header

Congreslocatie in Buggenhout

De origineelste congreslocatie in Buggenhout vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete congreslocatie in Buggenhout!

Congreslocatie in Buggenhout

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Hangar 43

Hangar 43

Schrijf review 2.5 km

No Photo Available

JDK Hal

Schrijf review 8.8 km
NEP Studio

NEP Studio

Schrijf review 9.1 km

NEP Belgium biedt 3 studio's in België en hebben toegang tot meer dan 50 studio's en controlekamers over de hele wereld.

De Montil

De Montil

16 reviews 13 km

De Montil is reeds meer dan 35 jaar de ideale locatie voor grote en kleine evenementen. Mensen delen hier hun vreugde en enthousiasme binnen de context van hun bedrijf of van privé-aangelegenheden.

Congrescentrum De Pitte - APB De Schorre

Congrescentrum De Pitte - APB De Schorre

8 reviews 15.5 km

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw volgende evenement? Bedrijfssportdag, avonturendag, familiehappening, festival, beurs,... Dan is Provinciaal Recreatiedomein De Schorre misschien wel net die locatie waar u naar op zoek bent!

ADAM - Art & Design Atomium museum

ADAM - Art & Design Atomium museum

Schrijf review 16.1 km
Brussels Expo

Brussels Expo

Schrijf review 16.1 km

Brussels Expo is uniek! Achter de historische architectuur van Brussels Expo, schuilt er een succesvolle mix innovatieve technologieën uit de 21e eeuw.

Atomium vzw

Atomium vzw

Schrijf review 16.2 km

Uw event organiseren in het symbool van België? Dat kan! Op een boogscheut van Brussels Expo, biedt het internationale symbool van de hoofdstad van België u een uitzonderlijk en uniek kader van glas en staal voor elk type evenement.

Kinepolis Brussel

Kinepolis Brussel

Schrijf review 16.2 km

Op zoek naar dé perfecte eventlocatie in Brussel, ideaal gelegen en makkelijk bereikbaar met wagen en openbaar vervoer? Zoek dan niet verder en ontdek hier wat Kinepolis Brussel te bieden heeft.

't Bau-huis Sint-Niklaas

't Bau-huis Sint-Niklaas

Schrijf review 18.5 km
Sporting Lokeren

Sporting Lokeren

Schrijf review 18.8 km
Docks Dome

Docks Dome

Schrijf review 19.1 km

Located on the roof of the shopping district Docks Bruxsel, the exceptional venue completely revolutionizes the approach of events. Its atmosphere is favorable to moments of fun and conviviality.

Martin's Patershof

Martin's Patershof

Schrijf review 19.5 km

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.8/10. Gebaseerd op 24 reviews over bedrijven in de categorie 'Congreslocatie in Buggenhout'.
 • De Montil

  De Montil

  revieuw De Montil

  Alles verloopt steeds vlot, bij extra vragen van ons komt hier altijd een positief antwoord op. Goede bediening door het personeel!

  Bjorn Samson - Flanders' FOOD - 28/01/2020

 • De Montil

  De Montil

  Een jaarlijks feest

  Elk jaar in september - en dit nu al voor de 6de keer - organiseren we een nationaal congres voor onze beroepsgroep.
  Omwille van het aantal deelnemers zijn we na de eerste editie van een kleinere locatie naar "De Montil" moeten overschakelen.
  Dit hebben we ons nog geen moment beklaagd.
  Elk jaar opnieuw kunnen we met een gerust gemoed vooruitkijken naar en achteraf heel tevreden terugblikken op een geslaagd event, waarbij zowel de infrastructuur, catering als technische ondersteuning perfect is.
  Voor ons is "De Montil" bijgevolg een synoniem voor "top" in ondersteuning van een congres.

  Dirk Van Gysel - ABC of Pediatric Dermatology - 28/09/2019

 • De Montil

  De Montil

  Excelente Partner

  'De Montil' is niet zomaar een event leverancier, maar een echte partner om je events te organiseren.
  De persoonlijke aanpak is zeker een troef. Bij ieder event is het opnieuw thuiskomen, professioneel, maar toch met een persoonlijke aanpak.
  Naast een aangename accommodatie, kan je er ook terecht voor een verzorgde maaltijd.
  Top team, van onderhoudsmedewerkers tot directie !!!

  Franky De Cock - Horta - 23/09/2019

 • De Montil

  De Montil

  Uitstekende service

  Onze aankoopgroepering organiseert in De Montil al jaren een beurs met onze leveranciers voor onze aangesloten drankenhandelaars, en geregeld ook vergaderingen met onze aandeelhouders. Dit verloopt steeds in de opperbeste omstandigheden, niet alleen omwille van het aangename kader en inrichting van de zalen en de omgeving van het complex, maar vooral ook het gevolg van de professionaliteit waarmee De Montil en haar medewerkers onze organisatie technische en praktisch ondersteunt. Ook op vlak van catering wordt een uitstekende kwaliteit aangeboden. We hopen dan ook de samenwerking met De Montil nog jaren te kunnen voortzetten.

  Danny Van Hove - Belgian Beverages cvba - 10/09/2019

Congreslocatie in Buggenhout

Op zoek naar een congreslocatie in Buggenhout? eventplanner.be heeft de oplossing. Op deze pagina vind je direct alle congreslocatie in Buggenhout (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte congreslocatie!

Huur een congreslocatie in Buggenhout

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een congreslocatie in Buggenhout. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet meteen een overzicht van alle congreslocatie in de buurt van Buggenhout. Voor 'congreslocatie Buggenhout' hebben we momenteel 13 mogelijkheden.

Jouw congreslocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw congreslocatie in de kijker.

Relevante links: Congreslocatie in de provincie Oost-Vlaanderen, Evenementenlocaties in Buggenhout, Feestzalen in Buggenhout, Trouwlocaties in Buggenhout, Vergaderzalen in Buggenhout

Filters

Sorteer op afstand

Rond Buggenhout

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties