Ultrabar

  • 911 F Street NW, Washington DC 20004, Verenigde Staten van Amerika

Ultrabar is de locatie voor energieke evenementen in de Amerikaanse hoofdstad. Het biedt een plek voor evenementen variërend van liefdadigheidsacties tot de meest exclusieve verjaardagsfeestjes. Ultrabar biedt vijf onderscheidende verdiepingen die elk ultramoderne verlichting, geluid en video-opties bieden. De begane grond is de grootste kamer. De 2200 vierkante meter omarmt de historische oorsprong van het gebouw als bank. De hoge plafonds met stijlvolle kroonluchters zorgen voor een ruimtelijk en warm gevoel voor uw gasten. The Basement is de plek waar u uw intieme en gezellige evenementen organiseert. De originele bankkluizen die in het ontwerp zijn verwerkt, zorgen voor een unieke setting. De mezzanine kijkt uit op de begane grond en erft dus zijn voordelen. Bovendien heeft het een eigen bar die privacy biedt aan uw meest gewaardeerde gasten. De slaapkamer is alles behalve slaperig. Het moderne design en de dynamische verlichting bieden alles wat je nodig hebt voor loungy en danslustige gasten. In het Penthouse verwelkom je je VIP's op een ware koninklijke manier. De lange, rijkelijk versierde muren zullen gegarandeerd blijvende herinneringen creëren voor degenen die het mogen ervaren. Ultrabar is alle dagen beschikbaar voor boekingen buiten openingstijden. Losse verdiepingen of complete zaalhuur is mogelijk.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Claim je bedrijfspagina nu om gegevens aan te passen, foto's op te laden, ...

  • Claimen is helemaal gratis
  • Je kunt de pagina zelf aanpassen
  • Je kunt reviews beheren

Reviews over Ultrabar

Er zijn (nog) geen reviews over Ultrabar. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Waagnatie Expo & Events

Waagnatie Expo & Events

Waagnatie Expo & Events is een karaktervolle oude opslagloods die oneindig veel mogelijkheden biedt: een ideaal blanco canvas voor uw event!

Willy's Moustache

Willy's Moustache

Samen met Brasserie ’t Kasteeltje, biedt Willy’s Moustache een uniek kader aan voor al uw evenementen. Met een capaciteit van 50 tot 1000 personen.

Radar

Radar

In het gebouw waar ooit de iconische club Cherry Moon geschiedenis schreef, opende een spiksplinternieuwe eventlocatie genaamd Radar.

Inch Schoolhouse - Event residence

Inch Schoolhouse - Event residence

Inch Schoolhouse - Event Residence is is an ideal venue for self-catered, or catered events such as parties and weddings.

Activiteiten Ultrabar

Activiteitsregio's:
USA | District Of Columbia
Activiteiten:
Discotheek en club | Evenementenlocatie huren in Washington | Evenementenlocatie huren