photo Available

Central Hall Westminster

Schrijf review London (1 km)

Central Hall Westminster, de grootste congreslocatie in het centrum van Londen, is monumentaal en geniet een toplocatie tegenover Westminster Abbey en grenzend aan de Houses of Parliament en de Big Ben.

No Photo Available

The Bloomsbury Hotel

Schrijf review Londen (1 km)

Als u een stijlvolle en uitstekende locatie nodig heeft, is het Bloomsbury Hotel de ideale locatie voor uw evenement!

No Photo Available

Sea Containers London

Schrijf review South Bank - Londen (1.5 km)

Upgrade uw zakelijke evenementen, conferenties en speciale gelegenheden met onze exclusieve evenementenruimtes in Londen.

No Photo Available

University of London Venues

Schrijf review Londen (1.6 km)

De University of London biedt evenementenlocaties van wereldklasse in Londen die geschikt zijn voor een groot of klein evenement dat de show stopt.

No Photo Available

No.11 Cavendish square

Schrijf review Londen (1.7 km)

No.11 Cavendish Square is een herenhuis, gelegen in het stadscentrum van Londen, dat een grote verscheidenheid aan zalen, kamers en een tuin biedt. Deze zijn allemaal naar wens aan te passen!

No Photo Available

41 Portland Place

Schrijf review Londen (1.9 km)

41 Portland Place is een traditioneel Georgiaans herenhuis, gelegen in het centrum van Londen, en biedt evenementenruimtes gevuld met een prachtige omgeving.

BMA House

BMA House

Schrijf review London (1.9 km)

BMA House is een eigentijdse conferentie- en evenementenlocatie in het centrum van Londen. De combinatie van originele art deco-kenmerken en een modern kleurenpalet maakt het een locatie die opvalt in de hoofden van gasten.

No Photo Available

The Postal Museum

Schrijf review Londen (2 km)

The Courtyard en Mail Rail in The Postal Museum zijn bekroonde locaties in Clerkenwell, Central London. Onze inspirerende locaties zijn beschikbaar voor exclusieve verhuur van unieke locaties en zijn geschikt voor alle zakelijke, ervaringsgerichte en privé-evenementen.

No Photo Available

Menier Penthouse

Schrijf review London (2.3 km)

Menier Penthouse is een prachtige, moderne vergader- en evenementenruimte met bijna 360 ° uitzicht over de skyline van Londen!

Glaziers Hall

Glaziers Hall

Schrijf review Londen (2.6 km)

Glaziers Hall is een buitengewone conferentie- en evenementenlocatie in het hart van Londen.

No Photo Available

The Brewery

Schrijf review Londen (2.7 km)

In het hart van de stad, een veelzijdige setting voor het perfecte zakelijke evenement. Maak uw bedrijfsevenement opmerkelijk bij The Brewery.

The HAC

The HAC

Schrijf review London (3.1 km)

De HAC is de thuisbasis van de Honorable Artillery Company, het oudste regiment in het Britse leger. Het 18e-eeuwse Armory House, trouw aan zijn Georgische stijl, is doordrenkt van een lange en fascinerende geschiedenis.

Andaz London Liverpool Street

Andaz London Liverpool Street

Schrijf review London (3.2 km)

Andaz London Liverpool Street is een schitterende locatie in het stadscentrum van Londen, perfect voor elk evenement van uw keuze.

No Photo Available

Shoreditch London

Schrijf review Shoreditch London (3.7 km)

Het locatieportfolio van Shoreditch London bestaat uit drie unieke, onlangs gerenoveerde evenementenlocaties in Oost-Londen, Shoreditch Studios, Kachette en Voxonica.

No Photo Available

Japan House London

Schrijf review Londen (4.6 km)

Japan House, de locatie voor evenementen geïnspireerd door Japan, gelegen aan Kensington High Street.

W12 Conferences

W12 Conferences

Schrijf review London (7.8 km)

W12 biedt betaalbare, eigentijdse conferentie- en vergaderruimtes in West-Londen. Het heeft een verscheidenheid aan goed uitgeruste flexibele kamers die plaats bieden aan maximaal 150 personen.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in Londen

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Londen? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Londen dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Londen

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Londen. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Londen was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Londen, Evenementenlocaties in Londen, Feestzalen in Londen, Trouwlocaties in Londen

Jouw vergaderzaal in Londen toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Londen. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: