Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

  • Amersfoortsestraat 20, 3769 AS Soesterberg, Nederland

Wereldse gastvrijheid in niet zómaar een conferentiehotel.

 

U bent op zoek naar een event- en meetinglocatie voor 2 tot 250 personen? Dan nodigen u van harte uit binnen te stappen in de wereld van Kontakt der Kontinenten: een conferentiehotel in het hart van Nederland, waar voor iedereen altijd de koffie en thee klaarstaat. Waar gasten wereldse gastvrijheid mogen beleven. Waar je in elke ruimte een andere wereld binnenstapt en van wereldse gerechten en versnaperingen kunt genieten. Waar, in de historische panden, de grote tuinen en grote diversiteit aan zalen, iedereen de ruimte krijgt om zich te laten inspireren en simpelweg te genieten.

 

Kontakt der Kontinenten ligt in het groen en op enkele minuten van de A28 en is binnen tien minuten te bereiken vanaf station Amersfoort. Gasten waarderen de centrale ligging met gratis parkeergelegenheid, de wereldse keuken en de variatie in zalen. Het buitenterrein biedt meer dan een goed terras. Er zijn zitzakken, picknicktafels, hangmatten en natuurlijk een bos dat zich goed leent voor activiteiten.

 

Ondersteuning en facilitering van het programma en het doel van de bijeenkomst staan centraal. Maar, wij laten de gast ook op een ontspannen en creatieve wijze genieten van al het moois van de hele wereld dat wij verzamelen en willen dat iedereen die bij ons binnenkomt net iets rijker naar huis gaat dan dat hij of zij gekomen is. Iedereen krijgt alle ruimte, letterlijk en figuurlijk, om de creativiteit te laten stromen, te leren, te werken aan teambuilding of gewoonweg te genieten van een bijzonder evenement.

 

Wereldse gastvrijheid: wij willen onze gasten een stap voor zijn en hen laten genieten van al het moois dat de wereld te bieden heeft. Dit doen wij door wereldse gerechten en versnaperingen te bieden, maar ook door bijvoorbeeld wereldse kunstwerken tentoon te stellen. De verdieping en verrijking van contacten met andere culturen uit de wereld geeft een bijzondere verbinding.

 

Gastvrijheid betekent ook 100% aandacht. Wij verrassen onze gasten graag met iets extra’s en persoonlijks. Gastvrijheid is geen kunstje en gaat vérder dan service. Achter de belangstelling voor de wereld (van onze gasten) en de warme uitstraling van gastvrijheid, zit een ideaal, namelijk dat álle mensen welkom zijn. De medewerkers stralen openheid voor de wereld uit en hebben een betrokken houding. Zij zorgen ervoor dat onze gasten verrijkt en met een goed gevoel vertrekken en kunnen terugkijken op een geslaagd verblijf in het conferentiehotel. De medewerkers zijn het gezicht van de wereldse huiskamer die Kontakt der Kontinenten is: divers samengesteld en met allerlei achtergronden. Het is een conferentiehotel mét en vóór wereldburgers. Duurzaam ondernemen is vanzelfsprekend omdat er ook naar de (nabije) wereld gekeken wordt.

 

Mensen inspireren en helpen van hun vergadering, congres of evenement een werelds event te maken, dat voelt als een souvenir dat je mee naar huis neemt. Daar doen we het voor!

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

Registreer gratis

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

Upgrade bedrijfspagina

1 review over Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

  • Een plek om terug te komen

    Vanuit mijn bedrijf geef ik regelmatig trainingen bij KdK. Daarnaast heb ik vanuit een andere rol diverse conferentie bij KdK georganiseerd. Het is altijd perfect geregeld. Het personeel staat voor je klaar, het eten en de bedden zijn goed. Dat samen met een centrale schitterende ligging maakt het dat ik hier graag terugkom.

    - Facilitation Academy ()

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Kenmerken Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Wifi
gratis 
Aantal personen
2 - 250 
Bereikbaarheid
auto 
openbaar vervoer 
parking - gratis 
Omgeving
groen (bos, ...) 
vlakbij snelweg 
Catering locatie
vaste cateraar(s) 
Faciliteiten
airco 
geluidsinstallatie 
projectie 

Activiteiten Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Activiteitsregio's:
Utrecht
Activiteiten:
Vergaderzaal huren in Soesterberg | Vergaderzaal huren | Feestzaal huren in Soesterberg | Feestzaal huren | Hotels
Trefwoorden:
vergaderlocatie | conferentiezaal | feestzaal | vergaderzalen | hotel | soesterberg | feestzaal soesterberg | vergaderzaal soesterberg | hotel soesterberg