Alle congreslocaties in Desselgem op een rij

De beste congreslocaties in Desselgem vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 10+ unieke congreslocaties in Desselgem. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Hangar Meeting Center

Hangar Meeting Center

Schrijf review Harelbeke (7.7 km)

Bent u op zoek naar een toplocatie? Dan bent u bij Hangar Meeting Center aan het juiste adres! Bij ons kan u in een industrieel kader uw buitengewoon evenement organiseren.

AGB BUDA

AGB BUDA

Schrijf review Kortrijk (9.4 km)

Event-huis Kortrijk is hét aanloopadres als je op zoek ben naar een bijzondere plek voor jouw evenement. Je kan bij ons terecht voor alle infrastructuur op he Buda-eiland (Budascoop, Oranjerie, ...) én voor de Evenementenhal Depart op Kortrijk Weide.

Kortrijk Xpo Meeting Center

Kortrijk Xpo Meeting Center

Schrijf review Kortrijk (10.6 km)

U organiseert binnenkort een congres, een productlancering of modeshow? Kortrijk Xpo Meeting Center biedt u het perfecte infrastructurele kader.

Kasteel Blauwhuis

Kasteel Blauwhuis

Schrijf review Izegem (10.7 km)

Naast allerhande evenementen kunt u ook terecht bij Het Blauwhuis voor vergaderingen, seminaries, workshops, teambuildings, lezingen, enzoverder.

Kinepolis Kortrijk

Kinepolis Kortrijk

Schrijf review Kortrijk (11.3 km)

Op zoek naar dé perfecte eventlocatie in Kortrijk, ideaal gelegen (ook ten opzichte van Frankrijk) en makkelijk bereikbaar? Dan moet je beslist de troeven van Kinepolis Kortrijk ontdekken.

Ondernemerscentrum HofvanCommerce Izegem

Ondernemerscentrum HofvanCommerce Izegem

Schrijf review Izegem (11.5 km)

Onze vergaderzalen en conferentieruimte bevinden zich op de authentiek gerestaureerde zolderverdieping van het ondernemerscentrum Hof Van Commerce te Izegem.

Skyline Park

Skyline Park

Schrijf review Izegem (13.9 km)

Blaas je gasten omver met een event op een ongeziene locatie. De locatie is één van de meest bepalende factoren wanneer u van uw evenement een ware belevenis wil maken.

Alta ripa

Alta ripa

Schrijf review Avelgem – Outrijve (15 km)

Sedert meer dan 50 jaar verzorgt 'Alta Ripa' zowel de meest prestigieuze banketten, huwelijksfeesten als gezellige familiebijeenkomsten.

No Photo Available

De Ceder

Schrijf review Deinze (17.3 km)

De Ceder beschikt over alle faciliteiten voor een geslaagd seminarie. De grote congreszaal en de vier seminariezalen beschikken over alle moderne apparatuur.

Qubiz - Business center en events

Qubiz - Business center en events

Schrijf review Nazareth (18.9 km)

Het unieke auditorium biedt plaats aan 200 personen en biedt door de oplopende structuur, perfect zicht aan iedere deelnemer. Een indrukwekkende Bose klankinstallatie staat garant voor een perfecte geluidsoverdracht.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top congreslocaties in Desselgem

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de congreslocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste congreslocaties in het centrum van Desselgem? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle congreslocaties in Desselgem dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte congreslocatie in het centrum van Desselgem

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Desselgem. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een congreslocatie boeken in het centrum van Desselgem was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze congreslocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Evenementenlocaties in Desselgem, Feestzalen in Desselgem, Trouwlocaties in Desselgem, Vergaderzalen in Desselgem

Jouw congreslocatie in Desselgem toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw congreslocatie toe aan dit overzicht met congreslocaties in Desselgem. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: