Crystal Cocktails

Crystal Cocktails

Crystal Cocktails verzorgt compleet verzorgde cocktailbars op locatie. Voor zowel particulieren als bedrijven. Met een groot assortiment aan themabars bieden wij voor elk feest een geschikte bar. Van enkele bars met één shaker tot uitgebreide bars met meerdere shakers tegelijk. Ideaal voor verjaardagen, bruiloften, bedrijfsfeesten, beurzen en evenementen.

 

Enkele thema's: tropisch, lounge, casino, holland, mojito, chemistry, maffia, bamboe, beach, luxury, arctic, choctails, gold, halloween, kerst, pink, western.

 

Naast een uitgebreide keuze in themabarren bieden wij verschillende concepten zoals Choctails (chocolade cocktails), Chemistry (cocktails geserveerd in laborantenthema) en gespecialiceerde mojito en gin tonic bars.

 

Minibars:

Naast reguliere bars bieden wij ook minibars. Onze minibars zijn compacte barsystemen speciaal voor locaties met beperkte ruimte zoals kleinschalige huis-, tuin- & studentenfeesten. Daarnaast zijn de minibars uitstekend om in te zetten voor promotieacties in winkels. 

Minibars zijn beschikbaar in verschillende standaard thema's of aan te passen in een thema naar keuze. En full-color zelf te ontwerpen.

 

Onze cocktailservice is beschikbaar in Nederland en België.

 

Kijk voor een impressie van onze thema's op onze website.

 

Wij focussen op de ideale mix tussen kwaliteit en scherpe prijzen.

 

Reviews over Crystal Cocktails

Er zijn (nog) geen reviews over Crystal Cocktails. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Activiteiten Crystal Cocktails