header

Congreslocatie in Elverdinge

De mooiste congreslocatie in Elverdinge vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete congreslocatie in Elverdinge!

Congreslocatie in Elverdinge

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Skyline Park

Skyline Park

Schrijf review 25.7 km

Blaas je gasten omver met een event op een ongeziene locatie. De locatie is één van de meest bepalende factoren wanneer u van uw evenement een ware belevenis wil maken.

Ondernemerscentrum HofvanCommerce Izegem

Ondernemerscentrum HofvanCommerce Izegem

Schrijf review 27.9 km
AGB SOK

AGB SOK

Schrijf review 32.1 km
Kinepolis Kortrijk

Kinepolis Kortrijk

Schrijf review 33.4 km

Op zoek naar dé perfecte eventlocatie in Kortrijk, ideaal gelegen (ook ten opzichte van Frankrijk) en makkelijk bereikbaar? Dan moet je beslist de troeven van Kinepolis Kortrijk ontdekken.

Kortrijk Xpo Meeting Center

Kortrijk Xpo Meeting Center

Schrijf review 33.5 km

U organiseert binnenkort een congres, een productlancering of modeshow? Kortrijk Xpo Meeting Center biedt u het perfecte infrastructurele kader.

Vayamundo

Vayamundo

Schrijf review 36.8 km
Kinepolis Oostende

Kinepolis Oostende

Schrijf review 38 km

Op zoek naar dé perfecte eventlocatie in 'de koningin der badsteden' Oostende, ideaal gelegen en makkelijk te bereiken, ook met het openbaar vervoer? Verken dan hier alle pluspunten van Kinepolis Oostende.

Thermae Palace Hotel

Thermae Palace Hotel

Schrijf review 38.4 km
Hotel Royal Astrid

Hotel Royal Astrid

Schrijf review 38.5 km
Bluebridge - Ostend Science Park nv

Bluebridge - Ostend Science Park nv

4 reviews 38.9 km

Voor blauwe groei gerelateerde bedrijven of organisaties biedt GreenBridge moderne vergader- en seminariefaciliteiten aan in een uitgesproken tech-research kader met een capaciteit tot 200 personen.

No Photo Available

De Grote Post

Schrijf review 39 km
Kursaal Oostende

Kursaal Oostende

Schrijf review 39.1 km

Business en entertainment met zicht op zee.

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'Congreslocatie in Elverdinge'.
 • Bluebridge - Ostend Science Park nv

  Bluebridge - Ostend Science Park nv

  Vlotte en efficiënte organisatorische aanpak gegarandeerd in Bluebridge.

  Op 9-10 maart 2020 organiseerde het China Platform van de UGent een Bilateral Workshop i.s.m. National Sun Yat-sen University, één van partnerinstellingen van de UGent in Taiwan. Eén van de workshops – de workshop on Marine Engineering and Technology - vond plaats in Bluebridge. Deze locatie is heel geschikt voor het organiseren van workshops en ontvangsten van (buitenlandse) delegaties: de medewerkers zorgden voor een warm onthaal en een zeer efficiënte organisatie, er is meer dan voldoende ruimte om te parkeren, de conferentieruimtes zijn goed uitgerust en de catering verliep heel vlot. Kortom Bluebridge is zeker een aanrader voor het organiseren van evenementen.

  Inge Mangelschots - Ghent University - 20/04/2020

 • Bluebridge - Ostend Science Park nv

  Bluebridge - Ostend Science Park nv

  Zeer goede locatie en uitstekende ondersteuning van de staff

  Verschillende keren hebben we hier events georganiseerd, zowel voor kleinere groepen als voor grotere (een honderdvijftigtal mensen). Telkens kregen we uitstekende ondersteuning van de staff, zowel vooraf als tijdens het event. Ze denken graag mee en gaven vrijblijvende suggesties ter verbetering van ons event. Zeer handig is ook de ervaring met lokale catering, waardoor we hiervoor ook een oplossing op maat én met kwaliteit konden vinden. We keren zeker én tevreden terug!

  Peter Troch - Universiteit Gent, vakgroep Civiele Techniek - 03/02/2020

 • Bluebridge - Ostend Science Park nv

  Bluebridge - Ostend Science Park nv

  Warm onthaal met vlotte parkeer faciliteiten

  Met een gerust hart kunnen we telkens onze grotere meetings in Greenbridge organiseren: zeer verzorgde catering/koffie tafel, ruime zalen, perfecte akoestiek, goede click-share projectie mogelijkheden, vlotte parkeermogelijkheden met elektrische laadpalen en een heel vriendelijk onthaal aan de balie bij aankomst van de bezoekers.
  Dus een perfecte plaats om meetings te hebben en in voorbereiding ervan 100% op de inhoud te kunnen focussen.

  Els Ghyselen - POM West-Vlaanderen - 09/01/2020

 • Bluebridge - Ostend Science Park nv

  Bluebridge - Ostend Science Park nv

  uitstekende organisatie module internationale offshore wind energie MBA

  GreenBridge was de ideale locatie voor de organisatie van een module betreffende een internationale offshore wind energie MBA.
  De praktische organisatie, de ontvangst, de catering, … was prima geregeld alsook waren alle materiële benodigdheden voorhanden. Alle deelnemers waren unaniem positief over de organisatie gedurende de verschillende dagen die zij doorbrachten binnen GreenBridge. Tevens was GreenBridge de geschikte locatie gelet op de context van hernieuwbare energie.

  katrien criel - POM West-Vlaanderen - 08/01/2020

Congreslocatie in Elverdinge

Ben je op zoek naar een congreslocatie in Elverdinge? eventplanner.be heeft de oplossing. Hier vind je meteen alle congreslocatie in Elverdinge (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte congreslocatie!

Huur een congreslocatie in Elverdinge

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een congreslocatie in Elverdinge. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet onmiddellijk een overzicht van alle congreslocatie in de buurt van Elverdinge. Voor 'congreslocatie Elverdinge' hebben we momenteel 12 opties.

Jouw congreslocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw congreslocatie in de spotlight.

Relevante links: Congreslocatie in de provincie West-Vlaanderen, Evenementenlocaties in Elverdinge, Feestzalen in Elverdinge, Trouwlocaties in Elverdinge, Vergaderzalen in Elverdinge

Filters

Sorteer op afstand

Rond Elverdinge

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties