Dufoto

Dufoto

Dufoto
  • Wijnputstraat 81, 3271 Scherpenheuvel-Zichem, België

Welkom op mijn pagina van 'Dufoto', de kans is dan ook groot dat wij op dit ogenblik eenzelfde passie delen…fotografie! Voor u waarschijnlijk als waardevolle investering in een blijvende herinnering of als marketing product voor uw zaak, en voor mij als fotograaf om deze opdracht perfect naar uw wens te ontwikkelen.


Mijn passie voor fotografie dateert reeds vanuit een tijd van filmrolletjes en donkere kamers. Een ervaring die me ook in het huidige (en boeiende) digitale tijdperk leert stil te staan bij de schoonheid van een moment. Mijn focus ligt hierbij op ‘People & Commercial photography’. Organiseer je een evenement of bedrijfsfeest? Dan zijn mooie en bruikbare foto’s zeker een must om nadien te kunnen terugblikken of te gebruiken als marketinginstrument. Denk maar aan websites, nieuwsbrieven, social media… of gewoon als fijne herinnering voor uw gasten! Dufoto heeft ervaring om op een discrete manier toch volop jou event in beeld te brengen. Vaak gaat eventfotografie gepaard met moeilijke lichtomstandigheden. Daarom maak ik gebruik van lichtsterke lenzen, zodat u toch de mooiste foto’s kan verwachten zonder storende flitsen. Neem gerust even contact op, zodat we kunnen samenzitten om ook jou event optimaal in beeld te brengen. Ook commercieel staat 'Dufoto' tot uw dienst, van zakelijke portretten tot actieve bedrijfsfoto’s van uw personeel of uzelf. Eén van de thema’s waarbinnen een grondig overleg onontbeerlijk is. Zowel de uiteindelijke bestemming van de foto’s, doelgroep en bedrijfsgeest dienen in overeenstemming gebracht te worden. Bovendien kunnen de portretten gewoon op het bedrijf zelf gemaakt worden, zodat de tijdsinvestering beperkt blijft. Beelden zijn waarschijnlijk belangrijker dan ooit geworden, ook voor uw bedrijf of voorziening wil ‘Dufoto’ bekijken wat ze kan betekenen. Of het nu voor een eigen website is, of als decoratie voor uw zaak/beurs…we gaan voor 100% klanttevredenheid!

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf 20 euro per maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over Dufoto

Er zijn (nog) geen reviews over Dufoto. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Photoevents

Photoevents

Voor elke foto-opdracht is Photoevents uw partner. Van reportage tot direct klaar fotografie met capaciteiten tot duizenden foto's afgedrukt op locatie per uur! Covershoots met afdruk op A4 binnen de tien seconden, gepersonaliseerde wijnlabels, ...

Ecco La Luna

Ecco La Luna

Creatief, speels en soms heel eenvoudig. Of je nu op zoek bent naar teambuilding, een event of vorming jouw bedrijf, school of vriendengroep, de activiteiten van Ecco La Luna brengen bij elke deelnemer het beste naar boven!

Eventproducent

Eventproducent

Eventproducent helpt organisatoren om hun evenement online zichtbaar te laten maken door middel van live video publishing. Met meer dan 100 livestream producties op onze naam kunnen wij gerust zeggen dat uw live videoregistratie bij ons in goede handen is

Meerskat - Green screen photobooth

Meerskat - Green screen photobooth

Vlieg in een luchtballon, cruise met een auto door de jungle of bibber in een ijsblok. De green screen photobooth van Meerskat zorgt voor entertainment op uw (bedrijfs)evenement.

Activiteiten Dufoto

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Limburg | Vlaams-Brabant [+Brussel] | Belgium
Activiteiten:
Fotograaf voor evenement
Trefwoorden:
fotograaf | eventfotograaf | huwelijksfotograaf | commerciele fotografie | product fotografie