header

Mobiele Bar

Zoek je 'mobiele bar'? Op onze website vind je leveranciers die mobiele bar aanbieden in België. Zo wordt de organisatie van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Mobiele Bar

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.9/10. Gebaseerd op 97 reviews over bedrijven in de categorie 'mobiele bar'.
 • Grunewald.bar

  Grunewald.bar

  Grunewald.bar is een aanrader

  Peter van Grunewald.bar was meteen bereid om ons personeelsfeest te komen opleuken met een assortiment cocktails (4 keuzemogelijkheden) die elk apart ook nog eens als mocktail te drinken waren. Gemakkelijk! De samenwerking verliep heel vlot en ondanks de administratieve rompslomp waar wij Peter door moesten halen wegens de regels van ons bedrijf, bleef hij altijd even vriendelijk en geduldig. De cocktails werden door iedereen geapprecieerd en ze bleven lekker binnengaan. De cocktails hadden persoonlijkheid en toch bleven ze beantwoorden aan de standaard smaakvoorkeur van de meeste mensen. Tenslotte verliepen ook de prijsafspraken en eindafrekening heel correct.

  katja van der hallen - rio tinto - 11/12/2019

 • Kentin Coffee

  Kentin Coffee

  Vriendelijke en gezellige vent, is zeker in de smaak gevallen en nodig hem graag nog eens uit!!

  Sylvester is bij ons op het bedrijf geweest en heeft daar een paar uur met zijn barista skils koffie gezet voor ons en de klanten. Naast het feit dat de koffie enorm lekker en goed verzorgd was het ook nog eens eg gezellig om hem over de vloer te hebben.

  Mike van de Toorn - 06/12/2019

 • Kentin Coffee

  Kentin Coffee

  Goede koffie én enthousiaste barista

  De koffie is echt top en de bar is onwijs tof aangekleed. Ook waren er allerlei kleine hapjes (zoals chocolade en mini brownies) beschikbaar bij de koffie. Sylvester is een enthousiaste barista die met een glimlach en een praatje iedereen voorziet van een kwaliteitskoffie. Aanrader!

  Mirjan Hendricks - 06/12/2019

 • Kentin Coffee

  Kentin Coffee

  Lekkere koffe met liefde gemaakt

  Zeer sociale man met een snelle en goede vaardigheid.

  Peter Bos - 06/12/2019

Mobiele Bar

Zoek je 'mobiele bar'? Dan kunnen wij jou helpen. Op onze website vind je niet minder dan eventleveranciers om je hierbij te helpen. Deze toeleveranciers helpen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement of bedrijfsfeest in België.

Mobiele bar: alles op één pagina

Wij hebben alle info over mobiele bar in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als mobiele bar, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op eventplanner.be terecht.

Bedrijf aanmelden

Je kan zelf gratis een firma toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar mobiele bar.

Tags: ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!